Hop til indhold
Tiberius

Tiberius

Indlæg: 29    Kommentarer: 145   
Se mere fra Tiberius

Verden er nu sjov

56 visninger

Nu da Prins Henrik er død er TV2 og DR i fuld gang med at rose prinsen til skyerne. Dem der udtaler sig om prinsen udtrykker sorg, savn og sender tanker og blomster til de efterladte. 

Mens Prins Henrik var i live havde ugebladene og Ekstrabladet travlt med at svine prinsen til. Men hvem tør i dag sige eller skrive noget negativt om afdøde ?

Jeg er selv republikaner, men jeg vil afholde mig fra at kritisere ham der Henrik. For jeg vil vel nok blive meget, meget upopulær om jeg gjorde det. Når der er gået et par uger vil alt være normalt igen, og da vil det være legalt at kritisere kongehuset og afdøde.

Verden er nu sjov.

Ps. jeg synes at prinsen tit havde noget smart tøj på. Han turde eksperimentere med sin beklædning. Nogen grå mand var han ikke :)3 Kommentarer


Recommended Comments

Ja der findes mange der vender på en tallerken eller går den vej vindene blæser, som det så fint kaldes. Jeg står ved mit. Han sagde mange dumme ting igennem årerne, men jeg ved også at demens er en sygdom, en hjerneskade og mennesker skifter personlighed. Nogen siger dumme ting og andre bliver voldelige. Faktum er at de ikke er helt normale. Jeg syntes det var tydeligt at det var en syg mand der talte og det skrev jeg mange gange på de sociale medier, men kun få lyttede. Mange var fanget i forargelsens "blodrus" og de stirrede blinde på skaffottet ligesom i gammel tid mens de kom med tilråb til den "anklagede".

Jeg er absolut tilhænger af vores kongehus, men ikke i en grad hvor jeg læser Billedbladet. Tror jeg køber et ugeblad en gang om året og det er ikke billedbladet. Det bliver det aldrig :)

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg læser "Tæt På" af hensyn til TV bladet. Og jeg må sige at Prins Henrik har været udsat for massiv beskydning i mange måneder.

Min egen far døde for øvrigt som dement, og hans væremåde den sidste tid var også noget mærkelig.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Nu skal jeg ikke gøre mig til dommer for, om nogen har skrevet mere grimt om ham, end så mange andre... Jeg ejer ikke et tv, og læser ikke de aviser og blade, der skriver om den slags. Det er dog helt naturligt, at når en person i vores nærhed dør, så vender vi det positive af personen i vores indre. Det samme synes jeg sker, hvis jeg rent tilfældigt, kommer til at læse om en person, der har været et eller andet der gør, at de fleste kender personen. I dette tilfælde, kommer skribenternes indre så ud til os andre, i det der er deres job, det er der som jeg ser det, ikke noget sjovt/specielt i, det er helt naturligt. Udover den menneskelige egenskab vi alle er udstyret med, hvor dette sker helt af sig selv, så er der jo også noget respekt over det; ikke for det tomme hylster, men for de pårørende. Vi står jo heller ikke og sviner en person til, der måske åbenlyst har båret sig dumt ad, og af den grund er død, af simpel respekt for, at der er nogen tilbage som holder meget af den nu afdøde person.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu
×