Hop til indhold
Centrum

Blog Centrum

Indlæg: 374    Kommentarer: 856   
Se mere fra Blog Centrum

Tiden går...

78 visninger

Så er der gået 14 dage med nyt job. Mange spørger mig hvordan det går og dertil kan jeg svare at det går ok. Jeg skal jo lære alting helt fra bunden. Jeg kommer med min viden om salg af dagligvarer og tøj/sko, hvilket ikke altid har den store berøringsflade med et byggemarked og nu skal jeg sælge byggematerialer jeg dårlig ved hvad hedder :)

De sidste to dage har jeg været på truckkursus. Det er ikke nemt....og jeg har haft mange nervøse trækninger når jeg skulle sætte mig ind i sådan en maskine. Vi flytter tønder der balancere på paller, bygger pyramider, køre rubdt med store beholdere der skal op i 3 meters højde, store cementblokke der skal stables og så både forfra og bagfra også er der stablere der køre sidevejs... Jo jo det er ihvertfald nyt det hele. Hele næste uge står i truckens navn så mon ikke det nok skal gå.

Nu er der weekendfri og jeg vil nyde min tid og så få nået alt det jeg ikke har nået i løbet af ugen.

Centrum

 1 Kommentar


Recommended Comments

Når alt er nyt, ukendt og uvant, får man som voksen forærende indsigt i barnets oplevelse af sig selv, sin omverdenen og sin egen placering i den.

Ikke mange voksne bliver den oplevelse forundt, som igennem måske et halvtresårigt arbejdsliv forbliver i den kendte sandkasse, de som unge blev placeret i, måske, og i mange tilfælde, som følge af en tilfældighed eller af dets forældres beslutning på dets vegne.

Betragt det som en gave fra "Universets Leveringsservice" http://www.arnoldbusck.dk/boeger/medicin-sundhed-sygdom/universets-leveringsservice

God fornøjelse med projektet! ;-)

 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLog ind nu
×