Hop til indhold
Regga

Regga

Indlæg: 81    Kommentarer: 222   
Se mere fra Regga

øresmerter

160 visninger

Jeg ringede til lægen her for ´5 min siden og ved i, hvad fik et tid. I DAG kl 14.15. Det føles lidt som, at vinde i lotto. Jeg synes virkelig det en heldig tirsdag. Jeg fik en tid til Psykologen, for længe siden og fik tilfældigvis fri i dag, så behøvede ikke, at rykke min tid. Til psykologen kl 11.00 og til lægen 14.15.

Jeg har ondt i mit venstre øre. Mit venstre øre har egentlig gjort lidt ondt og kløet i længe. Min venstre øregang har også altid været mere smal en den højre, så ja.. . Så det kunne ikke være bedre, at få en tid i dag´, da jeg skal arbejde resten af ugen.

Jeg hører forøvrigt radio 24/7 og har lige hørt om Peter Frederiksen og kvindeomskæringer. puha.. Det lyder godt nok lidt som en makaber situation.

Jeg har fri i dag og det ved fyren jeg omtalte i sidste indlæg. Lad os kalde ham Noah. Noah har spurgt om vi skulle ses i dag - og jeg har holdt fast i, at det skulle vi ikke. Jeg trænger virkelig til, at dag, hvor jeg lige bare er mig. Jeg var på arbejde lørdag, søndag, mandag og skal arbejde onsdag, torsdag, fredag. Jeg synes det er en hård omgang. Jeg bliver aldrig helt fan af at køre 12,5 timers vagter på den måde. Jeg synes jeg havde en god arbejdsdag i går. Jeg har en kollega fra Indonesien, som jeg var på vagt med i går. Jeg synes bare han er pisse sej og virkelig rar, at arbejde sammen med. Det varer ikke længe, så bliver der super travlt på arbejdet. Puh... Nye tiltag for at gøre det lidt mere eksklusivt, at holde en konference hos os - ja gør faktisk dagen mere stressende for os der arbejder der. Nogen gange hader jeg den her branche, for mere vil have mere. Det aldrig godt noget. Det skal hele tiden være nyt, anderledes og spændende. Vores chef har bedt os om, at lave menuer osv. Jeg gider bare ikke lave det i min fritid & der er ikke tid til det på arbejdet. Jeg er så inspirationsforladt, som noget kunne være. Jeg føler lidt jeg er tilbage i 6. klasse, hvor matematik opgaver blev en pinsel uden lige.

Tilgengæld skal jeg ses med Noah lørdag og med Shakira på søndag. Glæder mig til, at se dem begge to.

Nå jeg må hellere komme lidt i gang. Tiden løb lige pludseligt.

Go dag :)

 

 

 

 2 Kommentarer


Recommended Comments

Jeg har det sådan med læger at jeg helst vil undgå dem mest muligt. Det at sidde der i konsultationen er bare ikke lige mig, men sådan er vi jo så forskellige.

Jeg tror nok at kvinder generelt er mere glade for at mødes med doktormanden, end mænd er. Aner ikke hvorfor at det er sådan.

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Synes lidt du antager at jeg synes det fedt og gerne går til lægen.  Synes det pinligt og vil helst undgå det. 

 

Er dog begyndt at gøre det. Det er jo det de er til for og nogen gange kan man også bare spørge sygeplejersken til råds i tlfen inden man beslutter sig for at tage afsted

:)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×