Hop til indhold
Pips71

Blog Pips71

Indlæg: 348    Kommentarer: 640   
Se mere fra Blog Pips71

Med 80'er- og 90'er-musik...

183 visninger

...i ørene sidder jeg her ved skærmen. Kl. 12 modtager jeg en opringning fra min terapeut v. Center for Selvmordsforebyggelse. Jeg kunne ikke overskue at tage bussen til Esbjerg i dag, og heldigvis kan vi  jo tage samtalen på telefonen. 

Denne uge har været lidt barsk, med aftaler hver dag, så jeg kan godt mærke, det begynder at trække tænder ud. Skolen startede igen i mandags, hvilket jeg havde glædet mig til, for på en eller anden måde fungerer jeg altså bare bedst med, at tingene "ligner sig selv". Det har også været dejligt at have ferie med Manden og Knægten - men jeg får ikke den ro og de hvil, jeg har brug for, når de også er her, og dét bider hårdt på mig.

Ferien har været præget af både dovnedage og dage med aktiviteter - og på nær de 5 dage, Knægten var på spejderlejr i slutningen af juli, har han været hjemme hele ferien. Hans månedlige besøg hos Eksen var aflyst pga. forskellige planer hos hhv. dem og os, som ikke kunne kombineres, så han kunne komme derover. Han var der i den forgangne weekend, og det gik så vidt vides ganske udmærket.

Her efter sommerferien er Knægten startet i 3. klasse, og fordi de kun er en håndfuld, der går i 3. klasse, er 3. og 4. klasse blevet slået sammen. Af samme årsag er 3. klasse et år "før tid" rykket med over på "Den Store Gang". Der er kommet hele 2 nye klasselærere, og Knægten har mistet de 12 timers støtte, han tidligere var tildelt. Ganske vist går det rigtig godt med ham (vedr. ADHD'en, ikke mindst pga. korrekt medicinering og en forudsigelig og konsekvent "pædagogik" herhjemme), men derfor er jeg nu alligevel lidt spændt på, hvordan det kommer til at gå i dette skoleår.

Èn af hans bedste venner er skiftet skole pga. mistrivsel, så ham kommer han sandsynligvis til at mangle - til gengæld kan man så håbe, dét kan medføre en "åbning" overfor nogle af de andre i klassen, så der måske på sigt dukker flere legemuligheder op. Heldigvis har han stadig én RIGTIG god ven i klassen, og han bor - ligesom os - herude på landet, omtrent 1 km. fra os. Så når de to drenge leger sammen, kan de snildt nå at skifte legested 3-4 gange, hvor de cykler mellem de to hjem. Sidste gang, de legede sammen, var i fredags, hvor der endte med, at legekammeraten blev og overnattede hos os. Egentligt ville de have sovet udenfor, på trampolinen, men da det begyndte at blive mørkt, turde kammeraten alligevel ikke, så de smuttede op på Knægtens værelse i stedet! ;)

Som det er nu, er jeg i praktik 2 gange á 1 time. Først var det 1 x 1 time, så blev det 1 x 1,5 time, og senest øget til 2 x 1 time. Men ved en samtale med den ene af mine konsulenter ved JobCentret i går, aftalte vi, at jeg går ned på 1 x 1 time igen. Jeg kan ikke hænge sammen til at skulle afsted 2 gange, og slet ikke når jeg reagerer som jeg gør, når jeg er der: Jeg SVEDER som en HEST! Har konstant et håndklæde på mig, som jeg går og tørrer mig med. Sveden pibler frem i hovedbunden og løber ned ad ansigt, hals, nakke osv. Det er SINDSSYGT UBEHAGELIGT, og er uden tvivl forårsaget af min angst. (Jeg dur pga. PTSD'en ikke til uforudsete hændelser, og når jeg står på gangene i Brugsen kan jeg på ingen måde "styre", hvad der sker, hvem der kommer forbi, om en kunde spørger mig om hjælp osv.) Derfor er tanken pt. at jeg måske skal finde et andet praktik-sted. Jeg har derfor kontaktet en jeg kender, der har en lille butik med hobbyartikler - og skal nok til en snak med hende i næste uge. Mit håb er, at dét at der ikke kommer så mange folk rendende, og at det er én, jeg kender lidt i forvejen, måske kan mindske min angst. For ellers er jeg pt. tom for ideer...

Nå, nu ringer min terapeut nok snart, så slut-prut for mig denne gang.

Ha' en dejlig dag, alle DD'ere!0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×