Hop til indhold
Only a girl

Blog Only a girl

Indlæg: 25    Kommentarer: 29   
Se mere fra Blog Only a girl

Sandheden kommer så småt frem.

176 visninger

Puha.. jah hvor skal jeg starte henne. Livet er stadigvæk et stort rod, følelserne flyver rundt i kroppen på mig og hovedet skriger på lidt fornuft. Det sku ikke nemt og være i min krop/sjæl lige pt, men om ikke andet er sandheden så småt begyndt at komme frem. Snakket med min elskede mormor idag, som spørg meget direkte til om S kommer næste lørdag hvor vi er invitret ind til gril hos min fætter, jeg trækker vejret dybt og forklare hende at S og mig har nogle problemer. Jeg giver hende, den samme historie som alle andre har fået, det gør lige ondt hvergang, men jeg gider ikke lyve/ holde det skjult længere. Jeg syns det pisse hårdt at være alene, virkelig hårdt! og jeg savner S sindsyg mange, men hvis han virkelig ikke vil mig, som jeg nok må indse at han ikke vil, så skal jeg altså videre. Første skridt var at fortælle familien om det, og det i sig selv var hårdt!, nu skal jeg så arbejde på mit familie bånd, samt lære at være alene. Jeg en skøn kvinde, stræk,selvstændigt og jeg skal fandme nok komme ovenpå. Jeg tager de tude turer der til skal, fortryder nogle ting undervejs, og lære af dem, det må være hvad livet handler om. 

Her om en times tid kommer min skønne veninde på besøg til fødselsdags middag, da hun fylder 25 i morgen <3 der skal tøsse hygges, måske drikkes nået vin, hvem ved :P jeg bliver lyn hurtigt fuld fortiden, så må jeg lige skulle holde lidt pause med det. Men sandheden skal frem, det hjælper ikke at jeg holder mig skjul, og tro at alting nok skal gå og først kommer frem når alting er værst. 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×