Hop til indhold
Centrum

Blog Centrum

Indlæg: 354    Kommentarer: 826   
Se mere fra Blog Centrum

Brev til den "høje" herre...fortsat.

157 visninger

Idag har jeg været til fys og efterfølgende til kick-start møde i min a-kasse. 

Sidstnævnte sted var egentlig ok, de sagde ikke ret meget jeg ikke allerede vidste, men jeg skal ikke søge job i Kolding:-h og det er nok det næstbedste der er sket idag. Der skete nemlig noget andet også for MÅSKE...kun måske har de lavet en fejl i det brev de sendte med min nye dagpengesats. I systemet står jeg til at få den højeste sats, men i brevet til mig, var jeg sat 3600 kr. ned. Det var jo hvad der udløste mit brev til ministeren og min "advarsel" til andre i lignende situationer. Helt sikkert er det at jeg ikke har modtaget en afgørelse, hvoraf det fremgår, hvordan de har nået til deres resultat og der er heller ikke fremsendt nogen klagevejledning. Helt uacceptabelt, siger sagsbehandleren, og nu er der sat folk på sagen. Afventer nyt...uden at håbe for meget.

Lidt sjovt at jeg jo har valgt den største og dyreste "pakke" man kan få i fagforeningen. Valget er bevidst for jeg vil have det hele...ligefra stresshjælp til adgang til kurser og selvbestilte supportsamtaler når der skal søges job. De har det hele og jeg bilder mig ind at jeg kan mærke at jeg er sådan lidt et VIP-medlem....når de fremlægger listen over alle mine muligheder :) og det er mange.

Idag har jeg modtaget både en sms og en mail, hvoraf det fremgår, at jeg har vundet i varelotteriet. Der angives både beløb og det nummer jeg har vundet på.....jeg har så ikke haft numre hos varelotteriet siden 1. januar 2017 og det jeg har vundet på, har aldrig været mit :)

Afventer i spænding om pengene også går ind :)

Nu vil jeg drikke min kaffe, spille lidt på computeren og spise lidt frokost. Så bagefter skal græsset slås...det tager 2-3 timer.

Centrum

 

 

 4 Kommentarer


Recommended Comments

To - tre timer om at slå græs? :-/

Kender det godt - sådan en plæneklipper har jeg også selv haft; altså nu skilt mig effektivt af med! :storsmil:

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Det er fordi vores arealer er meget store :) sådan en 3000 m2 måske lidt mere.

Centrum.

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Overvejet "håndværkerfradrag" til en havemand med en plæneklipper, der virker? :storsmil:

Del denne kommentar


Link til kommentar

Sønnike har idag lært at køre plænetraktor, så jeg kan nøjes med at gå med selvløberen på de utilgængelige steder :)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×