Hop til indhold
Hatten

Hatten

Indlæg: 41    Kommentarer: 60   
Se mere fra Hatten

Positive og negative ting

158 visninger

Negative:

  • Folk der ikke forstår at  det baltiske hav = østersøen! Kært barn = mange navne på et hav som bliver forurenet og får smadret havsbunden af idioter. (Ok der findes så den Botniske bugt, den Findske bugt og Riga bugten men de er en del af østersøen OG østersøen hedder det baltiske hav på engelsk hvilket så er det navn der ret tit bliver brugt i artikler oversat fra englesk).
  • Folk med alle deres ferie billeder med brune ben og hav som så ska klage over at det er "koldt" i den her del verdnen fordi vi kun har ca. 15-20 grader om dagen... 
  • Crocs. De sko der det er et stort nej.
  • Jeg ved ikke om jeg har skrevet det her før men at man åbenbart skal havde børn for at få økonomisk støtte nå man ligesom står og mangler penge til husleje, elregning, mad, medicin og buskortet (for nej jeg kan ikke "bare" lige gå for jeg bor ca. 30km fra byen hvor alle de store kontor og butiker ligger og jeg er tvunget til at gå på møder.
  • At man bliver set som lettere psykisksyg fordi man ikke vil ha børn. Og ligenu siger jeg osse nej til forhold. Hvilket så bare gør at nogen mennesker ser mig som endu mere psykisksyg.
  • At nogen mennesker ser mig som en idiot fordi jeg har skade(r) i hjernen...

 

Positive:

  • Min søster og niecer kom herop på fredag! Og min søsters kærste.
  • Og min andre søster og hendes kærste kommer på søndag.
  • Jeg skal begynde at læse matematik her i midten af august.
  • Jeg har hjemmelavet bananis med daim i fryseren... 


0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×