Hop til indhold
vierkærlighed

Blog vierkærlighed

Indlæg: 52    Kommentarer: 121   
Se mere fra Blog vierkærlighed

Nøgen, forbrændt, og forelsket.

239 visninger

Nøgen, forbrændt, og forelsket. Du tager min hånd, klemmer den. Jeg kan lugte dig. Den klassiske stank af mand med lidt for meget selvtillid. Du ryster i dine bukser når du møder kvinder der er lidt for stærke - lidt for fyldt med meninger. Det var jeg. Engang. Feminismen kogte indeni mig. Så kom du. Så kom du. Den er der sikkert stadig derinde et sted, andet ville undre mig. Det er jo det far har lært mig. Daddy du kan ikke udskifte fars ord. Du tager fat om min hals, på trods af du ved jeg ikke bryder mig om at blive rørt der. Presser mig ned i gulvet, mens du hvæser grimme ord ud mellem dine tænder. Mine øjne er klare som aldrig før. Min arm rækker op mod dig. Jeg aer din kind, på trods af jeg mest har lyst til at slå dig. Du letter taget om min hals lidt. Dine øjne bliver milde. Jeg ser ting som jeg kun før har set, når jeg har været helt væk på syre eller svampe. Måske begyndte du egentlig at klemme mere. Min arm falder til jorden, mit hoved dunker. Du slipper først da mine øjne er blodsprængte og min hud svagt blå. Du rejser dig op og går. Jeg ligger her endnu. På det kolde trægulv, med mine hænder bundet sammen med mine trusser. Jeg tænker på dig.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×