Hop til indhold
Plotin

Tanker og synsninger

Indlæg: 323    Kommentarer: 917   
Se mere fra Tanker og synsninger

Kunsten at tage ordet - uden at risikere at blive afbrudt

111 visninger

Undlad venligst at afbryde mig, før jeg har uddybet, hvad der lige nu ligger mig på sinde.
 
Du vil kunne afbryde mig ved, at du undlader at læse videre.
Prøv bare, medens jeg skriver lidt videre ...
 
"Forundringsparathed" er det nye sort inden for debatter om dannelse.
 
Der er så meget, man vil kunne undre sig over: Hvor kort tid efter d. 1. "sidst på måneden" igen indfinder sig på ens lønkonto. Eller over, som jeg lige har gjort og derved fundet anledning til at skrive denne tekst, hvor let det er at komme til orde uden at blive afbrudt, hvis man bare holder sin mund og skriver i stedet for at tale.
 
Undrer DU dig over, hvor jeg vil hen med ovenstående, besidder du sandsynligvis selv i høj grad forundringsparathed. Gjorde du ikke det, ville du aldrig være nået hertil i teksten. Skyldes det ikke forundringsparathed (tilsat en god portion nysgerrighed), kunne forklaringen være, at jeg virkelig lykkedes med at bibringe dig mit budskab: At det er absolut muligt at ytre sig uden at blive afbrudt.
 
Hermed overlader jeg dig ordet ...


0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×