Hop til indhold

Bare mig igen :-)

72 visninger

Så er hovedet næsten tømt, men ved heller ikke hvornår jeg får tid igen. Så længe lillemus ikke er i skole er det kun når manden har nattevagt jeg kan betro mig til her.

Inderst inde ved jeg godt, at selvom jeg ikke nævner navne, så vil mine meget udspecificerede beretninger kunne genkendes af dem der kender mig/os. Men jeg er nødt til at have et sted at få luft for alt det rod der er i mit/vores liv og mine tanker.

Jeg husker også hvergang jeg har været herinde, at slette internet historikken så familien ikke kan se jeg har været her.

Det er sådan set sandt, at vi har det lidt bedre, men ved dybest set godt, at jeg nok hurtigt ændre min omtale af især manden, af frygt for at han ser hvad jeg har skrevet. Men omvendt han ved udemærket godt den er gal, hvad der er galt og jeg ikke er tilfreds. Hvis han nogensinde læser min dagbog, vil han nok blive både ked af det og vred. Men den tid den sorg.

Men vil sige alt ting taget i betragtning kan vi ikke have det meget bedre lige nu, er jo ved godt og grundigt at have beskrevet, mange af de problemstillinger vi er i. Og udpenslet mange af konflikterne og bekymringerne. Så energi har vi ikke altid meget af, det i sig selv kan få folk til at snerre mere af hinanden og ødelægge et hvert forhold. Så er vel på en måde flot at vi stadig holder ved og kæmper mod alle odds. 

For lige at afslutte de sidste par uger, har i tirsdags igen skrevet til sygehuset vi e-boks, fordi det er væsentligt nemmere at de ringer til mig, og fordi de alligevel skal have hele vores observationsdagbog remset op i telefonen. Så nemmere jeg bare sender til dem, så ved jeg også de ikke hører og eller noterer noget forkert ned. Har bare ikke hørt fra dem endnu, ret frustrerende når tingene ikke er som de skal være.

Min praktik holdt heller ikke, både fordi jeg hurtigt kunne forudse alt for meget fravær, eftersom det mod forventning ikke går bedre med Pulle.

Men bad også om at få det stoppet igen, da stedet bare ikke var det rette, det var kombineret, hotel, cafe, gårdbutik mm. Og den bygning jeg var i var cafe og tilhørende køkken, de få gange jeg nåede at være der var der ikke et kendt ansigt fra gang til gang, Forstår godt der har et stort hold til på skift at være i køkkenet hvis det er tidlig morgen til sen aften der skal dækkes ind meeen....

Uanset det kunne min psyke ikke bære allerede 3. gang jeg forsøgte var jeg helt opkørt, stresset, ja nærmest panisk. 

Så nu venter jeg på indkaldelse til møde ved min socialrådgiver, for at finde ud af hvad vi så gør. Men der kan godt gå noget tid, for min tidligere socialrådgiver blev som nævnt sygemeldt, og den nye har så fået en hel sektion af sager oveni hendes egne og skal også lige sætte sig ind i sagerne, plus nogen måske er mere akutte end min. Virksomheds konsulenten der arrangerede og stoppede praktikken havde i forvejen fortalt mig, netop det og at det ville være fint hvis hun og jeg kunne lave opfølgning på praktikken fordi socialrådgiveren ikke havde tid forløblig. Så venter stille og roligt, har egentlig også nok at se til for tiden.

Har i øvrigt heller ikke hørt mere til min anmodning om at få en mentor igen..... Nå må også bare vente stille og roligt og se hvornår det bliver.

I dag har faktisk været den bedste dag i meget meget lang tid, Pulle og jeg tog chancen og kørte på julemesse hvor man kunne møde nogen youtubere som hun er helt vildt fan af.

Vidste ikke om hendes helbred ville holde tiden ud slet ikke hvis hun skulle stå op i lang tid i en kø. Og jeg er heller ikke så skide go til store mennesker mængder, slet ikke når der er massen og skubben.

Men vi klaret det. Et af  de spil vi spiller er ejet af dem og de kender udemærket hendes bruger navn i spillet (og mit for den sags skyld), hun har skypet med dem engang hvor hun bogstavelig talt sad fast i spillet, hendes figur sad fast. Skrev en mail til dem, men de kunne kun hjælpe, hvis de skypet mens problemet blev løst. Dengang var hun helt i oppe på en lyserød sky. Siden har de hilst, på os næsten hvergang de selv er online. Vi er blevet nævnt i nogen af deres videoer fra spillet, som er det de ligger på YT. De streamer nogen gang live, hvor de inviterer fans til at spille med dem, også i andre spil og hun har været så heldig at komme på hold med dem.

Så hvor om alting var det ville være Stort - Meget stor at møde dem i virkeligheden. Og vi klarede den, der var meget mere kaos end jeg havde frygtet, for det var ældre mennesker (undskyld hvis jeg fornærmer nogen), men altså det var ældre mennesker der havde arrangeret julemessen, og tror ikke helt de havde indset hvor populære/kendte personligeheder det var de havde inviteret.

Først blev YT'er placeret i et hjørne, hvortil der desværre var 3 mulige veje, altså lynhurtigt 3 køer hvor alle massede for at komme frem. De skulle være der i 2 timer, så havde først den holdning vi når det nok. Men når man så har stået i en kø i over 30 minutter og været flink, så begynder selv jeg at gøre som de andre. På et tidspunkt, fik YT'erne det for varmt i deres hjørne og bakkede ud gennem den dør der var bag dem. Det resulterede så i, at der både var nogen der brød ud af køerne og dannede nye køer (kødrande) rundt om dem udenfor, plus de der ankom til arrangementet fra det klokkeslæt og frem. Selvfølgelig bare gik ind bag i køerne udenfor, hvis de da ikke massede sig frem og kom først. Vi blev inden for i varmen i den kø der nu gik ud gennem samme dør som YT'erne var gået ud igennem. Nok lidt mere vedholdende i kampen for at komme frem (eller som minimum for ikke at blive overhalet). Det ville have været godt med bedre planlægning af hvor køen skulle være, og afmærkninger så der kun blev en kø, som mange sagde det gør ikke så meget at stå i en lang kø, hvis man kan se den rykker sig, men at stå i et kæmpe kaos, og ikke have nogen ide om hvornår man kommer frem eller om man når det er ikke rart slet ikke med børn. Men er helt klart arrangørerne som ikke har vidst hvad de gik ind til, ved de måske næste gang.

Vi blev indenfor både af hensyn til vejret, for ikke at lære mit barn at snyde foran, og fordi vi ved at gå udenfor nok endte bag i en endnu længere kø.

Efter 1 time og 20 minutter nåede vi også frem, vi fik et rigtigt godt billede en autograf, og en lille snak for ja de kunne godt genkende os (Temmelig cool, for et barn i en kæmpe kødrand af fans at blive tiltalt, ved navns nævnelse af to store idoler.)

Og heldet skulle ikke slutte der, de havde doneret nogen fine fangaver til et amerikansk lotteri, det kostede kun 10 kr. pr. lod og støtter jo den forening der havde arrangeret det hele, så vi købte 10 lodder.

Vi vandt 4 fine præmier, 2 kasketter (caps), en t-shirt og en mulepose, noget med billede noget med navn. Men der blev jeg så lidt fræk, vi fik jo først præmierne, da det havde været vores tur, men køen var nu langt om længe blevet organiseret til 1 kø. Så der kun kom mennesker et retning fra og man både kunne se dem og komme hen til dem, fik øjenkontakt med dem holdt præmierne op og fik lov, lige at smutte hen og få autografer på. Ja så kunne vi endelig køre hjem, og lade de sidste der stod i køen vente, eller gå hjem med uforrettet sag. For efter planen skulle YT'erne forlade stedet 10 min. senere.

Nu er Pulle de sidste 2 uger, blevet fyldt med gode positive oplevelser, vennebesøg, ridning og møde med idoler. Så hvis lægerne har ret skulle hun begynde at få en mere positivt livssyn igen og få mod på også at tage i skole, selvom mor ikke lige er der 2 sekunder efter det gør ondt et sted, eller hun på anden måde bliver dårlig. Hun skulle gerne få mere tiltro til at hun godt kan holde til noget. Og få fyldt hovedet med andet end sygdom. Jeg er stadig ambivalent ved denne metode, for det er jo godt hun tænker på  noget andet, og har noget at fortælle, hvis vi nu bare antager at hun komme afsted i skole på mandag. Men omvendt kan jeg også godt forstå alle vil tænke var du ikke syg. Det svinger enormt meget hvordan hun har det også det der gør hende utryg ved at være væk fra mig. Men vi er nødt til at prøve at stole på at skolen kan håndtere det og overholde aftalen med at ringe hvis det går helt galt.'

Vennen var på besøg her hos os i hendes egne trygge omgivelser, ridning jeg var der og kunne overvåge om det gik godt, i dag ja hvis hun ikke havde klaret det havde det gjort det stikmodsatte og været en kæmpe skuffelse, et kæmpe nederlag og en kæmpe påmindelse om at hun ikke altid kan det hele. Men jeg var nødt til at tage chancen, både for at udfordre hende og fordi det var netop dem det var. Havde vi måttet køre hjem før tid, ved jeg ikke hvor lang tid jeg havde skullet bruge på at trøste. Men ville heller ikke have forladt stedet bare sådan lige, så ville jeg have fundet et roligt hjørne hvor hun kunne hvile sig. Og var hun ikke selv kommet på benene ville jeg have ventet til køen var væk, eller i al fald lige før YT'erne ville køre og have gjort alt hvad jeg kunne for at overtale dem til lige at gå forbi der hvor hun sad/lå. Havde forventet de genkendte os, så tror godt jeg kunne have lokket med dem, plus jeg ved de nogengange tager på overraskelses besøg ved fans især de fans der har brug for lidt ekstra glæde og omsorg. Så tror sagtens jeg kunne have fået dem hen til hende og have fået smilet tilbage. Følte i al fald jeg havde en ret go plan og et sikkerhedsnet under hende....

Håber hun snart kommer helt ovenpå, både for hendes egen og for vores allesammens skyld....  Idag er hun i al fald gået glad i seng, og hun har så mange præmier, at hun har planer om at give den ene til den spilleven der var på besøg, og som også er vild med de YT'ere, hun fik autograf på alle de ting de var muligt, så tror han bliver meget glad for en kasket (cap) med autograf på.

Nu vil jeg også snart gå i seng.

 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×