Hop til indhold
Regga

Regga

Indlæg: 89    Kommentarer: 246   
Se mere fra Regga

Fejltagelse

229 visninger

Lang tid er gået siden sidste indlæg. Tiden er gået så stærkt og jeg har knoklet på arbejdet og det har været hårdt. Føler aldrig jeg gør det godt nok. 

Jeg bor stadig i den samme lejlighed.  Dog er er min kæreste flyttet ind og jeg må indrømme jeg har fortrudt det.

Jeg er ret sikkert på det kan være mit livs fejltagelse at overhovedet genoptage vores "forhold" efter jeg havde afsluttet det og tilmed lade ham flytte ind. 

Jeg føler mig begrænset.  Især af den måde han gerne vil leve sit liv. Jeg synes i forvejen jeg har svært ved at trække mig selv op. Når jeg endelig ser lidt lys for enden af tunnelen så er han der til at skygge for det. 

Han er på kontanthjælp og er små småt begyndt at få et arbejde. Den anden aften siger han til mig inden vi falder i søvn at kontanthjælpen vil stige til 12000 fordi han blev 25 også gad han egentlig ikke arbejde. Så det tænkte han at han måske skulle lade vær med.

For det første ved jeg ikke hvor han har det med de 12000 fra. Han går under den helt almindelige sats på nuværende tidspunkt.  Tror han bliver slemt skuffet den 1 jan.

D. 20 december får han fodlænken af.  Men manden har siddet og røget hash de sidste mange dage. Jeg håber faktisk de kommer og tager en urin prøve fra kriminal forsorgen. 

Men det er så det. Han vil faktisk bare gerne komme gå som det passer ham og tilmed når han er hjemme bare sidde på sofaen og være skæv efter at han har røget en masse hash. Han fortrækker selvfølgelig, at jeg sidder der med ham og ser tv dagen lang. Det også fint en periode,  men nu jeg træt af det. 

Det ville også være fint hvis han da gad og f.eks. Vaske op efter sig selv eller tørre sofabordet af bare som minimum. 

Men nej og hver gang jeg prøver at sige det svarer han, hvorfor jeg ikke bare kan lade det være. Det synes ham ligemeget med den ene tallerken. Som er minimum 4. Et par skåle, glas, stempel kande, et par gryder og en pande samt bestik. Det er ikke skyllet af Men står lidt udover hele køkkenet.  Det ikke fordi han beder mig om det. Han er skide ligeglad.  

Jeg kan ikke lide det.  Hele situationen.  Jeg synes det træls. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for jeg tror ikke han sådan lige er til at få ud af boligen hvis det skulle ende med det. 

Tror tilgænd han bliver sur, aggressiv og dominerende.  Også er det bare held og lykke til mig. 

Hvorfor gjorde jeg dog det her.?10 Kommentarer


Recommended Comments

Der er kun en vej for dig og det er ud af det her.

Erkende at det var en fejltagelse også at det er en af de større.

Så skal du allierer dig med et par venner, få skiftet låsen (hvis han har en nøgle) eller fjerne den han har uden at han opdager det og så pakke hans ting en dag han er på arbejde. Disse ting sætter du så uden for døren (med ny lås i) og lægger et brev til ham, hvori du forklare at det ikke fungere for dig og at du er taget væk i en kort periode for at få det hele på afstand.

Nogen vil måske finde mit forslag forkasteligt, men han er et hash-hoved og gider ikke udføre dagens gode gerning. Han er fløjtende ligeglad med dig og hvad du tænker, har behov for eller ønsker. Du er blevet hans campingplads med all inclusive.....

Så skynd dig...kræv dit liv tilbage. Du fortjener bedre....

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Hej Regga :-)
Synes, det er meget spændende læsning, for det minder helt ekstremt meget om en situation jeg stod i for et års tid siden. Nu er det mig selv, der er blevet et hashhoved på kontanthjælp og mig selv, der er den person, som du beskriver din kæreste som - og som jeg engang beskrev min ekskæreste som. Jeg ryger hver dag, ser vildt meget fjernsyn, udfører ikke mine "pligter" herhjemme, hvor jeg bor med en kammerat/ekskæreste for at det ikke skal være løgn. Jeg klager dog ikke :-)

Det lyder til, du ved, hvad du vil have i din hverdag og hvordan du gerne vil leve dit liv, og det er stærkt! Du står i en heldig situation, fordi du ved, hvad der ikke fungerer, og hvad du skal ændre for at løse det for dig selv. Og jeg beder til, at du holder fast i netop det, for det er meget, meget vigtigt at lytte til sig selv og give sig selv, hvad man har brug for og har lyst til, selvom man måske tænker, det ikke giver mening for andre. Det er noget, jeg så gerne vil råde andre mennesker til at øve sig i, for der er simpelthen så mange, der, ligesom os to, lader sig begrænse af sine egne og andres tanker. Det er desuden aldrig andres pligt at give dig, hvad du har brug for. Det kan du ikke forlange af din kæreste.
Jeg kan ikke råde i, hvorvidt du skal blive med din kæreste, men jeg vil meget gerne have lov til at råde dig i at lytte til dine egne tanker. Det du skriver minder rigtig meget om et blogindlæg, jeg selv kunne have fundet på at skrive dengang. Og jeg kan bare lige pludselig se det i et perspektiv og tør godt love dig, at det ikke er så slemt som det ser ud til. - Det er bare ikke lige dét og dér, du har lyst til at være. - Eller er det? Du må stå ved de beslutninger, du tager, og hvis du kan mærke, du nok tog en uhensigtsmæssig beslutning for dig selv, så må du gøre noget ved det. 
Dit indlæg rører mig, og jeg ønsker dig det bedste. Husk at tænke det samme om din kæreste forresten ;-) Jeg er sikker på, han gør det så godt som han kan - det gør vi alle sammen. For dit eget bedste vil jeg råde dig til at huske på dét, hvis du vælger at slå op med ham. Den grundlæggende grund til, at i evt. ikke skal være sammen længere, er vel bare, at i ønsker at gå ad to forskellige retninger i livet. Og selvom i holder af hinanden, må du gå den vej, der er bedst for dig selv, ikke? Du skal ikke tænke på ham i den forbindelse. Du skal kun tænke på, hvordan du selv vil have det. Altid. - Og samtidig huske, at der ikke er noget galt med hans måde at leve på - det passer måske bare ikke så godt ind i det liv, du lever.

Alt godt herfra - Kristina
 

Redigeret af Sandal

Del denne kommentar


Link til kommentar
Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Undskyld men hvordan ind i...... Har du på nogen måde kunne få dig selv ind i den situation?

Jeg kan huske jeg på et tidspunkt stillede spørgsmål til din måde at afsøge det modsatte køn - er det nu det er ved at gå op for dig hvad jeg mener og det fakta jeg er langt ældre end du og har levet et hårdt liv, at jeg måske ved hvad jeg taler om?  Jeg siger ikke man skal leve som hellig, men tilfældig bekendtskaber og sex med samme, vil altid få dig i problemer.

Nok om det!

Du må have ham ud af dit liv, og ja det vil kræve far, brødre, venner, kollegaer? Det vil kræve to til tre stykker der ikke er bange for ham, og da han helt sikkert kan finde på at vende tilbage i hans rus, så kræver det de er til at stole på dag og nat. Politiet gør ikke noget før du er kommet til skade, så det er privat du må ud og finde den fornødne hjælp.

Så vidt jeg husker bor du på Sjælland, så jeg har ikke den helt store mulighed for at være dig til hjælp, men du er altid velkommen til at skrive privat.

Alt i den bedste mening... Tim

 

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar

Tak, for alle jeres kommentarer. Især til dig sandal.  Jeg fandt din respons på mit indlæg ekstremt god og nyttig:) jeg tog samtalen op i går om de forskellige livssyn igår og hvad vi hver i især vil med livet og vores forhold . Det forløb ganske stille og konstruktivt. Vi har aftalt vi snakker videre i dag og hvad vi vil og om vi vil forholdet og om vi kan leve med hinandens forskellige holdninger til livet. Jeg mener virkelig tusind tak for din kommentar. Jeg tænkte meget over hvad du skrev og formulerede mig efter det da jeg talte med.ham i går og jeg har slet ikke noget at være bange. Han tog det meget pænt og hvis jeg ikke vil være sammen med synes han der var trist men ikke noget at gøre ved.

Mit indlæg lyder negativ, men gider heller ikke starte med at male fanden på væggen og smide ham ud som du foreslår centrum eller trække en masse mennesker ind i det som du foreslår Tim Hansen. Apropos,  ja nok om hvad du mener om mine mandlige bekendtskaber. Jeg er sikker på du ved hvad du taler om i forhold til dit eget liv men jeg bryder mig ikke om det lys du sætter mig i og jeg gider ikke og sidde og slå mig selv i hovedet fordi jeg er blevet forelsket et menneske. Det var en fejl at flytte sammen.  Jeg skulle have ventet med det for at se an om han forsat på den gode sti med job og den slags.  For øvrigt bor jeg i syddanmark :)

 

 

 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Mit indlæg er skrevet ud fra at du skrev at han ville blive sur, aggressiv og dominerende, hvis han skulle flytte. Derfor den klare melding om at gøre noget og gerne på en måde der kunne beskytte dig mod hans reaktion. Jeg er ret sikker på at Tim har svaret ud fra samme opfattelse.

Normalt ville jeg også snakke om ting, men engang imellem møder man mennesker der ikke kan snakkes med. Min voldelige kæreste, for rigtig mange år siden, kunne ingen tale med om noget som helst og ja jeg lagde en seddel om at han skulle flytte og så tog jeg hjem til min mor. Jeg var, dengang, 20 år. Da han ikke efterlevede min besked ændrede jeg ordlyden til "nu er det ud og jeg mener det ellers sørger jeg for at andre hjælper dig" og så flyttede han. Det betød dog ikke at jeg fik fred sådan lige med det samme. Jeg har prøvet at sidde på indersiden af en dør med en brødkniv i hånden mens han stod ude på den anden side og ville ind. Først da jeg truede med at melde ham til politiet gik han.

Det er ikke sjove oplevelser og det er nok også derfor at jeg er noget kontant når jeg møder en der skriver at en kæreste måske vil reagere som du beskrev.

Omsorg kommer i mange former.

Mvh.

Centrum

PS. skulle du få brug for hjælp så bor jeg også i Syddanmark.

 

Redigeret af Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

 *grinedans* *grinedans*   *love* Fantastisk at høre, at det gik så godt! Er glad for du kunne bruge mine ord - det varmer i mit lille hjerte :storsmil: 
Husk at være tro mod dig selv, når I skal snakke i dag også :)
God vind ;) 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Hvis du på et tidspunkt bliver klogere og ikke længere tror du har svaret på alle livets spørgsmål, så er jeg også parat til at hjælpe dig i Syddanmark.

Del denne kommentar


Link til kommentar
5 hours ago, Centrum said:

Mit indlæg er skrevet ud fra at du skrev at han ville blive sur, aggressiv og dominerende, hvis han skulle flytte. Derfor den klare melding om at gøre noget og gerne på en måde der kunne beskytte dig mod hans reaktion. Jeg er ret sikker på at Tim har svaret ud fra samme opfattelse.

Normalt ville jeg også snakke om ting, men engang imellem møder man mennesker der ikke kan snakkes med. Min voldelige kæreste, for rigtig mange år siden, kunne ingen tale med om noget som helst og ja jeg lagde en seddel om at han skulle flytte og så tog jeg hjem til min mor. Jeg var, dengang, 20 år. Da han ikke efterlevede min besked ændrede jeg ordlyden til "nu er det ud og jeg mener det ellers sørger jeg for at andre hjælper dig" og så flyttede han. Det betød dog ikke at jeg fik fred sådan lige med det samme. Jeg har prøvet at sidde på indersiden af en dør med en brødkniv i hånden mens han stod ude på den anden side og ville ind. Først da jeg truede med at melde ham til politiet gik han.

Det er ikke sjove oplevelser og det er nok også derfor at jeg er noget kontant når jeg møder en der skriver at en kæreste måske vil reagere som du beskrev.

Omsorg kommer i mange former.

Mvh.

Centrum

PS. skulle du få brug for hjælp så bor jeg også i Syddanmark.

 

Jeg forstår hvad du mener.  Det er er en vild historie og har aldrig selv prøvet noget af den kaliber. Jeg vil  tage mine forholdsregler og tænke over det.

Tak:) 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Hvis du ønsker at slippe af med manden, så kontakt Kriminalforsorgen, og fortæl dem at han ryger hash hver dag, og at du er utryg ved hele situationen. Han må ikke indtage rusmidler under en afsoning.

Jeg ved godt at det at kontakte Kriminalforsorgen er lidt angiveri, men det er en mulighed at du har, hvis du vil slippe af med ham.

Det er en kedelig situation, som du er havnet i, og jeg tænker på dig :)

Del denne kommentar


Link til kommentar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLog ind nu
×