Hop til indhold
Pips71

Blog Pips71

Indlæg: 348    Kommentarer: 640   
Se mere fra Blog Pips71

Jeg tager lige en...

198 visninger

...lille pause i dagens program, inden jeg fortsætter med mine huslige gøremål. Jeg har lagt tøj, håndklæder og sengelinned sammen fra de sidste 3 uger - overskuddet har ikke været der til det, og derfor er bunkerne bare vokset og vokset. Det tog sin tid at komme til bunds i bunkerne - men nu er det hele heldigvis lagt sammen og på plads - DEJLIGT!

I eftermiddag + aften får vi besøg af nogle gode venner fra Esbjerg. Det er ved at være et stykke tid siden, de sidst var herude, og vi glæder os til at se dem. Vi var til bryllup hos dem 1. juli, en rigtig dejlig dag med skønt vejr og god stemning. Jeg holdt endda ud helt til ved 23-tiden, hvilket efterhånden er ved at høre til sjældenhederne.

Jeg har gennem de seneste uger været til røntgen af hhv. nakke, skuldre, arme, hænder, ryg, hofter, bækken, knæ, ankler og fødder. På nær nakke og skuldre er der slidgigt i alle led. Jeg er jo desværre ikke overrasket, for det er jo dét, jeg også selv mærker, men jeg undrer mig dog over, at der ikke er slidgigt i skuldre og - især! - nakke, med de smerter, jeg har - men iflg. lægen er der dér nok tale om spændinger... 

I mandags var jeg på OUH, til kontrol med endometriosen. Jeg havde udtrykkeligt bedt om at komme ind til en KVINDELIG læge, da angsten pt. meget nemt bliver "trigget", og jeg har ikke gode erfaringer med deres mandlige læger. Stor var min overraskelse så, da jeg blev kaldt ind, og der ikke blot sad en mandlig læge men også en mandlig lægestuderende. Jeg gik helt i baglås! Heldigvis havde jeg Manden med - jeg var hele tiden lige ved at tude, og havde jeg været der alene, var jeg nok bare gået igen. Jeg frabad mig GU, som ellers er standard til de undersøgelser, hvilket heldigvis blev respekteret. Vi havde en kort samtale, hvor det blev besluttet, at jeg skal starte op med TO minipiller om dagen (i stedet for EN, som det har været de sidste 3 mdr.), i kombination med hormonspiralen og de forskellige udstrækningsøvelser, jeg skal lave. Og så fik jeg en ny tid i december, hvor jeg skal ringe og tjekke forinden, at det ER hos den kvindelige læge. (Dét havde jeg nu ellers også gjort i denne omgang, og fået det bekræftet, men det kunne jeg så ikke regne med alligevel... Hvordan skal jeg så stole på, det sker næste gang?!)

Dagen efter mit sidste indlæg her på deldig.dk, skulle jeg have samtale med familiekonsulenten kl. 9.00, og i praktik ved middagstid efterfølgende. Samtalen om formiddagen gik udmærket, men da familiekonsulenten var kørt, fik jeg pludselig voldsom hovedpine og kvalme. Jeg forsøgte at slå det hen, tog en masse at drikke osv., for jeg skulle jo afsted! På cykelturen til praktikstedet blev jeg også svimmel, og mere og mere kvalm i øvrigt, så da jeg nåede Dagli'Brugsen, var jeg kridhvid i ansigtet, havde koldsved, kunne ikke fokusere, og jeg havde voldsom opkastningsfornemmelse. Jeg meddelte uddeleren, som jeg tilfældigt mødte tæt på indgangen, at jeg havde det rigtig skidt, så jeg ville lige gå ind i frokoststuen og sætte mig, og se, om det blev bedre. Efter nogle minutter derinde, hvor hovedpinen efterhånden dunkede løs, og kvalmen blev så voldsom at jeg vitterligt troede, jeg skulle kaste op, smuttede jeg ind på personaletoilettet. Jeg kunne ikke kaste op - men jeg kunne heller ikke fokusere mit blik, så efter samlet set et kvarters tid smuttede jeg ind og hentede mig taske og mit tørklæde, og gav uddeleren besked om, at jeg ville køre hjem igen. Jeg kan slet ikke huske cykelturen hjem - jeg kan bare huske, jeg pludselig lå i min seng uden tøj på, og åbenbart alligevel havde sanset så meget, at jeg havde taget en spand med ind til sengen. Den fik jeg da også brug for... Jeg HADER at kaste op, så min krop arbejder ubevidst imod, men jeg kunne ikke holde det inde til sidst. Fy for Fanden, hvor var det ubehageligt! Og jeg er slet ikke i tvivl om, at det - igen... - var angsten, der viste sit grimme ansigt. *suk*

Nå, jeg må hellere komme videre med dagens planer - Knægten kommer hjem om tre kvarter-en time, så dér står den jo på lektier mv.

 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×