Hop til indhold

Den weekend.

102 visninger

Hvad sete der den weekend…. Hvad har jeg gang i?.... og hvad har han tænk?....

Det hele vælter lidt rundt i mit hoved, jeg ved hverken hvordan det hænger sammen eller hvordan det skete… men skal prøve at gøre det kort... :/

 

Men for at forsøgt at starte et sted….

Fredagen om morgen: Havde en aftale med en gammel kammerat (Mr.A) vi har nok kendt hinanden siden 2010, så man kan roligt sige at vi er rigtig gode venner og på nogle punkter har han været, som en bror for mig…
MEN….

Den her weekend skulle så vende rundt på al ting og det er begges fejl og der ved jeg nu..

Gangen inden denne weekend havde endt med at være så tæt på at være intime sammen at vi blev enige om at vi var voksne nok til at det ikke ville påvirke noget og det skete én gang og det sidste af aften blev en smule akavet og dagen efter var det næsten som glemt... (Forkert)

Denne weekend skulle jeg hjem til ham, både for at få snakket tingene igennem (hvad nu, har det ændret noget. osv.).

Når jeg tænker over det var det dumt… Men der er noget over ham, jeg er tryk, og ved at jeg kan slappe af og være mig slev, som jeg ellers ikke har kunne være i meget lang tid…

Når, men Fredagen gik og vi fik snakket og gik i seng omkring kl. 06 om morgen trætte og udkørte og samtalen var end i: ”vi er voksne mennesker og vi skal IKKE have ødelagt vores venskab og derfor ser hvad der sker.” Han sir tydeligt at han ikke har noget imod det men at det er 100% op til mig.. - Det skal lige siges at han bor på et værelse og har eget bad og deler et rigtig køkken, så ja vi delte en 1,5 Mands seng som så mange gange før, (hver sin pude og dyne)

Når men natten gik, jeg faldt hurtig i søvn og vågner om morgen lidt i et sæt, da jeg kunne mærke et eller andet bevæge sig og, da mit hoved vågnede lidt op lod jeg mærke til at vi faktisk lå i ske, han med armen om mig og jeg holde fast i hans arm omkring min talje. Kiggede og håbede han ikke er var vågnet og stirrede næsten til min store skræk direkte ind i hans øjne og vi næsten flyver til hver sin side af sengen og kigger på hinanden og mine tanker køre på højtryk!. (Hvad tænker han, er det her min skyld eller har han gjort noget, eller er det sket i søvne!).

Vi snakkede ikke rigtig om episoden, og om det var en fejl ved jeg ikke, men det efterlod lidt en underlig stemning. - Og i dag føler jeg mig så dum og krummer en smule ter over det, som skete herefter.

Vi har altid haft en fælles sort/ pervers humor og vi begyndte så småt at omgås, som vi plejede. Drillerier, snak om gamle dagen lidt Gaming på pcér og det gik fint, men når en af os har fået nok af de verbale drillerier udvikler det sig typisk til en form for brydning (også selvom jeg har TABT på forhånd, intet alvorligt men mere en leg). Når men vi begynde så at små at bryde efter han var blevet mundlam tilpas gange og jeg prøvede at kilde, som forsvar til vi ende i en meget akavet stilling og det gik op for os... vi rykkede hver til sit og fortsatte med at game og se videoer på youtube og snakke lidt...

Den aften gik det selvfølgelig galt (igen), og kald det bare unge mennesker og endofiner..... Men det gjorde det... Og ret kliche og kikset, det føltes forkert men også så godt... Så vi lod det begge ske, en Masse dumme joks og situationen fra brydningen/tumlingen fik ramt på os.. Også kan man diskutere om det var pga, tiden siden nogle af os har været intime med nogle sidst, eller hvad der skete, det ved jeg ikke. Men det skete. og igen.... og igen... Ikke fordi det skulle ske, eller var plandlagt men det skete af en eller anden årsag..

 

Da jeg tog hjem søndag, viste jeg ikke, hvad jeg skulle tænke om alt det her... Var det den dreng jeg havde lært at kende, eller var han blevet en anden Mand.. Hvad? jeg kunne ikke engang slappe af og stole så blindt på min ex-kæreste, da vi var sammen (pga. mine psykiske problemer), men her ikke den store tøven, når først klaveret spillede... Vi kunne midt i det hele begynde at grine, ikke af hinanden men med... også fortsætte ud af den forkerte tangent. Men på tros af alt dette, kunne jeg Søndag aften hjemme i min egen seng omgivet af dyner og tæppe (min egen sikre hule) få flashback til da vi var ude at spise Sushi Lørdag, og jeg så en anden side, af ham, end jeg rigtig har set før overfor mig... Sød, betænksom, til tider lidt usikker/genert.. Uden det slog mig før jeg var hjemme og alene....
Men fik følelsen af at det var forkert at jeg lå der alene.. Det var en trykhed at vide at han var der.. Og nu var jeg hjemme og alene på værelset..1 Kommentar


Recommended Comments

Åh søde ven...

Alt du beskriver er helt normalt når man er ung og det er i jo begge. Drillerierne, undertonerne, den fysiske "pudekamp" og det at ville snakke noget igennem, er en del af den tiltrækning der er imellem jer. 

I kan lave aftaler, hvor emnet "vi skal kun være venner" vendes og drejes i en uendelighed og i kan endda aftale at jeres venskab er mere værd og ikke skal sættes over styr af tilfældig sex, men det vil sikkert ikke udløse andet end at i, når paraderne er nede, ender sammen igen.

Måske i bare skal leve det ud?

Har i overvejet det?

Der er da intet mere fantastisk end at være nyforelsket og bare nyde, drille og røre ved hinanden...

Der er ihvertfald ingen tvivl i mit sind....i er forelskede :)

Centrum

 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLog ind nu
×