Hop til indhold
bar-ben

Blog Benbaj

Indlæg: 273    Kommentarer: 738   
Se mere fra Blog Benbaj

et kort gensyn

122 visninger

Det er godt nok længe siden jeg har været herinde, havde egentlig helt glemt min profil, indtil en af jer "gamle" her inde fra nævnte mit gamle alias på Facebook, så ville lige se om her var liv.

Det bliver, kan jeg fornemme, et kort visit, selvom jeg har haft mange gode diskussioner og fået mange gode råd herinde, så kan jeg mærke at jeg ikke føler noget behov eller nogen grund til at bruge tid herinde. De ting som fyldte i mit liv er blevet skubbet i baggrunden af nye oplevelser og mennesker som har gjort det mere positivt, men de ligger der stadig i en kasse, så måske en dag jeg igen vil blive aktiv herinde.

Så jeg vil ønske alle, både de som kender mig og alle andre rigtig godt nytår og måske på gensyn

 1 Kommentar


Recommended Comments

Kære Benbaj.

Hvor godt at få et lille "pip" fra dig også selvom du ikke har behovet for at skrive. Håber du kom godt igennem julen og ind i det nye år.

De bedste ønsker herfra.

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLog ind nu
×