Hop til indhold
Riseup

Blog Riseup

Indlæg: 12    Kommentarer: 24   
Se mere fra Blog Riseup

Flytter snart

196 visninger

3 uger. Om 3 uger flytter jeg fra Sjælland til Fyn, nærmere Middelfart. Jeg har valgt at nu er det nu. Jeg har sagt et job op som jeg ikke befinder mig godt i alligevel og skal nu til at fælge min drøm til dørs. Jeg skal læse HF på VUC i Middelfart og derefter vil jeg gerne læs litteratur på universitetet.

Jeg er 37 år, og jeg har ikke lavet det jeg vil. Jeg har gjort hvad man har forventet af mig og jeg har lade mennesker omkring mig, haft for meget indflydelse i mit liv. Jeg tag mit liv tilbage, og nu styre jeg det.

Jeg kender ikke en levende sjæl i Middelfart. Før ville dette have holdt mig tilbage, men nu tag jeg det med et smil. Nu skal jeg lære nye mennesker at kende og jeg glæder mig.

Middelfart jeg er på vej:-)1 Kommentar


Recommended Comments

Hvor er du modig sådan at springe ud i en jobopsigelse og en flytning. Jeg er sikker på at det bliver rigtig godt også selvom der måske kommer dage, hvor det går lidt op af bakke. Jeg har selv haft en depression og kæmpet mig op fra tristheden og til et lederjob for derefter at gå ned med stress efter 8 år.

Ønsker dig alt godt.

Centrum

 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×