Hop til indhold
Regga

Regga

Indlæg: 82    Kommentarer: 232   
Se mere fra Regga

Skateboard

269 visninger

Jeg har købt et skateboard. Jeg vælter hele tiden på det, men det lige meget.

Det er nu 10 dage siden, at Rico tog beslutningen om, at vi ikke skal være kærester. Jeg har gennemgået situationen i mit hoved mange gange. Jeg kan ikke holde tanken ud om, at det ikke er os mere. Jeg kan ikke holde ud, at jeg aldrig skal se ham igen.  Jeg kan ikke holde tanken ud om, at han har det meget bedre uden mig. Jeg kan bestemt heller ikke holde tanken ud om, at han finder en anden, der  faktisk kan gøre ham glad. Det slår mig ihjel , at tænke på at han holder om anden - holder af en anden.

Jeg føler mig lammet. Jeg er gået i stå. Verden går bare videre. Jeg venter stadig. Jeg venter på at det ringer på døren og, at han står der. Jeg ved godt det ikke sker. Han er sammen med sine venner, er i byen og slags ting og ønsker højst sandsynligvis at han aldrig havde mødt mig.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

Jeg havde planer. Jeg.. nu er de planer væk. Det hele vender virkelig på et split sekund. Det ene øjeblik er man lykkelig og tror alt ting er perfekt.

Boom.

Stop. Alting rystes rundt. Der er ingen garantier.

Jeg hader det her. Jeg hader det virkelig.

 2 Kommentarer


Recommended Comments

Only a girl

Besvaret

Kære Regga.

jeg ved ikke om du har hørt det, men mænd reagere meget anderledes end os kvinder på et brud. Den 1 mrd bruger vi kvinder på at græde, gå det hele igennem, analysere det hele og virkelig være i sorg. Mænd derimod er mere " wuhuhu jeg single" agtig, uden at side at din eks slf er sådan, lige vigtigt at understrege. Når der så er gået to mrd, så vender det faktisk, så begynder mændene at opdage hvad det er de har mistede, hvor vi kvinder så småt er begyndt at komme videre og har grædt det hele ud. 

Med andre ord, mænd tager kærestesorg i den omvendte rækkefølge end vi kvinder gør. Din eks savner dig helt sikkert, husk på " der findes kun en som dig". det er der ingen som kan tage fra dig, eller overgå. 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Sunstealer

Besvaret

Hej @Only a girl , Jeg synes at det er en alt for simpel og ret fejlagtig måde at stille det op på. Vi har alle, begge køn, både maskulint og feminint i os. Det er meget forskelligt hvordan folk oplever og reagere på brudte forhold.Det kan godt være at nogle mænd reagere som du siger, men det gør nogle kvinder også. Personligt reagere jeg mere som dig, end som din beskrivelse af mænd. Det tager mig rimlig lang tid at komme mig over et brudt forhold, nogle gange har det taget mig flere måneder. Verden er ikke sort og hvid, den er fyldt med gråtoner.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×