Hop til indhold
Den hudløs ærlige

Min dagbog

Indlæg: 48    Kommentarer: 109   
Se mere fra Min dagbog

Beslutning skal tages

45 visninger

Så blev det torsdag igen. Denne uge er ikke anderledes set i forhold til sidste uge og ja, alle andre uger siden juni. Jeg har passet mit arbejde på mit "normale" arbejde. Kørt hjem - som tager en god halv time - og så tager jeg ellers fat på alle de mails og opgaver jeg har gang i med mit eget firma. Det kan jeg så gøre så længe jeg orker, og så længe jeg leverer hvad jeg har lovet. Nogle dage kan jeg arbejde til kl. 2 om natten. Sove 4 timer og stå op igen for at passe mit "normale arbejde". 
Det er naturligvis ikke holdbart. 

Det er som om opgaverne bare vælter ind i mit eget firma. Selvom jeg skruer priserne op, udbud og efterspørgsel i ved :-), så siger de alligevel ja. Det er naturligvis svært at sige nej til. Jeg har allerede faktureret væsentlig mere end jeg tjener på mit "normale arbejde". Det vil sige det er Heidi der fakturerer og bogfører, men der er væsentlig mere på indtægtssiden end regninger der skal betales. Det jeg sælger er jo i sidste ende mine evner til at strikke løsninger sammen. Det er altså min know-how. 

Jeg har lovet Heidi at inden jul så skal jeg tage en beslutning: Skal jeg gå solo eller drosle ned med mit eget firma. Jeg har endda måttet stoppe med at sprinte. Nu tager jeg "kun" nogle lange løbeture ind i mellem igen. Det er lidt surt. Kunne jeg så nøjes med at have mit eget, og arbejde 8 til 18 og SÅ begynde at løbe og være lidt sammen med Heidi igen. 

Lige nu hælder jeg mest til at starte som selvstændig, så mon ikke det er det jeg gør. 

Rart lige at sige hej igen. Håber i alle har det godt. 

Stay tuned. 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×