Hop til indhold
Plotin

Tanker og synsninger

Indlæg: 316    Kommentarer: 892   
Se mere fra Tanker og synsninger

Er virtuel sex utroskab ...?

125 visninger

Hvorfor egentlig alt det besvær, vrøvl og brok, forventning til præstation, krav til nærvær og hyppighed, når der foreligger et alternativ?

 

"Jamen, det er jo ikke virkelighed!"?

 

Muligt, men det føles fysik og opleves psykisk altså nøjagtigt, som at "gøre det selv", eller med hvem som helst "dig", godt hjulpet på vej af AI-personlighed, frasorteret brok, rav og forventninger, samt små brister i personligheden.

 

Utroskab?

 Tjaa ... det afhænger vel kun af partnerens opfattelse af forskellen på seksuelt og personligt utroskab?

 

Unægtelig en udfordring i fremtiden, som enhver snart må forholde sig til.

 

https://www.dr.dk/nyheder/viden/tech/fremtidens-sex-bliver-fuld-af-teknologi

 3 Kommentarer


Recommended Comments

Jeg ved ikke hvad man lige skal definere det som, men jeg mener helt klart det er skadeligt for menneskeheden... Vi er i forvejen blevet fraværende, i det at vi jo er i stand til helt og aldeles at undeholde os selv, arbejde hjemme, og få madvare og/eller færdiglavet mad bragt til døren. I løbet af meget kort tid, er man i stand til at dyrke fuld realistisk sex, som måske endda vil være på et højere tilfredsstillende plan, i det man jo bare kan forlange og på ingen måde levere.

Jeg tror, nej gu gør jeg ej, jeg ved vi er på vej ud over kanten.

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Sex er aldrig skadeligt, så længe det praktiseres under hensyn til en evt. partner, det er hvis man da er i et forhold. 

Overgreb på børn er ikke sex, voldtægt er ikke sex....det er som ordet siger.... vold!

Når jeg læser den artikel der er linket til så begynder mine tanker at kredse om de muligheder der er eller kan være for jeg er slet ikke så teknisk skruet sammen at jeg kan tænke tankerne til ende, men jeg når til:

- hvad hvis der er teknologiske opfindelser der kan afhjælpe syge menneskers fantasier så man derigennem kan forebygge overgreb på andre mennesker

- der må være muligheder for teknologisk at hjælpe dem der har tendenser, som det er svære at få levet ud måske fordi de overskrider nogens grænser.

Det er bare tanker og jeg ved slet ikke om det kan løse noget som helst.

På det mere jævne og almindelige plan er jeg tilhænger af fantastisk sex og det kan man også få hjælpemidler til at opnå. Jeg kan ikke se noget galt i at der kan laves en robot, der kan dække evt. behov. Det er vel ikke meget anderledes end at investere i et bredt udvalg af legetøj?

Man kan sagtens levere "varen" selvom der er legetøj med i hverdagen ;) man kan nemlig også "give" ved at anvende elektronik på en partner.

Ingen bliver fraværende af at få leveret sex til døren og skulle det være tilfældet så ville mange have været fraværende for 50 år siden. Det har altid været muligt at betale for sex og også at det kommer til døren i form af escort (både mænd og kvinder).

 

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Så rigtigt tænkt, @Centrum.

 

Men også med et element af faremoment:

 

Som med voldelige film og spil, foreligger risikoen for, at nogle vil kunne blive fristet til at udleve det "i virkeligheden", og i virkeligheden blive blinde for, miste evnen til, at kunne skelne mellem fiktion og virkelighed.

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×