Hop til indhold
Intetheden

Blog Intetheden

Indlæg: 116    Kommentarer: 66   
Se mere fra Blog Intetheden

Opdatering på mit liv

142 visninger

Som overskriften siger, så er det her indlæg egentligt bare en opdatering på mit liv. Nu er det over en måned siden sidst jeg har postet et indlæg. Jeg har været herinde nærmest dagligt, skrevet et indlæg og så lukket siden ned igen uden at gemme, fordi jeg ikke har følt tingene blev skrevet sådan, som jeg ønskede de skulle skrives. Jeg håber på at kunne bruge indlægget til senere.

Mig:
Jeg bilder mig selv ind at det går bedre, men i virkeligheden har jeg stadig svært ved faktisk mærke mig selv og være i forbindelse med mine følelser, men det går bedre. Jeg havde et voldsomt angstanfald for ca. to uger siden efterhånden, hvor jeg vitterligt troede jeg ville besvime eller min krop ville kvæle mig, fordi jeg ikke kunne trække vejret. Jeg var i en situation, hvor jeg pressede mig selv til det yderste og det endte ud i hyperventilation, hjertebanken og at min hals sluttede sig sammen. Det føltes som om jeg trak vejret igennem et sugerør, som langsomt lukkede til. Det var en enorm ubehagelig oplevelse til trods for det heldigvis gik over faktisk rigtig hurtigt, hvilket jeg er glad for for ellers var jeg 100% besvimet. Oplevelsen hang over mig i et par dage ligeså meget fordi min kæreste var ved mig i øjeblikket det skete og at det skræmte ham, hvilket har haft gjort mig ked af det. Samtidig har jeg været bange for det ville ske igen, men har ikke mærket noget ellers. Der var lige lidt her for 4 dage siden, hvor jeg lige måtte forlade et lokale fordi jeg følte væggene omklamrede mig og jeg blev bange / ked af det, men heldigvis ingen kvælnings fornemmelse eller hyperventilation. Jeg er begyndt at tvivle på mig selv og stoler ikke rigtigt på mine egne følelser eller min egen bedømmelse af mig selv længere, fordi jeg opfatter mig selv på én måde, men kan ligesom mærke at jeg udefra bliver bedømt på en helt anden måde. Det er svært at forklare, for vil ikke gå i detaljer. Kort sagt ser jeg bare mig selv mere "rask" (ikke at jeg er eller har været syg i den forstand) end hvad jeg egentligt er. Min oprigtige glæde er der ikke rigtigt. Jeg kan godt føle glæde, men ikke den der vedvarende glæde.

Arbejde:
Jeg får muligvis snart arbejde igen, rettere sagt en praktikplads. Mere om det senere måske - hvis jeg tør dele det, for der er væsentligt mere og "vigtige" detaljer til den historie. Men dem kender jeg selv. Måske jeg deler dem, hvis jeg føler behovet for det. Det er trods alt en del af min hver dag nu, eller skal i hvertfald til at være det.

Kæresten:
Jeg er stadig sammen med min kæreste. Nu har vi været sammen lige lidt over halvandet år. Det går bedre mellem os end det nogensinde har gjort på noget tidspunkt, fordi vi rent faktisk er begyndt at snakke sammen. Ikke at vi ikke snakkede sammen før, for det gjorde vi, men det var mere overfladisk snak. Nu er vi og især hán begyndt at åbne op omkring hvad han synes er svært og hvad han ligesom har tænkt omkring hele vores situation og vores forhold. Vi har altid haft samme mål, men i en forholdsvist lang periode har det mål bare synes, som ikke-eksisterende og umuligt at opnå. Nu går det virkeligt i den rigtige retning og vi har snakket om ENDELIGT at flytte sammen, men praktikpladsen skal lige på plads og derefter flytter vi forhåbentligt sammen. Jeg kommer til at skulle flytte ind i hans lejlighed, hvilket passer mig helt fint, fordi jeg efterhånden altid er der. Jeg elsker ham fortsat ligeså højt, som jeg altid har gjort, selvom der var en periode hvor jeg ikke rigtig mærkede nogle følelser. De er heldigvis begyndt at komme tilbage. Jeg mærker jeg elsker ham og jeg mærker savnet til ham, når vi er væk fra hinanden.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×