Hop til indhold
Centrum

Blog Centrum

Indlæg: 361    Kommentarer: 832   
Se mere fra Blog Centrum

Endnu en gang....Haze.

131 visninger

Så er endnu en omgang Haze vel overstået. 

Til dem der ikke ved hvad det er:

http://www.haze.dk/

Masser af musik, masser af samvær med gamle venner og masser af flydende væske :) ... Efter sigende den festival i Danmark, hvor der indtages mest øl pr. deltager....men også Danmarks roligste. Der sker intet grimt og alle er bare glade. Måske handler det om den mentalitet, der er oppe nordpå, jeg ved det ikke, men skønt er det.

Så torsdag ankom vi først på eftermiddagen, fik parkeret campingvognen og pakket ud. Så op og besøge vennerne og få en enkelt øl/drink. Så hentede vi pizza, fra et af de bedste pizzarier er findes og da den var spist gik vi ned og fik armbånd på. Så var Haze skudt i gang. West for Wrist åbnede scenen og så fulgte Dodo and the Dodos.

Så kravlede vi i seng...fed aften.

Fredag startede med Tørfisk og så fulgte Shu-bi og not Shu-bi. Sidstnævnte kan varmt anbefales...."shubberne" for fuld udblæsning. Aldrig har jeg mærket regnvejret mindre. Det var så ubeskriveligt godt, de var ubeskrivelige gode....om aften Kim Larsen....han gør det fantastisk den gamle :) afslutning på aftenen...DAD, men det er ikke lige min kop the, så vi kravlede i seng.

Lørdag morgen uden regn....sol og varme og god musik. Gnags, Djames Braun, Jacob Dinesen og så den fedeste afslutning på en festival ever: Queen Machine. 

Nu er vi hjemme, campingvognen er gjort ren, alting luftet ud, rent sengetøj lagt på og så er den klar til en tur mere. Hvornår det bliver ved jeg ikke, men mht. Haze så er vi klar igen næste år.

Centrum



0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×