Hop til indhold
Plotin

Tanker og synsninger

Indlæg: 316    Kommentarer: 892   
Se mere fra Tanker og synsninger


3 Kommentarer


Recommended Comments

Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Jeg er til lige nøjagtig den samme behåring, som min kone er :-S

Jeg ville rigtig gerne være til det naturlige, men nu er vi jo blevet vandt til hårløs over en længere periode, at det naturlige bare føles forkert... Men jeg ville aldrig nævne det overfor en kvinde, og jeg ville acceptere hvis min egen kone, øgede mængden af hår, af hvilken grund det så måtte være. Det må være op til den person der skal gå med eller uden hår.

Redigeret af Tim Hansen
  • Synes godt om 2

Del denne kommentar


Link til kommentar

Tja da jeg  var 13 år var det på mode at fjerne alt hår vækst.  Jeg gik sågar i kasse med nogen der baberede armene.  Altså ikke kun under armene men også på armene. Det var også populært at  næsten fjerne sine øjenbryn.

Jeg har barberet mig glat siden jeg var 13 år. Jeg synes egentlig det åndsvagt det der med man bliver mere lækker. Min ekskæreste synes f.eks. Hår under armene er mega ulækkert. Jeg synes egentlig ikke det ulækkert. Jeg synes min sved lugter mere. Men gør det stadig. Dog er jeg slet ikke så hysterisk med det. For synes egentlig det noget pjat og bliver lidt irriteret på mig selv når jeg tænker at jeg skal barbere ben f.eks for en mands skyld :)

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Man kan sige at glatbarbering af kroppen gavner industrien der laver barberblade, barbermaskiner og trimmere. Om man vil have det glatte look må jo være op til den enkelte at afgøre. Jeg tror at intimbarbering er moderne i visse tider, og senere får håret lov til at gro. Hår på kroppen er som med hår på hovedet - der er forskellige frisure - og det er op til den enkelte at sætte sit hår foroven og forneden som man nu vil. 

Mit hår for oven er en normal kort frisure, som mænd bruger det mest. Mens frisuren for neden, bare vokser vildt, indtil at jeg trimmer det ned til ca. 1 cm :)

 

  • Synes godt om 1

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×