Hop til indhold

Jeg kan klare mig selv!

49 visninger

Jeg er en person som siden jeg var 4 år gammel har klaret mig selv samt har jeg altid haft ansvaret for mine mindre søskende. 

Min liv har aldrig været en dans på roser, jeg har oplevet mere end de fleste gør på et helt liv, ( alkoholiseret forældre som aldrig var hjemme, voldtægt, overfald, utallige børnehjem, plejefamilier og svigte af alle omkring mig, mm. ) jeg skriver det ikke for at i skal få medlidenhed med mig, Men jeg har altid klaret mig, altid fundet en løsning. 

Den anden dag valgte en pårørende til mig at fortælle mig at jeg altså ikke ville kunne klare mig selv uden personen, hvilket chokeret mig.

Må indrømme jeg blev rasende over at høre det, jeg er stadig målløs over det, jeg føler mig trådt på, jeg er og har aldrig været afhæning af nogle andre end mig selv. Jeg har ikke talt med personen siden og jeg kan ikke stoppe med at være vred på personen.

Hvad gør jeg? Hvordan stopper jeg med at være vred? Har prøvet at snakke og forklare det til personen som er helt umulig at kommuniker med pt! 1 Kommentar


Recommended Comments

Du har en meget stor og tung bagage som du slæber rundt på i dit indre. Jeg kender den "bagage", men nok ikke helt i samme grad som du. 

Da jeg var i 20érne var jeg stærk. Jeg levede mit liv efter devisen at jeg ikke havde brug for andre mennesker, jeg kunne klare mig selv og ligesom du blev jeg nemt vred.

Sandheden er at vi bærer på en sårbarhed som de færreste forstår. At blive svigtet er en del af os og vi tror på at hvis vi holder mennesker ude i en arm længde så kan de ikke sårer os.

Hvordan stopper man vreden? Det ved jeg ikke. Nogen siger der skal sættes ord på, men det er meget svært. Sad engang foran en psykoterapeut og rullede mit liv ud, hvorefter hun bad mig udvælge noget af det da hun ikke kunne rumme det hele, men det var jo praktisk umuligt eftersom det hele hænger sammen.

Tiden har været min ven og det er lykkes mig at lægge vreden væk. Det er ingen nem proces for det kræver at man tager chancer. Jeg skulle risikere at blive svigtet, risikere at blive såret og det er slet ikke nemt.

Jeg tror alligevel du skal have nogen at snakke med og første skridt er din læge, der kan henvise dig.

Mvh.

Centrum

 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×