Hop til indhold
Intetheden

Blog Intetheden

Indlæg: 116    Kommentarer: 66   
Se mere fra Blog Intetheden

Forhelvede altså - 5 ting...

393 visninger

Ja jeg vil så pisse gerne holde fast i at være positiv og tænke på ting / gøre ting for mig selv, som er opløftende for mig og mit humør, men det er fanme så pissehamrende svært, når man, så snart man begiver sig ud i noget, har hovedet fyldt med forbandede tanker, som gør præcis det modsatte. Tankerne piller mig konstant ned på den pind, som jeg konstant rækker ud efter, men opgiver fordi den er for højt oppe. For én gangsskyld så rækker jeg faktisk efter noget højt,  som jeg altid har undgået. Jeg vil så gerne bare kunne se mig selv, som lidt bedre. Ikke bedre end andre mennesker - forstå mig ret - men du ved, bare kunne have følelsen af at det her det kan jeg fanme godt altså!

Så her; 5 ting jeg skal være bedre til:

1. Jeg skal være bedre til at tillade mig selv glæde og stolthed. På normalvis er jeg, som person utroligt smilende og glad, men efterhånden er troen på mig selv blevet forværret, fordi jeg har en eller anden idé om, at det ikke er okay at jeg er stolt af mig selv, fordi mit hoved fortæller mig, at andre så bare tror, at jeg tror, at jeg er bedre end dem.

2. Jeg skal lade tankerne fylde mindre. Det er noget, som jeg kæmper rigtig rigtig meget med! Jeg kæmper med det dagligt og jeg kæmper også med dem mens jeg sidder og skriver dette, fordi mit hoved fortæller mig, at folk bare tror jeg gør dette for medlidenhed, men det er ikke sandt! Jeg gør dette for mig selv og fordi jeg gerne vil slippe for de dumme tanker, som kun er nedsættende. Det tager hårdt på mig og min selvtillid.

3. Jeg skal stole mere på mig selv og mine evner. Jeg har aldrig nogensinde fået af vide jeg er dum. Tværtimod. Jeg er altid blevet fortalt, at jeg kan mere end jeg tror. Jeg er altid blevet fortalt at jeg virker, som en klog pige. Men igen, så fortæller mine forbandede tanker mig noget andet, og så mister jeg troen på mig selv. Jeg skal være bedre til at skille tankerne fra mine evner, fordi jeg går hen og bliver så vanvittigt usikker og så kan jeg absolut intet. Derved bliver mine præsentationer altså ikke, som de måske burde være.

4. Jeg er ikke min angst. Jeg er efterhånden begyndt at identificerer mig, som angst ganske enkelt fordi alt jeg efterhånden foretager mig er gået hen og blevet angstprovokerende for mig. Det sætter fuldstændig en stopper for min hver dag og jeg føler mig simpelthen som en fiasko. Jeg er efterhånden bare begyndt at give efter for angstens stemme, fordi så ved jeg den tier stille og at jeg ikke kommer til at deale med angstprægede situationer, som gør mig dårlig. Det skal jeg lade være med... Jeg kommer ikke vegne, hvis jeg hele tiden skal give efter.

5. Give mine følelser luft og plads. Det har jeg et eller andet sted altid vist var noget, som jeg skulle være bedre til at snakke om, fordi jeg kan mærke hvordan det hele ophober sig indvendigt, når jeg ikke for fortalt, hvordan jeg går og har det indeni. Jeg har fået det af vide af de psykologer jeg har gået hos og jeg har øvet mig, men det er så forbandet svært, når jeg har været vent til at tage hånd om mig selv, og ligesom klare tingene på min egen måde. Hvilket altså vil sige, at jeg lukker i, som en østers og lader som ingenting. Det skal jeg simpelthen lade være med, fordi det ikke kun går udover mig selv, men for den sagsskyld også min kæreste og min familie.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×