Hop til indhold
MissBreathless

Part 1

Indlæg: 17    Kommentarer: 25   
Se mere fra Part 1

Kære Dagbog

187 visninger

Kære Dagbog. 

Vi er ligeglad, virkelig ligeglad. Træt af du føler dig træt og føler at du har et behov for at fortælle om din dirrty tanker. Eller er vi måske bare ligeglad med dig som person. Måske synes vi bare at du er en selvoptaget egoistisk møgforkælet møgunge. Eller du kan måske selv vælge hvad vi hader eller er træt af ved dig, fordi der er så mange muligheder. Din personlighed BVDR!  

Seriøst, hvem kan have så meget depression, eller angst over det mindste? Det er YNKELIGT. Virkelig ynkelig. Du er bange for at være social? For at være sammen med din familie? For at blive dømt? For at dumpe? For aldrig at blive til noget? Du er bange for alt! Seriøst, hvorfor ikke bare dræbe dig selv hvis du er så bange? Hvad er det overhoved for et liv at leve hvis du er så bange for alt? 

Vi kan kun forstille os hvor ynkelig det er at vågne op med den kedelig mavefornemmelse. "Tør jeg idag, eller tør jeg ikke?" Med spørgsmålet i hoved "Tør jeg? Eller tør jeg ikke?" "Er jeg ynkelig?" 

Svaret vil altid være JA. Slut nu det latterligt dit liv, hvis man overhoved kan kalde det at leve, fordi det er helt ærgeligt talt YNKELIGT! 

Alle prøver mere end dig, alle gøre mere end dig, og ja, ALLE er pænere, klogere, bedre end dig, så tror os når vi siger dette. INGEN, og vi mener INGEN vil savner dig. 

 

Kærlig hilsen

Din venner, familie, og alle som du tror elsker dig. 

P.s Det gøre de ikke. 

((Min værste marriedt, og min frygt, for hvad folk ville sige, hvis jeg indrømme mine svagheder, og min inderste tanker for de mennesker nær mig. ))0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×