Hop til indhold
Regga

Regga

Indlæg: 81    Kommentarer: 222   
Se mere fra Regga

Status på boligen

171 visninger

Jeg skrev en længere besked til min roommate sidste lørdag. Jeg ville gerne have en afklaring på, hvordan og hvorledes. Nu der gået en månes tid og synes kun det fair. Min psykolog bad mig faktisk om, at gøre det inden vores næste aftale. Det var i mandags, så måtte hellere komme i sving. Beskeden var ikke  negativ, men var bare et referat af, at jeg virkelig har været ked af det her og, at det fylder vanvittigt i hovedet, at jeg ikke aner hvordan og hvorledes. Skrev selvfølgelig god held med skolen, arbejde osv. Hele pointen var ligesom bare, at jeg gerne ville have et svar sagt på en meget pæn måde.

Hun fik lidt kryptisk sagt, at hun ville flytte pga ny læreplads her for en måneds tid siden. Luften blev lidt kold og dernæst kom hendes mor, som for øvrigt er pædagog og gerne lige ville have en snak. Min roomie var jo meget ked af det og kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke er glad på hendes vegne. Det var virkelig træls, må jeg indrømme. Jeg følte mig i et bagholds angreb, 

Jeg fik svar på min besked her til morgen. Jeg kan konkludere, at det er som jeg havde forudset. Hun havde besluttet sig for hun hvert fald bare skulle videre. I virkeligheden handlede det ikke så meget om KBH . Det handlede rigtig meget om, at jeg har haft det svært i Juni måned og det kunne hun ikke håndtere. Faktisk tog hun det bare virkelig langt ud i sine beskeder. Hun skrev f.eks. "Jeg vidste ikke det fulgte med da vi flyttede sammen, men det jo nok min fejl". "Jeg vil stadig gerne være veninder og du er velkommen til at dele dine problemer og tanker, men det bare for meget og bo sammen med dig, når du ikke spøger om hjælp. Det er bare for meget at stå med dit liv i mine hænder alene".  Jeg har været så skuffet, ked af det, vred og føler der virkelig er noget galt med mig. Jeg synes simpelthen det er så.. Jamen jeg ved det ikke. For meget. Jeg har snakket med både Shakira, Brittany og et par kammerater., da de alle har mødt min roomie flere. Vidst beskeder og forklaret detaljerne - for at ja. Ligesom finde ud af om mine følelser er forkerte. Har selvfølgelig også snakket med min psykolog om det, da det åbenbart fylder enormt meget. Jeg har talt så meget om det, at jeg er træt af at tænke på det nu. Jeg føler mig kørt rundt  i managen, for det er jo ikke fordi hun har meldt nogen konkret ud. Jeg har selv skulle fiske efter oplysninger, som flytter du eller flytter du ikke? Jeg har blevet enig om, at hun er et stort barn. Hun er lige blevet 20. Vi er ikke på samme stadie i forhold til at de ting betyder noget. Desuden nytter det ikke noget hendes mor kommer forbi. Eftersom jeg faktisk gerne bare vil have hende ud og hun ikke kommer med en flyttedato, så er jeg begyndt at søge en ny roommate. Jeg søger også lejligheder, men det er pt. lidt svært at finde i noget, så ja prøver det andet her. Det lidt svært at glæde sig til et nyt kapitel, når min nuværende roomie ikke rigtig kommer med nogle oplysninger.

I går var der en og kigge. I dag kommer der to og kigger. Jeg  har faktisk fået flere henvendelser end jeg lige havde regnet med. Både fra mænd og kvinder. Er dog ikke så meget for det bliver en mand. Noah har også forslået at han kunne flytte ind. Det har jeg dog sagt nej til, selvom det fristende, for er glad for ham. Det er dog alt for tidligt og så er der også det økonomiske aspekt. Jeg er også skrevet op til boligforeningen, men der sker ikke og en hat. Jeg tænker at cykle forbi kontoret og forklare den situation. Det jo en rimelig eftertragtet lejlighed jeg har. Måske der sidder nogen i en mindre lejlighed og venter på at en store lejlighed bliver ledig. Måske man kunne bytte eller sådan noget :) Det forslog Brittany i hvertfald.

Min nuværende roommate har skrevet til mig  "jeg er hjemme i weekenden, hvis du vil snakke". Hvor er jeg dog træt af hende altså. Hvis jeg vil snakke... Du burde snakke . Jeg kunne da godt tænke mig at vide hvornår du flytter f.eks. i tilfælde af at de her piger spørger hvad dato de kan flytte ind! anyway. Har skrevet til hende at jeg bare gerne vil snakke om de praktiske ting. Jeg har lavet en lille liste over ting.

- Køleskab. Det er et vi har købt fælles. 2700 kr har vi givet i alt. Vi skal finde ud af hvad vi gør med det. Jeg tænker bare at købe det, men synes egentlig ikke jeg vil give fuld pris, da jeg nok måske kun kan få 1000 kr for det køleskab nu. Desuden skal jeg have kvitteringen for den hvis det er.

- Internet. Det står selvfølgelig i hendes navn. Jeg har spurgt hende om hun evt havde lyst til at undersøge om det kunne rykkes over i mit navn. Det ville hun rigtig gerne, men har absolut intet hørt videre.

- Stumtjener. Også en fælles ting. Den kostede heldigvis kun 300 kr.

- Flytte dato. Gider simpelthen heller ikke være hjemme den dag, hvor hele hendes familie kommer og flytter for hende. Så kan jeg stå der som en eller anden taber.

- Skadedyrs bekæmper. Det skal hun også betale.

- Indskud.

Det er mig der står på lejekontrakten. Heldigvis i det her tilfælde, så har jeg altid det at trække på hvis hun lige pludselig ikke gider betale husleje.  Vi gav 5300 kr hver i indskud. Jeg tænker to scenarier. Hvis en af de her piger siger ja og vil flytte ind, så kontakter jeg boligkontoret for at høre hvor meget det koster at male og øvrige omkostninger, hvis vi skulle have ordnet det lige nu. Så må hun betale halvdelen af det, Jeg kan ikke kræve at en ny lejer hæfter økonomisk for halvdelen lejligheden, da denne jo kun vil leje værelset. Som for øvrigt nok ikke bliver malet. Tror heller ikke min roomie overvejer det der med at hullerne også skal dækkes, så det kommer jeg nok til. Hun har heller ikke de sidste to måneder villet betale el. Jeg ved godt hun ikke har været meget hjemme, men det er i og for sig hendes valg.  Hun betalte dog i sidste måned efter jeg bad hende om det 2 gange. Jeg gider dog ikke spørge hende efter det mere. Let it go.

Jeg har sat  indskuddet til 6000 kr for en evt ny lejer, men jeg føler sådan set at jeg skal betale det hele tilbage til vedkommende, medmindre der er en skade eller et eller andet uforudsigeligt, som koster.

- OCR løb i Horsens. Min roommate tilmeldte os et løb for 4 måneder siden og jeg spurgte hende faktisk om hun tænkte, at  i stadig skulle løbe det. Det synes hun vi skulle, men det var også ok med hende hvis vi løb hver for sig. Men det var nok smartest at være to. Jeg har simpelthen vendt og drejet det her i hovedet. Jeg har virkelig ikke lyst til at løbe det her løb med hende. Jeg kan ikke engang finde 1 % lyst frem. Desuden var det også mest hendes ide. Jeg har derfor besluttet, at det skal jeg ikke løbe med hende, selvom jeg har givet 500 kr for den billet.  Jeg giver dog hende billetten kvit og frit også kan hun tage en anden med. Eller giver og giver. Det hende der har bestilt dem, så hun har faktisk min billet.

Har jeg glemt noget? Håber jeg ikke.

Jeg synes der er alt for længe til lørdag. Jeg håber på at vi kan få snakket de her ting igennem hurtigt også tager jeg hjem til min far efterfølgende. :)

 

 

 

 

 

 

 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×