Hop til indhold
Plotin

Tanker og synsninger

Indlæg: 323    Kommentarer: 917   
Se mere fra Tanker og synsninger

Nyt vejskilt ved grænsen?

137 visninger

Langt bedre og billigere forslag:
 
Et nyt vejskilt, i lighed med det velkendte rød/hvide "Al indkørsel forbudt"-skilt, sat op ved alle grænseovergange:
 
"Al kriminalitet, vold, voldtægt, tyveri og sympati med islamisme forbudt".
 
Hvorledes piktogrammet skal udformes, for at blive korrekt tolket af alle, også analfabeter, må der nødvendigvis nedsættes en ekspertgruppe til at undersøge.
 
Bidrag fra folk med talent for at tegne modtages gerne i kommentarfeltet! ;)
 


7 Kommentarer


Recommended Comments

Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Ideen med at give dem besked på, at det er strafbart og vi rent faktisk har tænkt os, at smide dem i fængsel, hvis de tigger på gaden, er sådan set sympatisk (ikke at den lille fede tosse havde sympati i tankerne, da han kastede dette forslag op), problemet er jo bare, at de læser ikke aviser, og kan i mange tilfælde slet ikke læse, så der skal da i hvert fald findes en anden måde, at kommunikere dette ud på, og helst inden de har brugt penge på rejsen, da deres næste problem er, at de ikke har penge til turen hjem. 

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar

Tænkte, @Tim Hansen, også netop på, om han så også ville finansiere alle rumænske tiggeres adgang til Se & Hør, hvori annoncen må formodes at blive indrykket?

Del denne kommentar


Link til kommentar

Det kan jeg dårligt forestille mig, det ville jo være en brugbar løsning :) Der er rigtig mange (af de få det rent faktisk drejer sig om) der gerne vil hjem, men de mangler ganske enkelt til billetten. Selvfølgelig kan vi sige, at de selv har valgt at tage turen herop, men valg er hvis det eneste de ikke har! De kommer vel med et håb om en bedre tilværelse, og for nogen lykkes det at komme ind på arbejdsmarkedet, andre har ikke lige det arbejdsgiverne spøger efter. Der er jo med hjælp fra løgnagtige medier, og politikere, opbygget et had til dem, da det synes at være almindelig kendt, at der er tale om bander, men folk har glemt at spørge politiet, som ikke mener der er noget der peger i den retning. Hvis man lige tog sig et sekund til at kigge på de ynkelige skikkelser der sidder på gaden, så er bande ikke det første der kommer til en... Der er ikke mange bander der kan/vil nøjes, med de få mønter, de trods alt får i koppen i løbet af en dag.

Del denne kommentar


Link til kommentar
Plotin

Besvaret (rettet)

Står de reelt og mangler til billetten hjem burde de kunne henvende sig på Borgerservice og få dét problem løst.

De skal så samtidig også oplyses om, at antræffes de efterfølgende igen på danske gader eller stræder, vil de blive tvangsindlagt til at tillbringe mindst 24 timer i JBO' s selskab med det fulde ansvar for og konsekvenser af hans adfærd! 

Redigeret af Plotin

Del denne kommentar


Link til kommentar

Det er jo nærmest usportslig, at blande ham ind i det? :-O Nu har Henriksen jo intet belæg for annoncer længere :storsmil:

Jeg tror faktisk der sidder mange rigtige dygtige og folk der går op i deres arbejde, rundt omkring i kommunerne, de ville med et enkelt knips, kunne sætte det op, men det ville løse problemet nærmest omgående, og hvordan skal tosserne på borgen så fiske stemmer? 

Mette Frederiksen i dag: "Luk alle muslimske friskoler" Hun ved udmærket godt, at grundloven er i vejen, og bremser den ikke, så gør internationale regler for menneskerettigheder, men ingen læser helt der ned til i artiklen, det er kun overskriften der bliver slugt. DF den anden dag "Afskaf licens" Jeg læste hele debatter på FB, hvor alle roste vi nu kunne slippe for at betale til DR, da jeg forsøgte at fortælle, at det kunne vi naturligvis ikke, så var det mig, den eneste der havde læst artiklen, der var en kæmpe idiot :storsmil:

Del denne kommentar


Link til kommentar

Kun de uvidende, de uoplyste, vil på et splitsekund kunne danne sig en mening, en holdning, og i få ord give udtryk for den.

Langt lettere, end reelt at tage ansvaret for og stå ved sine udtalelser, holde et afgivet løfte, eller fremkomme med et sammenhængende politisk oplæg, er det at beskylde opponenterne for at være uvederhæftige notoriske løgnhalse uden indsigt i noget som helst og i modsat fald for at tale mod bedre vidende.

MF, Fru Mette Frederiksen ... Er det ikke hende der, der GERNE vil være statsminister for enhver pris og for et hvilket som helst parti, der et tumpet nok til at opstille hende som kandidat til posten? Hun skulle hellere foreslå at lukke alle skoler, hvor skolelederen bekender sig til, og i mange tilfælde stiller op til kommunevalg for, Socialdemokratiet.

Afskaffe licensen til D(D)R?
I så fald bliver den bare erstattet af en anden afgift.
Som da man afskaffede OMS' en på 9% i engrosleddet og vi i stedet for den i dag har en MOMS på 25% i detailleddet.
Service: http://denstoredanske.dk/Danmarks_geografi_og_historie/Danmarks_historie/Danmark_efter_1945/oms

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×