Hop til indhold
MissBreathless

Part 1

Indlæg: 17    Kommentarer: 25   
Se mere fra Part 1

Let us call him M I N E

103 visninger

 ..  Jeg ender altid med at skrive når jeg har en eksame, og jeg ikke rigtigt kan sove, og alle de tanker bare flyder. Hvis jeg skal være helt ærligt, så havde jeg lidt glemt at jeg havde denne blog, fordi jeg nok ikke bruger den så meget som jeg troede at jeg ville. Jeg ville ikke lave flere løfter om at skrive mere herinde, som jeg tidligere har gjordt, jeg skriver når jeg har noget at skrive, og and i got some tea to spill. 

tumblr_nruxd53brX1uylv3yo1_400.gif.37e3033649323fc0e06065b44cf431ef.gif

 

Well lad os starte med den nye flirt in mit liv. 

 

tumblr_osxev3Vy4q1ujcvduo1_500.gif.e8ca679373f7b48e644ff9bac683564e.gif

 

Jeg har skrevet med ham i et par uger nu, (faktist i lidt over en måned) og han er bare så god for mig. Det er bare som om han er skabt til mig, at han kan være min bedre halvdel. Men igen jeg har ikke mødt han endnu, og har kun skrevet med ham, men vi skriver sammen hverdag, flere gang om dagen, vågner med en sød morgenbesked fra ham, og så skriver vi en del i løbet af dagen, og jeg sender tit en godnat besked til ham, da jeg går senere i seng end ham. Det er bare som om at hvis jeg havde mødte ham før nu, så ville jeg ikke være klar til ham og omvendt. Vi har bare de sammen mål og ønsker for livet, og det er som om jeg kunne skrive hvad som helst, og han ville acceptere det, og hvor jeg er dårligt til at skrive eller dele min følelser, der er han bedre til at være skubbe mig, og til selv at dele det, og hvor jeg mere modig i forhold til at tage flere chancer, der er han mere genert, men gerne vil prøve mere på grund af mig. Vi afbalancere hinanden hinanden meget godt.  En del af mig er åh så lykkelig, fordi jeg virkelig tror at dette kan blive til noget godt, og en anden del af mig er bange fordi jeg allerede er faldet så hårdt for ham, selvom jeg prøver at holde mig selv tilbage og bliver ved med at sige "vent nu til at du møder ham," jeg er bange for at vi måske er helt anderledes når vi første står foran hinanden, jeg er bange for at kemi måske ikke er der når vi skal se hinanden i øjne, eller hvad nu hvis han har en anden idea i hans hoved om hvordan jeg virkelig er. Jeg er bare lettet over at jeg har fortalte ham om min sygdom, og han ved den del af mig. Vi har flyttet vores samtale på messenge, og er derfor venner på facebook, hvilket gøre det lidt mere virkelig, da han kan se alle mine billeder af mig, dem af min ar, og dem hvor jeg sad i kørestole. og jeg kan selvfølgelig stalk ham. Det er bare utroligt hvor meget han fylder af min hverdag, uden at rigtigt være det. Jeg skal for første gang snakke i telefon med ham i denne uge, og høre hans stemme, og jeg glæder mig som et lille barn glæder sig til juleaften, og vi har aftale at vi skal mødes her til december.  Jeg glæder mig bare til den dag hvor jeg kan sidde overfor ham,  og se hvor dette kan føre hen til, den dag hvor jeg kan række ud efter hans hånd, eller få et lille kys, eller se hans smil, eller få et kram, jeg glæder mig til en mulig fremtid med ham. Til alle vores første gang sammen.. Det er bare så let at se en fremtid med ham, og det skræmmer mig ikke som det normalt plejer at gøre. Han er ikke som andre fyre jeg normalt er sammen med, og det er bare en af de  mange ting jeg langsom er faldet for. 

tumblr_oxxi9ku9wE1tjz72bo1_500.gif.a0a8346227a06593aedc98795ef0852f.gif

Lad os slutte med M I N  flirt for denne gang, så jeg kan sove med et smil på mine læber. 1 Kommentar


Recommended Comments

Åh hvor jeg dog håber og ønsker det bedst for dig, dermed sagt at alt bare er som du forventer når i engang mødes.

Selv har jeg ikke haft de bedste erfaringer på netop det område. Et er at skrive og endda også snakke i 4-5 timer fordi alting bare føles rigtigt og så er der bare NADA når man endelig mødes.

Jeg krydser fingre <3

Mvh.

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×