Hop til indhold
Centrum

Blog Centrum

Indlæg: 361    Kommentarer: 832   
Se mere fra Blog Centrum

Lidt af meget...

132 visninger

Idag skal jeg i retten og vidne. Chaufføren der, i februar, torpederede en knallertkører lige foran mig, påstår åbenbart at han ingen skyld har i ulykken. Han og han alene har skylden alene fordi han ikke overholdt sin vigepligt. Ifølge politiet, dengang, påstod han at knallerten var kørt ind i siden på ham. For at det skulle have været tilfældet så skulle lastbilen have befundet sig midt på cykelstien og jeg ville slet ikke have kunne se noget som helst.

Jeg har det virkelig svært med mennesker der lyver. 

I lørdags var jeg til massage. Kop-massage skulle være rigtig godt, men lige nu sidder jeg her med præcis lige så ondt i min arm som jeg plejer at have og et begyndende hold i nakken. Tror jeg dropper det og holder mig til min fysioterapeut og kiropraktor. Tror jeg vil sætte mig i mit massagesæde og se om det kan hjælpe.

Centrum0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×