Hop til indhold
Soyyo

Udlandsdansker

Indlæg: 19    Kommentarer: 16   
Se mere fra Udlandsdansker

Ikke alle dage er de bedste

81 visninger

.. og det er helt okay, specielt når året har været det. Året har været fantastisk. Jeg har gået igennem markante modgange, som virkelig har set mig og mine reaktioner på en prøve. Det har udfordret mig på en måde der gør, at jeg nu tør stå ved mig selv, jeg er ikke længere bange. Det har givet mig styrke til at kæmpe kampe, som jeg ikke før turde tage. Det har givet mig styrke til at give mig selv mere karakter og plads. Til at kræve min plads, vise hvem jeg er, sige hvad jeg tror og mener. Og det er en stor ting for mig. Det er en rigtig stor ting.

Jeg har været glad. Jeg har virkelig strålet og været glad, og jeg har taget de dårlige dage med accept og brugt dem på at se frem til næste morgen, hvor alting ville starte på ny, og solen stå op igen. I dag er en af de dårlige. Disse dage er nogle af de dårlige. Jeg føler mig ensom og utålmodig, jeg føler mig rastløs og ligegyldig. Jeg får lyst til at græde uden egentlig at kunne sætte ord på. Måske er det de sidste ugers stress, måske er det mødet med et nyt menneske, hvor alting er ustabilt og som måske kan ende ud det, som snart er rutinen - endnu en til "det gik ikke"-samlingen, måske er det vinteren. Jeg føler, at himlen har været lidt mere grå disse dage, jeg føler at arbejdet er lidt hårdere, og jeg føler, det er lidt sværere at få maden ned. Jeg føler, at folk er lidt sværere at få til at se mig, og jeg føler, at folk er lidt længere væk fra mig, end de plejer. Jeg føler, at jeg ikke helt er i mig selv, og jeg føler, at jeg ikke helt kan finde glæden frem. 

Men det er okay. For de dårlige dage bruger jeg på at være taknemlig for året, at være taknemlig for dem, der elsker og støtter mig, for selvom det ikke er at føle, så er det sådan, det er. Jeg bruger dagene på at opsøge mine kollegaer lidt ekstra, så jeg bare kan læne mig tilbage og grine lidt ekstra af deres engang imellem åndsvage jokes og samtaler på kontoret. Jeg bruger dagene på at slappe lidt ekstra af derhjemme, at gå lidt tidligere i seng og at græde ud til trist musik. Jeg bruger dagene på at opsøge mine venner for at spørge dem, hvordan deres dag har været, og jeg bruger dagene på at spise lidt ekstra chokolade. Jeg bruger dagene på at tælle ned til næste rejse til Danmark om to uger, og jeg bruger dagene på at smile, selvom det ikke kommer naturligt. 

Jeg bruger de dårlige, triste og grå dage på at glæde mig til de gode, glade og solrige. Dem, der venter lige om hjørnet. Og jeg bruger dagene på at sige tak for alt det, som jeg har omkring mig, der kan give mig glæde på selv de tristeste dage - dage som den i dag. 0 Kommentarer


Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLog ind nu
×