Hop til indhold
Only a girl

Blog Only a girl

Indlæg: 25    Kommentarer: 29   
Se mere fra Blog Only a girl

magter ikke titel

263 visninger

beklager på forhånd det her indlæg, det bliver meget rodet!! men overskuet og følelsen for at skrive er der lige nu, og så det om at gribe den. Det sket så meget her på det sidste, ved ikke hvor jeg skal begynde, eller hvad der gir mening. Jeg har fået nyt arbejde, hvilket jeg er sindsyg glad for! priser mig virkelig lykkelig over at være igang igen, også er det de sødeste kollegaer jeg har mig. Jeg elsker at være på arbejde og være igang igen, hovedet køre derud af med ideer og tanker omkring nye tiltag, selv efter fyraften :P det kan derfor være svært og falde i søvn om aften. Især det her med søvn har jeg virkelig kæmpet med i lang tid nu, jeg kan ganske enkelt ikke sove inde i min seng. Jeg ligger og ruller rundt i den, den er simpelhen al for stor til lille mig, hvor dumt det end lyder. Så pt sover jeg inde på sofaen, eller hjemme hos min forældre i deres gæsteseng. Ligegyldigt hvor træt jeg er, så falder jeg bare ikke i søvn, eller også vågner jeg flere gange om natten :( Det dog blevet har bedre efter jeg er startet på job, men der forsat dage hvor det er helt skævt. 

Faktisk har de sidste 2 dage været helt a helveds til, har følt mig meget alene og ensom. Det hænger tildels sammen med at jeg er blevet syg / nedlagt af roskildesyge - dejligt at være pædagog ikk :P også det med at være single. Det er og bliver bare en dårlig kombi at være single og syg, sku aldrig nemt :( har virkelig kæmpet med det her med at være single og ensomheden, jeg har masser af skønne veninder og venner som vil gøre alt i verden for mig. Men lige som alle andre har de også et liv, og de kan ikke altid være her hos mig, eller lægge øre til at jeg hælder lort ud omkring hvor hårdt single livet er osv. Det fuld forståeligt, og det enlig heller ikke det jeg har brug for, jeg har brug for den der nærværd, nærkontakt, at blive rørt ved og holdt om!. Kæft hvor jeg savner det, og mangler det virkelig, men det skal slf heller ikke være hvem som helst. Mit hjerte er meget lukket, og det vil det nok være et stykke tid endnu, ikke det stodmindre har jeg et behov som ikke blier dækket og som lige nu virkelig viser sig. Jeg har ikke været sammen med en mand i snart 3-4 mrd, hverken kys eller sex, jeg har heller ikke den vilde lyst til sex. Det mere det med omsorgen og det at vide at der er nogen til at gribe dig, oh jah jeg har mine veninder og familie, men de kan aldrig dække det behov en kæreste kan. 

Det virker så kompelt latterligt det jeg skal til at sige nu, men min eks dukker mere og mere op i min bevisthed. Måske det også hænger lidt sammen med at jeg savner min moster og husker de ord han sagde til hende og ikke mindst til mig den sidste dag " vend dig om og se hende køre væk, du vil fortryde det ellers", husker hvordan han i kirken kysset mig på manden mens han sang med på salmerne. Jeg var så fucking stolt af ham den dag, også selv om vi endte med at skændtes, det dræber mig indenvendigt at min moster ikke er her mere. Savner hende stort set hverdag, især dage som idag hvor jeg virkelig føler mig alene og uden en mand i mit liv og med en drøm som virkelig ikke ser ud til at lykkes. Hun ville altid sige et eller andet klogt, puha der bliver lige fældet et par tåre nu. Der er ingen tvilv om at hun er savnet, det er min eks enlig også i en vis forstand, men det vil aldrig gå mellem os. Jeg prøver så vidt det muligt at tænke posetivt om både min eks og min moster, huske på alle de gode ting vi oplevet sammen og vores samtaler, fremfor de mindre gode ting. om små 14 dage er det knæk caner uger, de sidste to år har jeg set det show sammen med min eks, og i alle de år jeg kan huske har min moster været her. Hun hadet den uge som bar helved, alle blikke var rette mod hende følte hun. Det bliver en hård uge, for hold nu kæft hvor vil jeg bare gerne havde min moster tilbage. OHH havde virkelig ikke regnet med at jeg ville blive så berørt over at skrive blog og omkring det med min moster, men det må jeg ærligt sige at det gør jeg sgu. Tårene løber ned af kinderne på mig. 

puha tro jeg stopper for nu, Gir mig selv lov til at græde for første gang i mange mrd. Jeg okay, jeg har det enlig meget godt, det bare en øv dag idag. Rejser mig op igen i morgen, hvor jeg har mine to skønne drenge, nåh jah jeg er blevet barnepige for to skønne drenge på henholdsvis 8 mrd og 6 år. Nyder tiden sammen med dem <3 1 Kommentar


Recommended Comments

Hej "only a girl"...

Først så vil jeg lige sige at det med at søge sofaen fordi sengen er for stor, er ikke spor dumt. Det har jeg praktiseret det meste af mit voksne liv. Jeg sover ikke godt alene, sengen er for stor og følelsen af at være alene, er overvældende. Så kommer der en masse tanker, job, kæreste, børn...ja alt mellem himmel og jord kan pludselig rumstere rundt i øverste etage. Engang imellem så tænker jeg at min hjerne har ADHD for den har helt sikkert sit helt eget liv, især om natten. 

Jeg tror at det med at søge sofaen handler om at man ligger op af noget :) når "han" ikke er der, men jeg gør det også når jeg er syg. Tænker lidt at det er noget jeg har fået med hjemmefra, da jeg var barn, for der lå jeg altid på sofaen uanset hvad jeg fejlede og jeg kan stadig huske fornemmelsen af hvor koldt og ensomt mit værelse var skulle jeg ende der et par timer mens jeg var syg. Igen handler det om tryghed og at søge den er slet ikke dumt.

Når min hjerne går over gevind så tager jeg min lille tablet, sætter en prop i øret og ligger i min sofa og ser film. Jeg ender som regel med at falde i søvn :) og selvom kloge vil sige at man ikke sover lige så godt med lyd på....så er det søvn i min verden og vi er jo alle forskellige.

Singellivet er ingen dans på roser selvom mange tror det. Man savner nærheden og fællesskabet. Du har haft en kæreste og det er ikke så længe siden selvom det føles som en mindre evighed. Når man savner nærhed, kys og bare det at blive holdt om, så kommer minderne. Det er helt naturligt for det er jo det sidste man har oplevet og det man husker bedst. Ikke at være klar til et nyt forhold betyder ikke at man ikke kan få nærheden. Det er ikke forbudt for kvinder at søge den også selvom det kun er for en aften. Jeg plejer at sige at alle kvinder med respekt for sig selv har en erstatning i natbordsskuffen ;). Nogen forarges, andre synes nok jeg er mærkelig, men selverkendelse er en vigtig del af det at være et helt menneske og jeg sover nu nemmere hvis jeg er tilfredsstillet også selvom det er noget jeg skal klare selv. Måske en mulighed også for dig??

En anden vigtig ting i dit liv lige nu er din sorg. Når man mister et menneske så er sorgen ikke bare noget der lige overstås. For dig betyder det at du mindes om, hver eneste gang der er knæk cancer-kampagne. Det er et tilbageblik på en tid der var svær og som ikke endte så godt som ønsket. Din eks var deri det forløb og derfor er din sorg nærmest todelt. Du har jo mistet to mennesker i dit liv. Disse ting tager tid at bearbejde og begge vil være en del af dig resten af dit liv i en eller anden grad. Det er på ingen måde latterligt.Glem ikke at der ikke findes forkerte følelser...vi er alle bare individuelle.

At skrive er en god ting, det er forløsende og det oplevede du jo selv da du skrev dit indlæg her. Tårerne kom og med tårerne kommer der en lille lindring...på sigt for det er slet ikke sikkert du oplever det sådan lige nu. 

Tillykke med jobbet :) det lyder simpelthen dejligt for dig og med din barnepige-tjans...børn giver så meget :)

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×