Hop til indhold
Only a girl

Blog Only a girl

Indlæg: 25    Kommentarer: 29   
Se mere fra Blog Only a girl

stopper det nogensinde :(

187 visninger

Ramte bunden idag.. for første gang i lang tid græd jeg, sådan virkelig hulket og var dybt ulykkelig. Det hele startede med at min kusine fandt ud af at mig og min eks er gået fra hinanden, jeg havde kommenteret et oplæg på facebook og ikke tænkt yderligere over at min kusine var medlem af gruppen. Da jeg så snakker med hende her til aften omkring pasningen af hendes hund siger hun " det var da ikke det du skrev tidligere".. spørg forbløffet hvad hun mener det. Hun forklare så at det oplæg om jalusi på en gruppen, som jeg har kommentere med " jeg lige kommet ud af et forhold med jalusi" at hun havde set det :( fuck mig i øret! nå jeg kypper til kortende og fortælle hende at mig og min eks er gået fra hinanden, men stadigvæk ses. Hun spørg hvorfor hvortil jeg forklare at vi længe havde forsøgt at få børn, men at det ikke lykkes og at vi desværre ikke var et match :( jeg var derfor flyttet tilbage, men at jeg altså stadigvæk elskede min eks, men at der var nogle problemer. Hun blev slf ked af det på mine vegne, og sagde at det hele nok skulle løse sig, jeg beder hende samtidligt om ikke at fortælle nogle af de andre nået om det. 

Efter vores samtale er jeg oprigtigt ked af det, det eneste jeg ville var at holde det hele hemmeligt indtil jeg var mere afklaret med det hele, men sådan skulle det ikke være. Halleluja for sociale medier og mig selv som bare er en klovn til det altså. Nå, men jeg for trøstede mig selv og begynder så på mit cv skrivning som virkelig driller, der skal laves en hel masse om og jeg virkelig en skovl det, midt i det hele skriver min mor. Hun sprøg hvordan det går og om jeg ikke lige kan smutte over til min morfar - min eks kæreste bor tæt på min morfar, og i og med at jeg ikke har fortalt dem jeg er flyttet tilbage tro de jo slf at jeg er derinde. Jeg bryder sammen og fortæller min mor den samme historie som jeg gjorde til min kusine, hendens svar slår jeg mig fuldstændigt ud af kurs " arg skat rolig nu, du skal ikke lytte til lægerne" hvis hun dog bare vidste at vi har prøvet så længe og at det ikke er lykkes, arg men fuck. Begynder at tude helt hysterisk, slet ikke stop igen, jeg vil så gerne fortælle hende det hele, men jeg har lovet min eks at jeg ikke gjorde, og jeg agter virkelig at holde det løfte, oss selv om at vi ikke ses længere og er dødelig uvenner. Oven i det hele skriver hun fandme så oss lige at min mormor mand skal på hospi i morgen og formindlig skal være der resten af sine dage. Han er dødelig syg af kræft, samme sygdom som tog min moster fra mig, min mor havde været over hos min mormor idag hvor både manden og min mormor havde grædt. Manden er sindsyg bange for at dø, min mormor er bange for at være alene og det hele er bare nået lort. 

Så sød som min mor kan være til tider spørg hun om hun skal komme over, jeg takker pænt nej tak. Derefter spørg hun fandme så frækt " kan du ikke lige ringe mormor op, hun savner dig" :o øhm jo mor, lige forklare dig at jeg er dybt ulykkelig og at jeg har det starmt, slf kan jeg lige ringe mormor op som græder. Prøver igen og forklare hende at det kan jeg ikke, at jeg ikke kan være der for hende lige nu, at jeg selv er så knust at jeg nød til og koncentrere mig om mig selv. Hun svare så med et " okay, men så bare en sms". Trækker vejeret dybt og ligge mobilen fra mig, ringer min veninde op grædene og spørg " hvornår slutter det her marrigt" hun trøste mig så godt hun godt, og lader mig være hysterisk. Hvad jeg ikke havde givet for at havde en kæreste i det øjeblik, følte mig virkelig alene og hårdt ramt. 

Efter en halv times tid falder jeg ned på jorden igen. Tager mobilen frem og ringer min mormor op, hun lyder helt glad da hun tager mobilen og udbryder " hey skat..skal du fortælle mig nået godt".. viser sig så at hun har byttet om på dagene og troede at jeg havde været til jobsamtale idag :P hehe men det først på næste mandag. Vi får snakket lidt omkring hendes mand og hvad der skal ske, samt hvad der rør sig i familien. Til min store overraskelse har min søster fået kørekort og egen bil :( Min egen lille snothvalp til lille søster har det nemmer end jeg har, fuck hvor unfair, og fuck hvor er misundelse en grim ting!. men det gør jeg, jeg syns det pisse hårdt. Men sån er livet, 2017 er virkelig ikke mit år :( lad det nu bare blive januar 2018! 

 6 Kommentarer


Recommended Comments

Hej girl

Jeg har i et stykke tid læst på dine indlæg og haft lyst til at skrive til dig, så det gør jeg.

Først vil jeg sige at, jeg har lyst til at tage dig i mine arme, kæle dit hår, og fortælle dig at: Det hele skal nok ordne sig, det gør det jo altid!

For det andet vil jeg godt sige: DET ER EN FUCKING DÅRLIG IDE, AT DU VIL HAVE ET BARN MED DIN EX, VIRKELIG! Altså helt ærligt, tror du virkelig han er klar til det ansvar? Tror du han kan tage sig af et barn? En baby? Tror du han vil lade sig skrive på som fader? Kan han betale børnepenge?eller børnebidrag eller hvad fuck det hedder? Kan han på nogen måde bidrage til et barns positive udvikling? Jeg tror faktisk du ville egne dig bedre som enlig mor, end dele et barn med HAM.

Helt ærligt: Han er som et fucking barn. Du er meget bedre uden ham. Du har brug for en mand i dit liv, ikke en dreng.

Jeg ved godt det er hårdt lige nu, men tro mig, du vil komme dig over det. Og du vil blive lettet over at du ikke fik et barn med ham. Hvis du gør, vil du kikke tilbage på dig selv om 10 år og hade dig selv..

Jeg er en gammel stodder som har prøvet lidt af hvert, så lyt til mig når jeg siger, lad være med at ødelægge dit liv. Kom videre, og find en der elsker dig for hvem du er, og som er færdig med at "feste med vennerne". Det holder ingen steder og føre ingen vegne.

Så ja, tough love er hvad der skal til. Stiff upperlip, og get on with it. Kom videre i livet og efterlad ham i støvet.

Så ja, jeg ville ønske jeg kunne tage dig i hånden og føre dig frem, men dette er din kamp. Det er dit liv. Gør det til det bedste du kan og fuck alle andre.

V.h, Kim

Del denne kommentar


Link til kommentar

Og nej, det stopper aldrig!

Det fucking liv bliver bare ved og ved og ved.

Ja sådan er det!

Del denne kommentar


Link til kommentar

Hejsa.

En dag gør det ikke ondt mere. Det er nok det eneste der sådan stopper rigtigt....smerterne over det der var engang vil langsomt blive til minder og efter det jeg har læst så er jeg ret sikker på at du en dag vil trække vejret dybt og tænke: Hvorfor brugte jeg så meget tid på ham??

Ingen fortjener at blive mistroet og ingen fortjener at blive talt ned til eller kaldt alverdens grimme ting. Jeg plejer at sige at mennesker der er onde, har ondt indeni og at de faktisk er dem der har det sværest, men det er bare ingen undskyldning for at træde på et andet menneske som din eks har gjort.

Nu skriver du at du egentlig helst ville have holdt det hemmeligt, bruddet altså, i en periode indtil du var mere afklaret, men det er faktisk det værste du kan gøre. Ordene skal ud, sandheden skal frem og personligt så synes jeg du burde juble din nye frihed ud fra Rundetårn eller andet højt sted. Det er slut nu. Slut med skænderierne og alle beskyldningerne og det burde du fejre. Du har shoppet, men gå dog ud og fest med maner....det gjorde jeg....fejrede det på en festival som jeg efterfølgende ikke husker så meget fra, men det var fantastisk musik og lyst da jeg gik hjem :)

Nå, men nu ved jeg jo godt at det ikke altid er så nemt og engang imellem skal man bare finde ud af at være alene med sig selv. Du er heldig...det er sommer og dagene er lyse, vejret lunt og alt indbyder til at gå ud i livet. Gør det....lev livet.

Mit motto:

Man skal ligge under en for at komme over en  ;) 

Centrum

 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Only a girl

Besvaret

Kære Sunstealer.

Hvor er du sød, måtte fælde en tåre da du skrev det med at tage mig i dine arme og sige at det hele nok skal gå. Det betød meget for mig og rørte mig, så tak :) 

Når jeg læser din kommentar, skammer jeg mig lidt. For jeg blogger kun når der er nået galt, hvilke jo betyder at i kun får den grimme side af min eks af vide, det skammer jeg mig over. For han er en dejlig mand, og han var der for mig da jeg var aller længst nede og vende, han var der da jeg havde mest brug for ham da min kære moster døde, han har været der de gange jeg har haft brug for hjælp i forhold til hjælp med pasning af min fætter. Han har været min klippe under den voldsomme strid jeg har haft med min familie, og som jeg stadigvæk lidt har. HAN VIL TIL HVER EN TID! kunne håndter at blive far, med betalinger og alt det der høre til. 

Det først nu hvor vi er gået fra hinanden at han er begyndt at gå lidt ud, vi snakker måske 1-2 gange på en mrd. Normal går han aldrig ud og drikker heller ikke, det et valg han tog for lang tid siden, før mig, men det har han så gjord nu hvor vi gået fra hinanden. Jeg holder sindsygt meget af manden, og jeg ved at han er nået det bedste, jah han har sine fejl, men vores forhold har fandme ikke være nemt. Han er slidt ned, jeg slidt, det eneste vi ønskede os var en familie sammen, og er det eneste som vi ikke kan få til at fungere. 

Jeg glad for din besked, men husk der to sider af en historie, og jeg der er lykkelig øjeblikke, men som jeg er en idiot ikke og skrive ned. 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Only a girl

Besvaret

Kære centrum :)

Grunden til jeg ville holde det hemmelig, er fordi jeg ligger i strid med min familie. Det hele er nået værre rod, virkelig det er det, og jeg tro næsten at man skal havde været i det for at kunne forstå hvilke følelser der er i spil. Min familie er meget dømmende, de ret hurtigt til at sige " oh pyt skidt, der kommer en ny" eller " jah jah i finder sammen igen", sætninger som jeg virkelig ikke gider høre, eller forholde mig til. Jeg vil gerne være 100% afklaret med hvad jeg selv føler enden jeg inddragere andre i det, mest af alt fordi vi har været en del frem og tilbage, og jeg vil ikke havde at de skal se på min eks sådan eller mig. Jeg vil gerne at de ser ham som den fantatiske mand han kan være, og som jeg har set ham være. Jeg skammer mig virkelig over at jeg ikke har skrevet om de gode dage vi har haft sammen, det lang tid siden, men de har været der, og guderne skal vide hvor meget jeg savner dem!, for fuck hvor syns jeg ærlig talt at vi fortjener at få dem snart. 

Jeg syns ikke det fedt at være single, det gjorde jeg engang, men ikke efter min eks. Normalt ville jeg gøre som du beskriver fejrer det og feste løs, men ikke længere. Ærligt så føler jeg heller ikke at der er nået at være glad for, jeg mistede den mand jeg elskede allermest, den mand som gjorde ufatteligt meget for mig, og som skulle være faren til mine kommende børn, dertil gik jeg ned med stress, mistede mit job, mistede kontakten til min familie/ valgte det faktisk selv efter de forrådte mig.. så nej, der er ikke nået at være glad for. Men jeg priser mig lykkelig over at du skriver at det en dag vil stoppe med at gøre ondt, jeg glæder mig til den dag, og håber på lykken snart tilsmiler mig i en eller anden form. 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Hej girl

Er glad for at du hørte mine ord.

Og det er rigtig hvad @centrum siger, en dag vil det være væk. Tro mig, jeg var med min elskede i 20 år. Hun var mit livs kærlighed. Men hun døde. Og jeg sørgede, havde aldrig følt så hård en smerte. Nu efter ca  to et halvt år er jeg vel kommet mig over det. Man slipper det aldrig helt, men der vil komme en dag hvor det slår dig, hov, jeg har slet ikke tænkt på ham idag. Og den dag har du fundet din frihed. Den dag er du klar til at møde en ny.

Og ja, jeg vil altid elske hende, men jeg er kommet videre. Har en ny kærlighed i mit liv. Og jeg elsker hende lige så højt som jeg elskede Trine.

V.h. Kim

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×