Hop til indhold
jegermaiken

Blog jegermaiken

Indlæg: 106    Kommentarer: 245   
Se mere fra Blog jegermaiken

Vælter ..

442 visninger

Jeg har overhovedet ingen ord. Jeg skriver kun, fordi det hele vælter om ørerne endnu engang. Jeg ... er måske bare træt - af at være stærk - af at være svag - af at være mig - af at ... være til. Tror jeg.

Hele april gik med hudsygdom i ansigtet og på brystkassen; blev sendt videre til en hudlæge midt i april, men der er dårligt kommet noget rigtigt svar på, hvad der var/er galt. Han sagde, det er parfumeallergi, så det har jeg selvfølgelig reageret på og smidt alt ud, der er parfume i. Jeg havde i lappetesten ikke reageret på mine almindelige makeupprodukter, så dem kunne jeg godt bruge fortsat, men ... noget er stadig galt. Hævelserne og udslettet er heldigvis overstået, men huden er stadig frygtelig tør og generet. OG KLØR! Skal derind 11/5 til opfølgning.

I løbet af alt det her med mit ansigt, som VIRKELIG har tæret på mit mentale overskud, så har jeg fået nogle sår på den venstre underarm i nogle mærkelige plamager. Viser dem til hudlægen på torsdag, men jeg er næsten sikker på, det er mit livs første psoriasisudbrud - har flere grunde til at tro det, som jeg ikke orker at forklare her. Så .. som om det ikke var nok, at min hud i ansigtet går i stykker, og at jeg fremover aldrig kan tage parfumeprodukter på, så skal jeg også have klamme, afskallende sår, som man godt nok kan blive fri for - men aldrig fri for sygdommen ... SUPER!

Jeg har taget voldsomt meget på på det sidste - så meget, at jeg ikke tør stille mig op på vægten. Har aldrig været så stor, som jeg er lige nu. Og jeg skammer mig. Ikke bare over dét .. der er så meget. Jeg har aldrig før været så ligeglad i mit liv med eksamen, som jeg er på det her semester. Det er sjette semester - dvs. jeg er FÆRDIG med min bachelor efter de her fire eksaminer. Men det har været så fucking elendigt et semester, at det bliver ren tortur at gå til de eksaminer; jeg er SÅ dårligt klædt på til dem, at det bliver så vanvittigt ydmygende. Jeg pjækker det meste af tiden i de her dage - fordi jeg helt enkelt ikke kan magte at sætte det ene ben foran det andet og komme fremad - at stå op om morgenen er helt utænkeligt - bare det at gå i bad, som jo ellers er dejligt, orker jeg ikke. Orker ikke, at jeg ikke bliver hverken mere frisk eller bedre tilpas - ELLER PÆNERE - af at gå derind. Undgår spejle, fordi jeg ikke kan klare at se på mig selv ... jeg er så skamfuld ... og så træt.

Fyldte 25 den 30. april. Det var fint. Det er ikke meget anderledes end at være 24. Bortset fra, jeg nu er endnu mere "in the zone" i andres øjne, hvor jeg bør finde den rigtige, sidste kæreste/mand og få mig et liv, der fungerer. Jeg er så langt fra. Jeg gider ikke date, jeg gider ikke lære nye mennesker at kende. A er ikke i mit liv mere, rigtigt. Og vi skal ikke ses igen - for min skyld. De fleste dage tænker jeg ikke så meget på ham, men hold dog kæft, hvor jeg savner ham alligevel.

Hjemme hos mine forældre i Jylland (jeg opholder mig til dagligt i KBH) er der kaos. Min bror og svigerinde er flyttet ind hos dem med min 8 måneder gamle nevø, fordi de solgte deres lejlighed i byen uden at have noget nyt at flytte ind i. Det er frygteligt kaotisk, og der er ting, dyr og mennesker alle vegne. Mit gamle værelse, som jeg bor i, når jeg er hjemme på besøg, er fyldt med flyttekasser og møbler, der ikke kan være andre steder. Har ikke været hjemme siden påsken, og det er fint. Men de flytter først videre om fire måneder ... i den tid har jeg ikke lyst til at komme hjem. Overhovedet. Har ikke noget forhold til min bror og Co. ... slet ikke på den der sammenstuvede måde. Har ikke holdt min fødselsdag med min familie endnu, og jeg kan godt mærke, det kommer til at vare nogen tid, før det kommer til at ske ........

I dag pjækker jeg - igen - fra studiet. Og jeg har meldt fra til håndboldtræning i aften. Så jeg har masser af tid til at ligge i min seng herhjemme, ligesom jeg gjorde hele dagen i går. Og lørdag ... måske tager jeg afsted i morgen, det er svært at sige noget om. Æder Panodiler på stribe, fordi jeg er forkølet og derfor nyser og hoster voldsomt hele tiden og tuder uafbrudt, så hovedpinen er en fast følgesvend sammen med min varmepude om panden. "Bones" kører på repeat på Netflix, men jeg ser det ikke. Alternativet er stilheden som akkompagnement til ... ja .. ingenting ...2 Kommentarer


Recommended Comments

Hej Maiken

Du er godt nok hårdt ramt. Jeg kan godt forstå hvis alt det lort får dig ned. Jeg tænker at du muligvis stadig reagere på et eller andet. Har de undersøgt dig for om du er allergisk for andre ting? Fx fødevare, pollen, nikkel, vaskepulver.

Mht at du ikke kan bruge parfume så kan du nok bruge ting med æteriske olier i. De er godt nok dyrere men de er mere naturlige og renere produkter. Jeg er også allergisk over for parfume, men jeg kan godt tåle sådanne produkter.

Jeg håber lægerne kan hjælpe dig og at du vil få det bedre, for du usler da godt nok nu, stakkels dig.

Med venlig hilsen

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Kan være en allergisk reaktion mod noget der er (i) mad. Allergi kan desværre udvikles under tid, jeg har fået allergi mod apelsin, clementin og mandarin selvom jeg kunne spise det da jeg var lille og senest juleaften 2015.
Har du fået et rigtigt allergitest? Hvor de i stort set tjekker alt? pollen, nikkel...

Håber ihvertfald at du får det bedre og at lægerne finder ud af hvad der er galt.

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×