Hop til indhold
jegermaiken

Blog jegermaiken

Indlæg: 106    Kommentarer: 245   
Se mere fra Blog jegermaiken

Uge 26

221 visninger

Det bliver på mange måder en dejlig og spændende uge, jeg går ind til i morgen efter en hård omgang på arbejde i går og i dag - jeg ELSKER sommerferie!!!

I morgen, mandag, skal jeg mødes på KUA med en pige, der læser dansk på 2. semester og skal til mundtlig grammatikeksamen den 30. juni, og så skal jeg hjælpe hende med at blive klar til sin eksamen. Det er første gang, jeg skal "undervise" nogen på et højere niveau end folkeskoleniveau, så det glæder jeg mig meget til! Hun havde lavet et opslag i en kæmpe Facebookfællesgruppe for alle danskstuderende på KU, hvor hun efterlyste en, der ville hjælpe hende - og jeg elsker grammatik og enhver lejlighed til at nørde med det - så jeg meldte mig!

Min "elev" har åbenbart spredt rygtet på sin årgang, så i dag skrev en anden pige til mig og spurgte, om jeg mon havde tid til at hjælpe hende også. Så tirsdag mødes jeg med hende på KUA også, før jeg skal videre på job, hvor jeg har taget en vagt for en kollega klokken 16.

Onsdag står den på hygge med mine søde veninder fra gymnasiet, som også er flyttet til København; så skal der hækles og nørkles og sludres! Vi mødtes også i torsdags, men det kan man kun svært få for meget af. Der er planlagt fælles aftensmad.

Torsdag skal jeg mødes med A (!!!). Det bliver godt nok interessant. Jeg vil og tør ikke håbe eller tro eller forvente noget som helst. Glæder mig til at se ham, selvfølgelig gør jeg det, fordi han har betydet meget - og gør det stadig - fordi vi snakker pisse godt sammen - sammen med ham tør jeg godt bare være mig. Men vi må nok hellere lige tage en slags forventningsafstemning!

Fredag skal jeg så småt have gang i noget pakning, før jeg skal i byen og ryste skinkerne med min veninde hele natten.

Lørdag regner jeg med at sove tømmermændene ud og få pakket mere eller mindre færdigt ...

... og søndag ankommer jeg mellem 16 og 17 på Grundtvigs Højskole i Hillerød, hvor jeg skal på en uges sangskrivningskursus ved Tue West!

Dét er da en god uge!0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×