Hop til indhold
MissBreathless

Part 1

Indlæg: 17    Kommentarer: 25   
Se mere fra Part 1

Angsten får et Comeback

336 visninger

Kan stadige ikke lægge billeder herinde, så det fucking fantastisk. 

Well, then, let's do this shit. 

Mit angst har fået sig noget af et comeback.. Har jeg bare lyst til at råbe og skrige, "WHY THE FUCK!", det gik ellers lige så godt. Men så i mandag, igår, og idag, vågende jeg bare med følelse af "HELL FUCKING NO"Alt i min krop går bare i alaram, som om jeg skal i en kamp, når jeg bare skal mødes med en studiegruppe. Min frygt tager over, jeg kan virkelig ikke, og lige nu så vil jeg virkelig ikke. Normal ville jeg prøve at løse de med de mange teknikker jeg har fået, men idag giver jeg op. 2 Kommentarer


Recommended Comments

Centrum

Besvaret (rettet)

Jeg har lige lagt et billede op. Måske du gør et eller andet forkert? Man skal bruge funktionen der hedder "vælg filer". Måske er billederne i et forkert format i forhold til hvad der understøttes herinde...eller noget andet er galt.

Alle kan have en øv-dag. h,Håber det går bedre imorgen.

Centrum...her er en blomst til dig...eller flere :)

Tulips.jpg

Redigeret af Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar
MissBreathless

Besvaret

Jeg har tidligere haft dette problem med at lægge billeder op, og det blev rettet, men nu er det præcise det sammen. Jeg ved ikke helt hvorfor, men kan bare ikke lægge billeder op. Den gider ikke.. Men tak for dit billede. :D 

Min dag, er meget bedre idag. 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×