Hop til indhold
MissBreathless

Part 1

Indlæg: 17    Kommentarer: 25   
Se mere fra Part 1

Slay baby'girl, JUST SLAY!

201 visninger

Jeg tænkte at en lille opdatering passer, nu hvor jeg alligevel ikke kan sove.. (Selv om jeg burde da jeg har en eksame imorgen.)

 

Livet som student.

tumblr_ojyn8q3Z4H1qkejxno1_500.gif

I denne semester så har jeg virkelig gjorde en indsat. Jeg har brugt så meget mere tid på at studere end jeg normal plejer at gøre, og jeg har virkelig taget mig sammen. Det kan faktisk også ses på alle mine karakter. En stemme i mit hoved, siger "Hvorfor gjorde du ikke det tidligere, så ville dine resultater havde været SÅ gode.", men en del af mig, er glad, fordi at jeg startede, og fordi at jeg IKKE har fået under 10 i dette semester, og sidste semester, kunne jeg knap nok består i nogen af fagene. JEG er stolte af mig selv. Jeg har virkelig "step up" my game! :D...

En lille trist ting ved dette, er at jeg imorgen har tænkte mig at dukke op til en eksamen, for at lad mig dumpe, fordi at jeg bare ikke har fået læst. Så jeg har allerede bestemte mig for en re-eksame i det fag, fordi jeg simpelthen ikke kunne overskue stress. Selvom jeg har haft siden fredag til at kunne forbedre denne mundtligt eksamen, men jeg gav op.. Havde det lidt som om at jeg har givet mig ALT til alle andre eksamener, så det er som om jeg ikke har energi til denne, og det værste er at jeg har gruppe-eksame i næste, uge.. Så jeg bestemte mig for at dumpe denne, og får mere energi til gruppeksame til næste uge, gøre mig bedste til re-eksamen. Jeg er bare stadige en del stolt af mig selv, over hvor langt jeg er denne gang, i forhold til sidste år, hvor jeg enten fik 02 eller dumpede  fag, og tog re-eksame i det der følelse som alle fag, til NU hvor jeg har fået så gode karakter, og kun kommer til at tage re-eksame i ET fag.  Et tilbage-fald er okay ik? 

 

Mit såkaldte kærlighedsliv. 

tumblr_n7gw6mvTBH1s7kq7po1_500.gif

Jeg har været meget stille på dette område. Jeg mødte en fyr, og jeg var faktisk meget interesseret i ham. (Mere end jeg normalt plejer at være i fyre), men han ringede/skrev aldrig tilbage. (By the way.. Hvad er mening med at sige at jeg ringer imorgen? Hvis du ikke gøre det?) .. Så har jeg tænkte på "Nytår-fyren". En fyr jeg havde noget kørende med fra et år siden, og han hoppet bare tilbage i mine tanker, da jeg mødte ham, det er en af de øjeblik, hvor jeg faktisk tog kontakte til ham, men jeg vidste bare ikke hvad jeg skulle skrive, eller gøre for at beholde kontakten, eller fortælle  hamat jeg er interesseret i prøve noget med ham igen. Jeg er bare ikke van til at jeg skal gøre en indsat, at jeg skal vise at jeg er interesseret. (Ved godt det lyder slemt, but pleas don't judge).. Det plejer at være den anden vej rundt, og jeg som plejer at blive lidt irriteret, eller keder mig, og går videre til en ny.. I hele mit liv, (28 år), så er der kun 2 fyre som VIRKELIG har gjorde en indtryk på mig, hvor jeg har tænkte "ham kunne jeg godt se en fremtid med", og en af dem er "Nytår-fyren", det hele virket bare så stille roligt, og sødt, som om man bruger tid med sin bedste ven. Ved bare ikke hvordan jeg skal gribe situationen an med ham. Jeg er også kommet på forskellige datingsite, hvor jeg har skrevet med 2 fyre, som jeg muligvis skal på date med, og det er for at jeg ikke går i står.. Jeg er 28 år, og har aldrig været i forhold, og jeg tænkte på at I ÅR, er året hvor jeg ændre på det. (Dog ikke med hvem som helst, det er bare trist). Men et skridt på at ændre det er jo at gå på date, og lærer fyre at kende UDEN at skulle være fuld, (De fleste fyre jeg møder har været til fester, eller i byen). 

 

En del af hverdag

tumblr_o65y6j7oin1rc3z3ro1_1280.gif

Jeg er begyndte at kigge på lejligheder, osv.(Hvis i har nogle forslag til hvordan man hurtigt finder en bolig, så gerne skrive det i kommentar, da jeg er rimelig lost) Jeg bor stadige hjemme og det er af forskellige grunden, men af dem er at jeg har haft angst & depression de sidste 5 år, og sidste år bestemte jeg for at stoppe med pillerne, og prøve at leve livet uden. Min logik var "Livet ville altid være en bitch", så på et eller andet tidspunkte, skal du ud af se den i øjne, så hvorfor ikke nu? I år, har jeg gået til gruppeterapi, og mit angst OG depression er faldet meget. Jeg følger endelig at jeg har en del værktøjer, til at kunne klarer mig selv. Før i tiden var jeg bange for tanken om det, og min angst begyndte at kontrol en del, jeg havde problemer med at små ting som at gå udenfor eller gå ud i stuen. Jeg er også begyndte at drikke mere vand, fordi jeg har taget lidt på. (Har ikke vejret mig, men kan ikke længere passe mine ynglings bukser). Jeg ønsker at være mere sundt med at spise mere grønt, drikke masser af vand, og begynde at træne lidt, bare 1 eller 2 gang om ugen til at starte med. Jeg vil virkelig også gerne starte med at være kreativ i køkkenet. Jeg fortjener at behandle mig selv bedre, min krop fortjener en bedre alternativ af mad, og ikke alt det junk-food, og mine tanker skal være blider, jeg ville aldrig snakke så hård hvis det bare var min bedste veninde jeg snakke med, eller familie, eller en fremmed, men mod mig sig snakker jeg hård.. Jeg fortjener bedre af mig selv. Jeg fortjener det bedste, og intet mindre. Jeg er begyndte at meditere, og det har gjorde meget for min angst. Det har givet mig en form for ro, og gøre det lidt lettere for mig at sove. 

 

I alt?

Så når alt kommer til alt, så er livet bedre nu, end den var for et år siden. Jeg har mere ro på, og jeg er et bedre sted i forhold til hvad jeg ønsker af mit liv. Jeg er også et bedre sted i mit studiet, selvom jeg stadige har lyst til at slå mig selv i hoved, fordi at jeg stadige har denne re-eksame, og fordi jeg første har gjorde det bedre IÅR! I forhold ti kærlighed, så ved jeg ærligt talt ikke hvor langt er jeg kommet siden sidste år, jeg er vel bedre sted nu, fordi at jeg ønsker mere end bare sex, men når man tænker på at jeg stadige tænker på "Nytår fyren" og jeg stadige ingen date har været på, så følger jeg stadige at jeg mangler meget.  Men jeg synes at det meste af mit liv er bedre end før. 

 

P.s Stadige problemer med at uploade billeder, (Alle billeder jeg har tilføjer, er nogen af dem jeg har haft i mit arktiv) det bliver ved med  står "Godkendte filtyper gif, jpeg, jpe, jpg, png · Max total størrelse 0,29MB" og senere kommer der et firkante hvor der står "Der var et problem med at behandle den uploadede fil. Du kan højest uploade totalt 0,29MB" - Ved ikke helt hvem jeg skal kontakte får at få dette problem løst. :)

 

 

Slay - Just SLAY!0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×