Hop til indhold
Hatten

Hatten

Indlæg: 41    Kommentarer: 60   
Se mere fra Hatten

Ting der er vendt tilbage

126 visninger

Jeg er begyndt at elske at stå og lave mad igen. Jeg er uddannet kok men har i de sidste par år hadet at lave mad og hadet at skulle arbejde i en restaurantkøkken eller bare i et almenligt køkken så ret tit har jeg i stortset ikke lave så meget mad andet end sådan noget som går at fryse, er enkelt at lave og som kan passe sig selv inde i ovnen eller på komfuret.
Men på en eller anden måde så er min gnist for madlavning blevet tændt igen her under sommeren og jeg ved ikke om det er fordi at jeg er ved at komme op af det sorte hul jeg har siddet fast i det sidste stykke tid eller om det er noget andet.
Dog så magter jeg stadigvæk ikke nogen ting (rengøring er en af dem og at bare være social er en til) så det er lidt svært at finde et arbejde eller at byde venner over til mad... Og jeg har ikke rigtig nogen venner... Eller jo jeg har 3 men de bor allesammen alt for langt væk og de har egne ting at lave. Og min familie bor jo heller ikke så tæt på...

Jeg skal starte på mit kursus i matematik imorgen og jeg er meget nervøs for det er en masse grafregning og jeg ved ikke hvad og jeg skal sidde og læse det hjemme, alene med kun min computer som hjælp!
Ok, jeg kan måske tage ind på skolen og få lektiehjælp men stadigvæk... Det er på mærklige tidspunkter på dagen de har det og jeg skal måske starte i praktik hos en af mine gamle lærer og jeg synes at det er pinligt for jeg var i top 10 der vi fik huer på og nu er jeg nede på minus nul.... Eller så er det måske bare mig og mine tanker der overdriver men jeg kan i hvertfald sige at mit arbejde med kniv ikke er så godt!

Både min fin og grov-motorik er ikke så godt og jeg prøver at træne det men er der nogen der ved hvor svært det er nå man ligesom mangler en bid af hjernen som er vigtig for at passe sådan noget og man så er tvunget til at fokusere pisse meget på det hvilket så gør at der er andet der går af helvedets til?!

Nå... 

Ha en god eftermiddag/ aften.2 Kommentarer


Recommended Comments

Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Der er jo da i hvert fald ingen grund til ikke at glæde sig over, der hvor der er fremgang... Du har så stadig udfordringer, men det er jo også en del af livet. Jeg ville ønske du selv vidste, helt præcis, hvor meget humor du har. Du kan seriøst skrive det mest triste i verden, og alligevel få det til at spille max. Du har mange gaver, som du endnu ikke har åbnet, det skal du jo bare igang med.

Redigeret af Tim Hansen
  • Synes godt om 3

Del denne kommentar


Link til kommentar

Kender godt det med, at hade at lave mad pga. branchen.  :P

Det er godt, at læse et et indlæg fra dig igen! :)

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×