Hop til indhold
Regga

Regga

Indlæg: 81    Kommentarer: 222   
Se mere fra Regga

Vender det nogensinde

206 visninger

Jeg var på arbejde med en kollega i går, som jeg ikke har set en måneds tid pga. ferie perioder. Det var en kedelig dag, så vi fik godt nok snakket om alverdens ting. Vi er tydeligvis en anelse bitre begge to. Over livet. Andre mennesker. Penge, der aldrig kommer let. Penge der er spildt på grund af ens naive tilgang til andre. Samtalen kom rigtig i gang, da jeg spurgte ind til hans ekskæreste og 2 børn  - en lavine af snak! Han stod og skrev på mobilen, hvilket egentlig er lidt irriterende. Jeg spørger indtil hvem det er og han fortæller mig det er hans eks, der åbenbart ikke havde betalt for fodbold klub, som ungerne gik i. Et helt år. Dvs. At han nu skulle betale en god rykker. 

Han sagde på en tidspunkt. Det vender lige pludselig. Nu var han i det mindste ikke single længere.

Jeg har ofte hørt den sætningen. Mit spørgsmål er bare. Hvornår gør det egentlig det? Jeg begyndte spontant at græde i går lige da jeg havde lagt mig i sengen. Det føles ikke som om der nogen sinde er noget der kommer til at vende for mig. Jeg sjasker rundt i det samme, de samme følelser, de samme problemer. Det eneste der vender for mig er min båd, der vender i cirkler. Jeg ved ikke engang, hvor jeg skal starte. 

Mit forløb hos psykologen bliver mere intensivt, her efter alt det her ferie periode.

Mit roomie er startet på skoleforløb og er derfor ikke hjemme fordi hun overnatter ved sine forældre. Skolen ligger lige i nærheden. Det er lidt træls, fordi det kunne være rart og ligesom kunne snakke om det og komme igennem det. Jeg tror dog egentlig ikke det påvirker hendes tanker nært så meget som mine. Jeg vil også gerne vide, hvordan og hvorledes med hendes flytning. Det påvirker mig meget - alt det der. Dog har jeg flyttet så mange gange, at jeg synes det er lidt sjovt, at få ryddet op i ting, ny indretning osv. Det er bare lidt dyrt det hele.

Apropos.

Pga. alt det her med min roomie er jeg nu påbegyndt et rygestop. Jeg kan ikke sige, at det bliver dyrt og samtidig bruge penge på cigaretter. Jeg har både prøvet på at stoppe før og har som en liste over ting jeg ville i år - stoppe med at ryge f.eks. 3 af mine kollegaer er hoppet med på rygestoppet. Jeg har røget i omkring 10 år - hvor bliver tiden af? Sidste år holdte jeg mig fra smøgerne. Så var jeg ude at rejse. Smøgerne kostede 2-3 kr pr pakke også begyndte jeg ellers igen i stor stil. Jeg stoppede fredag d. 28 juli -  aften kl. 19.30. De 3 dage og nætter har været et pinsel, nu er jeg på fjerde dagen. Man tænker ikke over, hvor stor del af livet de smøger er.

Mit budget for denne måned er stramt, fordi jeg har lagt det stramt. Der er ikke lagt meget frihed, men der burde være nok. Jeg aner intet om min fremtidige boligsituation, så bliver nødt til at forbedrede mig. Jeg har ikke ferie med løn, så har jo ført penge fra opsparingen til kontoen. Jeg har brugt konge mange penge i min ferie og efter, fordi jeg troede, at jeg havde råd til det.

 10 Kommentarer


Recommended Comments

Den hudløs ærlige

Besvaret

Intet forandrer sig hvis ikke du holder op med at gøre tingene på den samme måde. 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg synes jeg forsøger og har forsøgt at gøre tingene anderledes.Hvis jeg skal gøre mere ved jeg ikke, hvad det skulle være.

Resultatet synes.at blive det samme. Hvad skal man gøre så tingene forandre sig og ikke bare er i forklædning i realiteten?  Jeg synes at have svært ved at finde ud af det.

Redigeret af Regga

Del denne kommentar


Link til kommentar
Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Du har jo ikke ændret noget som helst... Hvis du går tilbage og læser dine indlæg, så er du præcis ved dit udgangspunkt, om end jeg godt ved, at "vi" har et meget tyndt grundlag at dømme udfra.

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar

Det selvfølgelig klart - jeg har oftest en en tendens til at skrive om de negative ting.  Det synes selvfølgelig ikke at der er noget jeg har forsøgt fordi jeg som oftest udladt den information, når jeg skriver om det der går mig på.

Men hvad ville du selv ændre hvis det var dig?

Redigeret af Regga

Del denne kommentar


Link til kommentar

Undskyld, det har du selvfølgelig helt ret i!

Jeg kan ikke give dig råd, det tror jeg ganske enkelt ikke på... Du vil blot blive sur, hvis ikke lige det går din vej, og det gør det naturligvis ikke, så gjorde du jo allerede nu, hvad jeg ville have gjort ;) 

Du har opbygget en være gang rod, og du bliver ganske enkelt nød til at rydde op, og tage én ting af gangen... Du har et ulykkeligt forhold bag dig, det fejrer du så med tilfældig sex, og fokuseren på mandens organer - tror du selv du bliver mere lykkelig af det? Hvis du vil tages seriøs som et voksen menneske, så kræver det du opfører dig som sådan. Du vil aldrig nogensinde blive lykkelig, og komme i balance med dig selv, så længe du udelukkende fokusere på overfladiske værdier, som kæreste, penge og job... Hvis man vil skabe balance i sit liv, så fokusere man på det man ikke kan se, men som vi skal leve med hver dag. 

Da jeg i sin tid skulle genstarte mit liv, efter et mangeårig misbrug, skraldede jeg alt væk og startede helt fra bunden... Kiggede på, hvad der lige nu var det allermest graverende i mit liv, og hvad der absolut skulle ændres her og nu - så ændrede jeg lige netop dette, og tænkte ikke på andre problemer, før der var helt styr på denne ene ting. Så gentog jeg processen igen og igen, indtil jeg var fuldstændig i balance med mig selv, og alt hvad jeg ikke var tilfreds med, og var op til mig at ændre, var ændret og bragt derhen hvor det gav mig nøjagtig det liv, som jeg ønskede. 

Det er sådan, at hvis ikke du ændre kursen, så ender du lige nøjagtig der, hvor du er på vej hen.

Men hvad du skal og ikke skal, er op til dig,- du er 25 år, og burde være voksen nok til at tage ansvar for dit eget liv.

Tim

 

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Tak for dit besyv. :)

Nogle af tingene er jeg enig. Nogle af tingene er jeg uenig i. Nogle af tingene har jeg lydt til, at diskutere fordi jeg synes det kunne være interessant at se, hvad man kom frem til. Ja du skriver udelukkende ud fra, hvad jeg selv skriver på bloggen, hvilket ikke altid virker så konstruktivt. Jeg får selvfølgelig en trang til, at skrive en lang smøre, der i bund og grund handler om, at forsvare mig selv og nogle af de punkter jeg ikke er enig i. Vi ved dog begge godt, at du stadig vil se mig som en barnlig tøs, der fokusere på de overfladiske ting. Det er det jeg skriver om, så du kan ikke se andet.

1 time siden, Tim Hansen skrev:

Du har et ulykkeligt forhold bag dig, det fejrer du så med tilfældig sex, og fokuseren på mandens organer - tror du selv du bliver mere lykkelig af det?

Lige til den her. Alle har nok mere et bare et enkelt ulykkeligt forhold i bagagen. Nej ved godt jeg ikke bliver mere lykkelig af det, men bliver faktisk heller ikke mere ulykkelig. Til gengæld føles det sex ikke så tilfældigt, da jeg jo trods alt har lavet andet med de mænd end at dyrke sex. Jeg og har nydt, for at give lidt slip på den front.  :)

25 år og voksen -  ja har altid taget ansvar for mit liv, så godt som jeg nu kunne finde ud af, for der er ingen andre, der gør den slags for en:)

Det fundamentale her er jeg ved ikke,  hvad jeg præcis skal ændre. Jeg kan ikke finde ud af det. Hvis jeg ikke ændre kursen, så ender du hvor du er på vej hen, men hvor pokker er jeg egentlig på vej hen? Og hvor skal jeg hen?  Det var den der båd jeg skrev og som vender i cirkler. Jeg har mange spørgsmål til mig selv, men kan ikke finde nogen svar. :)

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg synes ikke du er barnlig, men du gør barnlige ting og håndtere nogle ting barnligt. Du er 25 år, og jeg gjorde ikke andet end tåbelige ting, da jeg selv var 25 år, så på den måde er du ikke unik. Det er jo derfor det ikke vil virke, at jeg og andre giver råd indover dit liv, fordi du vil bruge de næste dage til at forsvare dig selv, i dine tanker "og hvad ved de om noget som helst?" Jeg har været der, og gjorde nøjagtig det samme. 

Det er jo kun dig der kan fortælle, helt præcis, hvor du er på vej hen? Men du bruger en frygtelig masse energi på, at fortælle, nok mest dig selv, at du er frygtelig uheldig, og alt og alle har det med at rotte sig sammen om dig. Jeg kan bare fortælle dig, at der ikke eksistere held og uheld, kun rigtige og forkerte beslutninger. En beslutning du fornylig tog: Du flyttede sammen med en veninde, i en alder af 25 år... God eller dårlig beslutning? Jeg med min erfaring, havde droppet den på forhånd, fordi du er blevet for gammel til det pis. Du leder efter den perfekte mand, det perfekte job, og flere penge, den rigtige beslutning havde været, at finde en ydmyg lejlighed, som kunne holde dine udgifter på et minimum... Man kan ikke få det hele, man må ganske enkelt vælge det der giver bedst mening. 

Alle beslutninger, skal overvejes på forhånd... Hvad er fordele, hvad er ulemper, og ikke mindst, hvad kan gå galt - og hvad vil det koste dig?

Til det med tilfældig sex, så får du bare svært ved at blive taget alvorligt, så længe du agere med den på... Om det er sådan du vil opfattes, det bestemmer kun du. Jeg ville nok tage tid på egen hånd, og vokse i det.

Det er ganske enkelt, du skal bare begynde kun at tage rigtige beslutninger, det er jo nærmest det nemmeste i verden... Du vil nok finde det kedelig i starten, men når det du lige nu betragte som uheld, pludselig er vendt til held, så vil du jo alligevel nok tænke lidt for dig selv, hvorfor gjorde jeg ikke sådan i går. Start med at bruge hjernen, og lad hjertet nøjes med at pumpe blod rundt i systemet, det er sådan du er skabt :) 

 

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Ja, man kan jo sige, at jeg er mere erfaren end jeg har været, men tænker jeg, når t blive langt mere erfaren end jeg er. Heldigvis for det.

Ja, at flytte sammen med hende virkede jo sådan set som en rigtig god beslutning. Jeg overvejede det hele ud over, at hun ville fra den anden da skifte læreplads til den anden ende af landet og være bedøvende ligeglad med, hvad konsekvenserne er for hun ringer jo bare hjem til sin mor og far, hvis noget ikke går hendes vej.

Så ja det kan kategoriseres som en dårlig beslutning, for havde en god lejlighed og alt det der. På den anden side virkede beslutningen god fordi huslejen var billigere end før og  jeg var ret ensom i hverdagen og tænkte det kunne være en god løsning med en roomie. Det er en af de tiltag jeg har forsøgt mod ensomheden og har også været glad for den beslutning på den front. Så det virkede jo fornuftigt nok.

Men det er jo sådan med beslutninger. Om de er rigtig eller forkerte. Du kan tage nok så mange rigtige beslutninger, men udfaldet er nogen gange ikke, som man ikke forventede det. Og hvad kategorisere en rigtig beslutning? 

Jeg kan dog godt se, hvad du mener angående beslutninger. Det nemmeste i verden nej. Det tænker jeg ikke. Den perfekte mand og den tilfældige sex. Fortæl mig - hvem er det der skal tage mig alvorligt? Dig, mig eller mænd jeg er sammen med?  Mænd jeg har sex med - deres mening er sidste mening jeg tager mig af, for  leder ikke efter den perfekte mand i ham. Leder slet ikke en mand, for det virker som en god beslutning lige på nuværende tidspunkt, for jeg er ikke klar til et nyt forhold.  Eller er det den rigtige beslutning?

1 time siden, Tim Hansen skrev:

Start med at bruge hjernen, og lad hjertet nøjes med at pumpe blod rundt i systemet, det er sådan du er skabt :) 

Er dog vil med dette citat fra dig. Nu vil jeg skrive ned, så jeg kan huske det. :)

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Når jeg skriver det er det nemmeste i verden, så er det naturligvis en joke... Men man kan sagtens lære, at tage de rigtige beslutninger. Lige den nævnte, ville jeg uden at kende nogen af jer særlig godt forkaste, fordi mit gæt ville være, at i ret hurtig ville blive uenig og gå hver til sidst, og så er der altså langt enklere metoder til at få selskab. Det jeg skriver er naturligvis sat på spidsen, man kan jo ikke gå et helt liv igennem, uden man på et tidspunkt tager fejl, men man behøver jo ikke ligefrem opsøge ulykken. 

Det kunne sagtens være dig, der på et tidspunkt mistede respekten for dig selv... Udover det, så er det jo netop også en måde, at opsøge ulykken. Uanset om du føler det er uden omkostning, så er sex aldrig uden en eller anden form for omkostning. Når du siger du ikke leder efter en mand, så lad dog være med at opsøge det. Der er så absolut intet menneske der tager skade af, at være afholden for et stykke tid. Men det er som sagt dit valg.

En rigtig beslutning, er som minimum en beslutning uden omkostning for dig selv, og aller helst en eller anden form for gevinst til dig. Livet er som at investere... Du kigger på mulighederne, og kan du ikke gennemskue konsekvensen, så er det måske ikke lige der du skal investere dig selv, tid, penge eller kærlighed. Det eneste sted man altid skal gå all-in er, når du er forelsket... Mange forhold/ægteskaber bliver aldrig til noget, fordi folk i dag er blevet så frygtelig nærig med dem selv. Når kærligheden viser sig, så skal man investere sig selv fuldt ud, og ikke holde nogen som helst følelser tilbage, af frygt for at blive såret.

Så kan der vist ikke koges mere suppe på denne her debat, tag den nej hat af, og prøv at gøre tingene bare lidt anderledes, så vil du lige som alle os andre, eliminere held faktoren mest muligt ;) 

 

  • Synes godt om 2

Del denne kommentar


Link til kommentar

Nej den suppe er kogt færdig , men det var en sand fornøjelse. God aften ;)

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×