Hop til indhold
sofiesverden

Blog sofiesverden

Indlæg: 295    Kommentarer: 465   
Se mere fra Blog sofiesverden

Fordele ved at bo alene

54 visninger

Efter lang og grundig overvejelse er jeg kommet frem til at følgende er fordelene ved at bo alene: 

Jeg kan drikke direkte af mælkekartonen

Jeg kan drikke direkte af colaflasken

Jeg kan gå ud med affald i minusgrader uden at nogen råber: Tag sko på! Du bliver syg! 

Jeg kan brede mig i sengen og mosle rundt med dyner og puder i søvne lige så tosset jeg vil

Det er alt. Jeg kan ikke komme i tanke om mere. 1 Kommentar


Recommended Comments

Hvis det virkelig var sådan, så var jeg ilde stillet... Jeg drikker hverken mælk eller cola, hvilken en af delene jeg finder mest frastødende, har jeg svært ved at beslutte. Jeg kunne heller ikke drømme om at gå ud i frostvejr uden sko, og jeg forholder mig egentlig også ret rolig, når det kommer til søvnens udfoldelse.

Der er nu mange flere gode fordele ved at bo alene, men midt i et savn, kan det jo være svært at få øje på... Men det er bedre at leve alene i fred, end i et forhold i ufred, så man skal ikke blot tage for at tage, det er der alt for mange der gør i dag, og det afspejler sig jo i vort samfund... Nok om det, håber det går dig godt, trods omstændighederne i dit liv lige nu, med ønsket om alt det bedste i din retning.

Tim

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×