Hop til indhold
Plotin

Tanker og synsninger

Indlæg: 323    Kommentarer: 917   
Se mere fra Tanker og synsninger


19 Kommentarer


Recommended Comments

Tjaa, tjoo, jow, det gør det vist mere eller mindre... Enkle har lys for andet og mere, men generelt set, må det blive et ja!

Del denne kommentar


Link til kommentar

Hej

Nu er det jo både kvinder og mænd der bliver vurderet på den måde.Hvem gider være sammen med en der ikke trækker sin del af læsset. Kravende, og dermed folks værdi, er jo forskellige fra folk til folk. Nogle er mere accepterende end andre.

Nu ved jeg ikke hvilke ting en kvinde vurdere en mand ud fra, men jeg har da også en, omend kort, liste i mit hoved over ting der gør en kvinde værdiful for mig.Nu har jeg så ikke lyst til at fortælle hvad disse ting er for mig, da jeg ikke ønsker at gøre nogen kede af det. Og jeg er ret overfladisk i min bedømmelse af det modsatte køn.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Herligt, spændende og interessant med nogle hurtige tilbagemeldinger.

Der lå ikke noget særligt eller aktuelt akut bag mit spørgsmål (og da slet ikke i stil med prins Henriks udmeldinger), blot en(dnu en) tanke, der strejfede mig, at nogle af jer ville kunne have en kommentar til emnet.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Lad bare være, Plotin! Du har brugt hele formiddagen på at overveje, hvor du vil begraves, og hvor du i hvert fald IKKE vil begraves :P 

Sådan nogle spørgsmål kan jeg også gå med ind i mellem... Sådan hvor man kommer til at tænke "Er der virkelig ikke mere i livet, end det?" 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Plotin

Besvaret (rettet)

@Tim Hansen: Jeg vil ikke med rette kunne benægte, at jeg har brugt en del af formiddagen på at beskæftige mig med, og more mig over, ham, "Kong Gulerod" og hans udgydelser over vor stakkels dronning". :-)

Redigeret af Plotin

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg er bange for jeg bliver bortvist, med omgående virkning, skulle jeg driste mig til at udgyde min holdning om den opblæste tåbe :) 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Plotin

Besvaret (rettet)

Det er helt klart også en formulering af en holdning! ;)

Indtil videre har jeg ikke observeret andre end Erik Brandt støtte hans synspunkt.

Redigeret af Plotin

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg ved ikke hvad andre kvinder vægter hos de mænd de vælger, men jeg ved hvad der betyder noget for mig. Jeg er ret glad for ikke at være på kødmarkedet, at skulle vælge/vælge fra i disse ihh så populære singletider. Det eneste jeg ved med sikkerhed er at begge køn har mange krav...krav som man kan skrive ned når man søger på internettet istedet for at gå ud og mødes. Når man møder "den rette" så handler det alene om kemi og er den tilstede, så er det skisme hip som hap med krav og forventninger ihvertfald for et stykke tid....det er jo også ganske "populært" at vælge fra såfremt modparten pludselig ikke er som forventet. Kompromisser er fortid.

Hvad angår Prins Henrik så er jeg ved at kaste op over alle gribbene der flokkes i tusindetal for at deltage i "måltidet".

Ingen har, så vidt jeg ved, tænkt den tanke at manden kan være syg. Han har tidligere været utilfreds og denne utilfredshed kan faktisk forværres alene som følge af f.eks en lille hjerneblødning. Jeg så et glimt af ham i hans snak med Se&Hør og min første tanke var at han slet ikke så rask ud. Personligt tror jeg han er ramt af en mindre hjerneskade, måske noget der resulteret i en form for demens. Han ikke kun ser syg ud, han virker syg...

Danmark og danskerne er et folkefærd der ELSKER Se&Hør...elsker skandaler og ikke mindst elsker at forarges/chokeres. Jeg gider bare ikke være en del af det, så når der snakkes/skrives en masse i medierne, så vender jeg mig væk. Derfor har jeg heller ikke set andet end et glimt af den omtalte samtale med sladderbladet over alle sladreblade.

Personligt mener jeg at man som menneske selv har retten til at vælge hvor man vil begraves. Valg har konsekvenser sådan er det og det vil de have uanset om man er prins eller andet. Jeg skal heller ikke begraves sammen med min mand...hvor jeg skal begraves tager jeg stilling til når den tid kommer (det er nok snart den tid for prinsen, tror jeg)og sker der noget uventet, så må mine børn vælge. Jeg er donor...så det skal de ikke tænke på og resterne kan de placere efter lyst. 

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Hej

Bare lige en bemærkning om det at blive begravet. Jeg har altid været ateist, og har derfor aldrig tillagt det nogen særlig betydning hvor jeg ender når jeg er død. Men i det forrige langvarede forhold jeg var i, fik jeg et udtalt ønske om at blive begravet ved siden af hende. Ret overraskende for mig, men det gik op for mig at jeg bare synes det er pisse romantisk.

Nu er jeg så i en lidt anden konstellation, men har det samme ønske. Så mht Henrik forstår jeg ham ikke. Medmindre han ikke elsker hende mere.

Del denne kommentar


Link til kommentar
9 minutter siden, Sunstealer skrev:

Hej

Bare lige en bemærkning om det at blive begravet. Jeg har altid været ateist, og har derfor aldrig tillagt det nogen særlig betydning hvor jeg ender når jeg er død. Men i det forrige langvarede forhold jeg var i, fik jeg et udtalt ønske om at blive begravet ved siden af hende. Ret overraskende for mig, men det gik op for mig at jeg bare synes det er pisse romantisk.

Nu er jeg så i en lidt anden konstellation, men har det samme ønske. Så mht Henrik forstår jeg ham ikke. Medmindre han ikke elsker hende mere.

Eller måske fordi han er syg og ikke helt kan holde styr på sin verden mere.

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Ja @Centrum , det kan du godt have ret i. Han er jo heller ikke helt ung mere. Gad vide hvad hoffet så ville gøre, hvis han er ved at blive dement. Skal han mon så på plejehjem?

Del denne kommentar


Link til kommentar

Han bliver vist 82 i år. Jeg ved ikke hvad de gør såfremt han er ved at blive dement, men måske han har det bedst i sit eget land, på sit vinslot. 

Igennem de sidste dage er det flere gange nævnt i radioen at der aldrig har været noget lignende i det danske kongehus, men i historien ved jeg da at der har været flere eksempler på konger der er blevet "vanvittige", dronninger der har "tabt forstanden" eller hvad de ellers kaldte det dengang. Forskellen er bare at der ingen medier var, ingen sladderblade, ingen journalister der lige skulle lave et scoop. Man "hørte" bare om kongen der var blevet låst inde og/eller dronningen der blev holdt væk fra offentligheden. 

Ingen kan, i sidste ende, vide hvad der foregår internt i et forhold undtagen dem der er i det..

Centrum,

Del denne kommentar


Link til kommentar
Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Nu var det jo altså hoffet selv der meldte ud, at han ønskede det sådan... Den eneste i familien der er mere snobbet end Kong Gulerod, Joachim, bekræftede det havde familien vidst noget tid, og det var den indforstået med... I øvrigt læner jeg mig mest op af de uddannede læger, der ikke mente der var tegn på demens, end jeg læner mig op af alle de uuddannede læger, der har spillet klog på hans helbred. 

Det kan da ikke undre nogen, at vi der ikke er til kongehuset, udnytter når Kong Gulerod serverer den for foden af os?

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar
Sunstealer

Besvaret (rettet)

Øem jeg ved ikke om jeg ikke er til kongehuset. Jeg bryder mig ikke om ham, men jeg kan godt lide vores dronning. Jeg vil hellere have hende end en præsident.

Og jeg tror også at Mary bliver en god dronning. Hun virker intelligent.

Redigeret af Sunstealer

Del denne kommentar


Link til kommentar
Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Langt største delen af danskerne er til kongehuset, og det da en helt legitim holdning... Jeg er sådan set ligeglad med Dronningen, hun kan jo bare stille op til et valg, så skal der nok være mange der vil stemme på hende. Problemet med det nuværende er bare, at hun ikke repræsentere nogen som helst værdi, hun er blot en udgift. Så lad os indfører enevældet igen, så vil hun lige pludselig repræsentere en værdi.

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg har lige hørt flere eksempler  i radio 24/7 morgen angående konger og dronninger, der ikke er begravet sammen :)

Jeg går for øvrigt ikke så meget op i det. Synes det må være deres eget valg. Jeg må faktisk indrømme, at jeg er decideret ligeglad. Tænker bare et ekstra pift til den royale historie :)

 

Del denne kommentar


Link til kommentar
59 minutter siden, Regga skrev:

Jeg har lige hørt flere eksempler  i radio 24/7 morgen angående konger og dronninger, der ikke er begravet sammen :)

Jeg går for øvrigt ikke så meget op i det. Synes det må være deres eget valg. Jeg må faktisk indrømme, at jeg er decideret ligeglad. Tænker bare et ekstra pift til den royale historie :)

 

Ja nu var det så af lidt andre grunde, end en gemal, der skaber sig som Peter fem år, der ikke må få vingummi... Han vidste inden han sagde ja i kirken, at han aldrig ville blive konge, og altid ville komme efter sin kone, det er jo ikke noget der er kommet bag på ham.

Jeg er da også decideret ligeglad med både ham og hele det cirkus, men det er da klart jeg har nævnt det et par gange (eller lidt flere), til tilhængerne, om de ikke kan se vi er nødt til at stoppe det dybt forældede cirkus, som ikke har en reel betydning, men bare er noget vi leger.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Specielt kan jeg godt lide tegningen nederst. hahaha- Spot on!

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×