Hop til indhold
Intetheden

Blog Intetheden

Indlæg: 116    Kommentarer: 66   
Se mere fra Blog Intetheden

Opdatering 2

125 visninger

Nu er det præcis en måned siden jeg sidst opdaterede, så ja - hvorfor ikke komme med endnu en af slagsen, nu hvor jeg alligevel har lidt nyt og fortælle.

Mig:
Ja jeg skal så gå og vende mig til tanken om at jeg åbenbart er kronisk syg. Bom, så fik man lige smidt dén i ansigtet. Det kom sådan ret pludseligt og ud af det blå. Har gået og bøvlet med det længe nu, men at det ligefrem skulle betyde jeg simpelthen har en kronisk sygdom dét havde jeg sgu godt nok ikke lige regnet med. Det er noget, som måske i periode vil kunne stå i vejen for ált og jeg synes det er ufatteligt unfair, fordi jeg er i et stadie i mit liv, hvor jeg gerne VIL. Jeg vil gerne leve, jeg vil gerne videre med mit liv.  Som det er nu, så står det dog ikke i vejen for mig som sådan, fordi jeg trods alt stadig kan foretage mig ting. Jeg skal opereres i næste måned, så det bliver spændende og se hvad der så kommer til at ske. Overlægen sagde godt nok at han ikke ville kunne garanterer om hvorvidt det ville blive bedre af den grund, fordi det netop er kronisk, men det var værd at prøve alligevel. Dermed kommer drømmen om praktik også til at stå lidt i bureau, fordi jeg ikke ved hvad der kommer til at ske efter operationen. Har fået af vide jeg måske kan risikerer at have gener i hele 2 måneder efter operationen, så det bliver spændende og se hvad i alverden der så skal ske med mig, men nu må vi se - tager indtil videre det hele i stiv arm, for det bliver jeg ganske enkelt nødt til. Jeg tåler ikke at falde ned i flere sorte huller. Både min kæreste, forældre og min veninde har enormt ondt af mig og siger det er "syndt for mig" sådan ser jeg dog ikke på det. Det er selvfølgeligt helt vildt irriterende og det sidder hele tiden i mine tanker uanset hvad jeg foretager mig, men det er ikke SYNDT for mig. 

Arbejde:
Ja, det kommer som skrevet til at stå lidt i bureau nu. Nu var jeg ellers så tæt på at få det i opfyldelse, men eftersom jeg ikke har været igennem operationen før, så er det svært at sige hvordan og hvorledes jeg har det efterfølgende og også hvor slemme gener jeg vil komme til at føle efterfølgende. Det er svært at sige. Hvis blot smerterne er, som de er nu, så ville jeg sagtens kunne arbejde samtidig. Nok ikke lige fuldtid og ville heller ikke kunne tumle rundt, men små jobs og sådan ville jeg godt kunne klare. Bare det at komme ud og lave noget er blevet enormt vigtigt for mig, fordi jeg mærker hvor stor glæden er, når jeg er blandt andre mennesker. Min angst står ikke så meget i vejen på dét punkt længere.

Kæresten:
Vi har det stadig godt - vi har det faktisk rigtig, rigtig godt for tiden. Det er helt vildt hvor stærkt vi står i øjeblikket. Vi stod også stærkt før, men føler virkeligt vi er begyndt at stå endnu stærkere. Kan også mærke det har løftet hans humør at jeg samtidig også har fået det bedre og begyndt at komme ud blandt andre mennesker igen. Det er dejligt at mærke, for det er først nu hvordan jeg har kunne mærke hvor magtesløs han førhen har følt sig, fordi han ikke har vist hvad han skulle gøre for at hjælpe mig. I virkeligheden kunne han ikke gøre så meget andet end det han gjorde i forvejen, hvilket var at han var der. Bare det at han var hos mig og omkring mig gjorde rigtig meget for mig, for har altid haft det bedst, når han var omkring mig. Er begyndt at kunne give slip på ham igen, og får det ikke længere dårligt, når han er blandt drengene og jeg ikke er med. Det er SÅ dejligt.0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×