Hop til indhold
Plotin

Tanker og synsninger

Indlæg: 316    Kommentarer: 892   
Se mere fra Tanker og synsninger

Nu skal de jo først lige skaffe flertal for den Finanslov!

166 visninger

35 milliarder i økonomisk råderum indtil 2025 brænder på lommen hos den siddende regering og blandt Folketingets øvrige partier.

 

At det reelt ville have kunnet være 100(!) og 35 (135) milliarder, hvis skiftende regimer ikke have forsømt at opretholde et effektivt skattevæsen, lader det til at de, i deres blodrus efter at få dem brændt af, for en tid tror, at vi har glemt og tilgivet dem for.

 

Det, kan jeg fortælle dem, er på ingen måde tilfældet!

 

De slanter, som et stort flertal af dem selv har nydt godt af undervejs i deres forsømmelse af at passe deres bestilling, skal tilbage i Samfundskassen, hvor de rettelig hører til.

 

Hvad de reelt har gang i for tiden, er at fordele mindst 22 af de 35 milliarder mellem sig, i form af skatte- og afgiftslettelser; stadig kun til sig selv!

 

Derfor, må vi almindelige dødelige jo vel nok kunne forstå, er der absolut ikke råd til øget velfærd. Næh: Der (VI!) skal udvises mådehold med bare at kræve ind.7 Kommentarer


Recommended Comments

Vi skal da have vores slanter retur, de skylder efterhånden for en del år... Det er et stort svindelforetagende!

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Måske skulle vi bare alle sammen blive hjemme fra jobbet?

 

Så kan de ringe, når de har fundet pengene.

 

Det ville næppe kunne tage dem mere end en formiddag. Jeg mener: Skallede 100 milliarder!

 

Vi kan så bruge lidt af eftermiddagen til lige indbyrdes at få de nye aftaler om løn- og arbejdsforhold på plads.

Så kan de ringe i overmorgen og høre, om hvornår vi forventer at møde op.

Redigeret af Plotin
  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

God ide! Faktisk var det noget i den retning, vi burde gøre, men den med 100 mia. er langt fra nok... Vi skal have sikret hver evig eneste danskeres fremtid, og det gøres bedste ved at smide hele frikadellefarsen ud og starte forfra, måske prøve med fisk? Der sidder 179 landsforrædere eller som pengemændene kalder dem, nyttige idioter på borgen... Det er på tide der kommer et retsopgør!

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg har stillet spøgsmålet om det økonomisk realistiske (beregninger, budgetopstillinger eller tilsvarende) i muligheden for at indføre borgerløn til mange "kloge hoveder", samt til en hel del økonomer, dog uden at have fået et anvendeligt svar.

Skulle du ligge inde med kendskab til henvisninger til sådanne beregninger?

Jeg er ingen ørn til Nationaløkonomi. Kun en simpel selvlært privatøkonomi-fusker/budgetforvalter.

BIEN er jeg bekendt med.

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Ja og nej... De beregninger jeg kender til, er jo på en omlægning af pengesystemet, og ganske enkelt fordele gevinsten udover og alle. Men jeg taler om en borgerdividende, fordi kalder du det borgerløn, så acceptere vi det er noget vi får fra samfundet, og nærmest noget vi skal gøre os fortjent til, og det er jo ikke tilfældet. Det er vores penge, dine, mine og vores børn. Hvordan vi skal gøre i praksis, kan vi jo finde ud af, når vi er blevet enig om, kun at stemme på de der vil lave det om, det er der indtil videre ingen der vil.

Jeg meldte mig på banen hos Alternativet, fordi de var åbne for at ændre det, i første omgang skulle banker kun være i stand til at låne de penge ud, de rent faktisk er i besiddelse af, men så var det pludselig mere interessant, at spise med kniv og gaffel sammen med pengemændene. Det var den eneste grund til jeg meldte mig hos Alternativet, alt det andet gøgler og hver anden gang skal en kvinde tale osv. kan de for min skyld gøre med hvad de vil, det var kun den økonomiske politik jeg faldt for - det bedste fra de liberale og det bedste fra socialisterne, plus et reformeret pengesystem, men vi har intet set siden de kom ind, så jeg må sande de også vil kaldes landsforrædere.

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar
Den hudløs ærlige

Besvaret

er der absolut ikke råd til øget velfærd.

Hvad er i grunden velfærd? Jeg hører så meget om det, men ingen kan rigtig definere det. 

Del denne kommentar


Link til kommentar

@Den hudløs ærlige: Velfærd?

Det er da ret enkelt at definere: At enhver har økonomisk mulighed for at betale en bolig, råd til tre måltider om dagen, råd til at give ungerne madpakke med hver dag og betale til deres rimelig fritidsinteresse, boldspil, musik eller ballet, en gang om måneden at gå ud og spise på restaurant, én ferierejse om året, ikke nødvendigvis til et vildt dyrt eksotisk sted, men "hjemmefra", samt tøj og sko efter årstiden.

  • Synes godt om 2

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×