Hop til indhold
Chellemusen

Blog Chellemusen

Indlæg: 6    Kommentarer: 4   
Se mere fra Blog Chellemusen

Forældre og plejeforældre..

59 visninger

Blev mor to måneder for tidligt, min søn på nu 3 måneder og 3 dage gammel , skulle være født d 4 januar.. men kom til verden d 8 november, pga jeg var alvorligt syg havde svangerskabsforgiftning.. :(

Så det blev akut kejsersnit  :( ville gerne have født alm....

Min søn røg i pleje lige fra fødsel næsten, vi lå ude med ham i starten, vi havde / har kommunen over os, pga de mener vi ikke er klar til at kunne være forældre,,, de har ikke givet os en chance eller ladte os komme på et mor/barn hjem...

Vi ser vores søn 1 gang om ugen, i  1 time  :( virkelig for lidt....

Når plejefamilien går på ferie, så bliver samværet aflyst, synes at det er dårligt stil....

Vi kæmper utroligt meget, vi giver ikke op,

Vi vil gøre alt for at få ham hjem... :( 

Nu i næste måned skal vi holde barnedåb for vores guldklump :)  og det glæder vi os til...

Det er mig der skal bære ham...

Men det er virkelig svært at han er i pleje.. kender det selv for jeg har selv været i plejefamilie, men er så blevet  en helt del af min plejefamilie... idet at jeg ikke snakker med min mor mere... ( noget hun selv har valgt ) ...

27656961_10216092561812798_3328255108549833634_n.jpg2 Kommentarer


Recommended Comments

Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Jeg ved godt jeg ikke kender dig og som sådan heller ikke begrundelsen for en fjernelse, men min holdning til det er, at en dårlig forældre nærmest altid er bedre end statens indblanding. Hvis de (hvem de så end er) mener der er problemer, så er det vel tilladt at tilbyde den nødvendige hjælp til selvhjælp?

Det gør mig virkelig ondt på jeres vegne, specielt fordi det er så godt som umuligt, at lave den beslutning om. Alene det, at du selv har været i pleje, er et af deres kriterier for, at overvåge og tage stilling til, om du er parat. Mage til arrogant opførsel, skal man da lede længe efter... Håber i holder ud og får en fair chance.

Tim.

NB. I øvrigt en pisse lækker unge :)

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×