Hop til indhold
Pips71

Blog Pips71

Indlæg: 348    Kommentarer: 640   
Se mere fra Blog Pips71

I løbet af omtrent...

196 visninger

...tre timer har vi fået 40 mm. vand!!! Hold da maule, en omgang vandplask! Knægten ringede grædende fra skolen, at han simpelthen ikke kunne cykle hjem i det vejr - han ville mindst fryse ihjel! Jeg fik ham dog overbevist om, at han SKULLE afsted på jernhesten, og så lovede jeg at hjælpe med varmt, tørt tøj, når han ankommer. Desuden laver jeg en gang varm kakao - det er vist ikke for meget, efter sådan en tur på "vandcykel"! ;)

I formiddag har jeg haft besøg af en gl. gymnasieveninde, som pt. går sygemeldt pga. stress. Det var dejligt at se hende og snakke med hende igen - og også rart at være sammen med én, der kan kende mange af de ting, man (jeg) slås med. Depression og angst ligner på mange måder stress, om end det er i en lidt mere permanent tilstand - så vi fik vendt og drejet rigtig mange situationer. Heldigvis var der også plads til en masse grin og sjov, ikke mindst på baggrund af min fødselsdag, som bl.a. blev fejret i mandags med deltagelse af hende og 4 andre gæster.

Oprindeligt var det meningen, jeg skulle have haft besøg af min gamle "fælleshjælps-gruppe" i dag fra ca. 15.30 til ca. 18.30, men det er blevet aflyst, da to (ud af fem) har meldt afbud. Vi må se, om vi snart finder en anden dag at ses. Det virker som om specielt én af dem ikke er sååååå interesseret i at genoptage kontakten, som jo har været brudt i omtrent 1½ år - og så ville det, set med mine øjne, være bedre bare at melde dét ud, i stedet for at hænge lidt med på sidelinjen og så aflyse hver gang.

^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

Nå, så gik der lige knapt en time, og vi er nu oppe på 45,3 mm. regn. Knægten har fået sin varme kakao, og sidder nu og er i gang med at lave sine lektier.

Tilbage til min fødselsdag i mandags, som blev fejret allerede søndag, hvor mine forældre, Mandens forældre og Mandens søster og svoger var inviteret. Vi havde en rigtig hyggelig dag. Storebror var kommet herhjem på weekend, og var god til at give en hånd med ved alle forberedelserne. Jeg havde egentligt besluttet, at jeg ville bestille pålægskagemand, for at slippe for en del af postyret med madlavning mv., men fordi det skulle holdes SØNDAG, kunne det ikke lade sig gøre, fordi de steder, der er i acceptabel køreafstand herfra, alle holdt lukket søndag. Ærgerligt!

Nåmmen, jeg havde allerede fredag bagt kage, så dét var af vejen, og så endte det simpelthen med købe-rugbrød og -boller fra BILKA, tilsat pålæg, lun leverpostej, æg & rejer mv., og således blev der jo et anstændigt arrangement ud af det alligevel. Efter frokosten stod den på have-hygge, bl.a. med en turnering "nosse-golf", og nogle af mændene var rundt at besigtige grunden, plus de sparkede dæk i værkstedet - og så var alle jo glade! :P

Mandag, hvor jeg "rigtigt" havde fødselsdag, havde jeg - som tidligere nævnt - inviteret nogle veninder. Det skulle ikke være det vilde, blot et par hyggelige timer i godt selskab - fordi det er for kedeligt at sidde alene og glo på sin fødselsdag. Heldigvis havde Storebror valgt at blive her til mandag, så han hjalp mig med forberedelserne til tøsefrokosten. Det blev nogenlunde samme menu som dagen i forvejen, men jeg brugte dem som prøvekaniner på en kageopskrift, jeg havde fundet på nettet. Og manner, den var god!!! *love*

Mandag eftermiddag skulle Knægten have en prøve-ride-time i en rideklub i nærheden. Han har i flere år snakket om, at han gerne ville gå til ridning, men det har ligget udenfor vores økonomiske formåen, PLUS jeg ikke har kunnet køre ham til/fra. Det forholder sig alt sammen stadig således, men nu er der måske kommet en lille åbning: Den nye sagsbehandler, vi har fået hos BOF (Børn og familier) v. Varde Kommune, mente det ville give rigtig god mening, at de gik ind og betalte for ham, så det var en del af hans handleplan. Jeg mangler dog hendes endelige tilsagn, og jeg tør ikke helt tro på, det kommer til at falde i hak, inden jeg ser dén! 

Nu har Knægten jo i flere år givet udtryk for, at han gerne ville gå til ridning, men da jeg så i sidste uge fortalte ham, at jeg havde fået lavet en aftale på hans vegne, flippede han fuldstændig ud! Han skulle i hvert fald IKKE gå til ridning, og jeg måtte da være splitter gal, når jeg troede, at han ville op på sådan en stor skabning. Osv osv osv! Jeg var derfor ret spændt på, hvordan han ville tage det, når vi så VAR derude - men heldigvis blev samtlige bekymringer gjort til skamme! Han ELSKEDE det!!! Og han glæder sig VILDT til næste mandag, hvor han skal afsted igen! :D (Så håber jeg jo bare, vi får "grønt lys" fra sagsbehandleren inden da...!)

 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×