Hop til indhold
Bella89

Blandet.

Indlæg: 3    Kommentarer: 10   
Se mere fra Blandet.

Hmmm ....

53 visninger

Fuck, det gør ondt at få en kæmpe mappe afleveret ved ens hoved dør, du ved at du SKAL læse den, men du kan ikke! Du kan ikke få dig selv til og læse den, for du ved det der står deri, vil gør pisse ondt, og du vil tude i flere dage, men du er nød til og få den læst... Du påbegynder at læse materialet i mappen, men allerede efter 1. side kan du se.. Okay. Du er færdig! Du har ingen chance... ! PIS - Du sidder og gør op med dig selv - Vil jeg læse mere? eller vil jeg stoppe her?. - Du siger jeg kan ikke mere nu - Gør det senere.. MEN! Dagen efter kommer din advokat som skal hjælpe dig på mandag, fordi du skal i B&U ! IGEN .... Din advokat er virkelig sød... Men Du bliver ved med at kigge på den mappe du skal igennem - Beslutter dig for at NU gør du det.. Du kommer længere ind i mappen og BANG! ... Negativt, negativt, negativt, negativt på negativt! Hvorfor skal det hele være så skide negativt? Jeg kan ikke klare det, kan det virkelig passe det kun er min mand der er så perfekt, og INTET han gør slår fejl? Jeg ved godt han er perfekt - Men.. Føler sku det hele er min skyld, det ikke fedt.. Han er så skide god til og støtte mig, jeg tænker tit på og slå op med ham, men for fanden.. Jeg kan ingen gang undvære ham 2 timer om dagen? Hvordan fanden vil du så leve uden ham???.. Det kan jo slet ikke lade sig gøre... Jeg elsker mit barn over alt på jorden, men hvis jeg virkelig slet ikke kan se hendes  behov, eller gør noget som helst rigtig, fortjener hun mig så? Har flere gange besluttet at hun er bedre tjent uden mig - Men så kommer hun. også er hun skide glad, giver mig kram når hun skal tilbage igen... Jeg har ikke fået den tøs for kommunen skulle tage hende, det er simpelthen noget af det allerværste du kan tilbyde en forældre, virkelig.. Når du tænker tilbage til de gange hun har lagt og puttet i sin barnevogn . hun er vågnet du er gået ud og hente hende? Nu... INTET.... 1 time / 14. dag.. Hjemme hos os. Fuck det gør ondt, og hvor meget relation kan du nå og opbygge, når plejemor også sidder der?.. Hun beviste i dag, at hun (STADIG) ved hvem hendes mor er, hun tog min hånd, jeg elskede det! Det rørte mig virkelig! Også tænker man alligevel på de papirer, " du gør intet rigtigt " .. " Du er pt. fritaget for aktiveringstilbud fordi du har massive psykiske problemer .... " JEG RENDER RUNDT MED ET LORTE DÅRLIGT KNÆ!? HVAD FANDEN HAR DET MED PSYKISK AT GØRE? .... 

 

Jeg synes det hele er meget hårdt, og jeg aner ikke hvor jeg skal starte henne. Jeg ved jeg har været cutter, jeg ved jeg har hørt stemmer - Men min datter reddede mig! og så tager de hende kraftedme fra mig !!!!! Hun var min medicin, jeg behøvede kun hende og min mand.... Jeg synes det hele er ret svært, jeg er træt af hele tidne og få smidt den der i hovedet med at du er også psykisk syg, og du har det skidt - Ja gu fanden er det hårdt du har mistet din datter - især når din kusine er blevet gravid!-.- 
- Men jeg er nød til og komme ud og lave noget, jeg vil ud og rode med biler... ! Jeg sidder da og tuder en gang i mellem, fordi jeg savner hende, og fordi jeg ved hun får kram af en anden, der er en der har overtaget min plads føler jeg..!!! 

 4 Kommentarer


Recommended Comments

Engang for mange år siden, da jeg var ved at blive skilt, var jeg meget ulykkelig. På et tidspunkt kunne jeg slet overskue at skulle undvære mine børn, ikke engang når det bare var almindeligt samvær og i den forbindelse smed jeg en bemærkning til min veninde: vores mindste får han ikke...hende kan jeg slet ikke leve uden, ikke engang i få timer.

 Veninden kiggede på mig og så sagde hun følgende:

Man kan elske sine børn og man kan savne dem til hjertet brister, men de er ikke din krykke. Lader du dit barn/dine børn være din krykke så pålægger du børnene et ansvar de hverken kan eller skal løfte! Du skal kunne stå alene for først der er du i stand til at tage vare på dine børn.

Igennem mange år har jeg husket de ord for det er jo sandt. Barskt og ubarmhjertigt, men ikke desto mindre sandt. Kan man ikke tage ansvar for sit eget liv og klare at stå alene i en hverdag, så kan man heller ikke tage ansvaret for andre og slet ikke et barn.

Så kære du. Din opgave er ikke at dunke dig selv oven i hovedet med hvad du ikke kan (ifølge det de skriver), men at lære at stå alene og tage ansvar for dig, dit liv og din fremtid. Det er vejen frem til at få din datter hjem.

Du kommer ingen vegne ved at sidde og være trist. Er der noget galt med dit knæ, så er det nok det første du skal have styr på. Dernæst skal du være glad for at din datter er glad for at se dig. Mød hende med smil, vis hende at du acceptere hendes plejemor og det liv hun har pt. Gør du ikke det så skader du barnet på sigt.

Man skal tro på børn, vise kærlighed og påskønnelse både overfor barnet selv og dem de er hos i hverdagen. Hvis en forælder taler dårligt om mennesker som betyder noget for barnet, det kan være en forælder, en plejemor/far, venner og veninder, så skader man barnets selvværd og skaber grobund for at de, senere i livet, ikke føler sig gode nok.

Groft sagt så handler livet ikke om dig længere, men om dit barn. 

Det er nok ikke helt hvad du ønsker at høre, men det er hvad jeg kan give dig med af råd og vejledning. Jeg er ikke god til at sige "hvor er det synd for dig" for det er jo mest synd for dit barn.

Kh.

Centrum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg har ikke brug for råd eller noget, jeg havde bare brug for og komme af med det hele. Og nej jeg ønsker ikke og få afvide sådan noget, slet ikke af folk jeg ikke kender - Eller omvendt! Det som du skriver, er det folk ALTID skriver.. Og det er jeg godt træt af. 

Del denne kommentar


Link til kommentar
Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Så kan du jo bare fravælge kommentarer eller skrive i en god gammeldags dagbog... Alt hvad man smider på nettet er til debat, og lider man af narcissisme og deler ud af sig selv, hvor som helst, så vil man nogle gange komme udfor kommentarer som rent faktisk kan løse ens problem, og det er da pænt nederen, hvis man bare vil udstille det.

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar

Kære Bella.

Du må ikke tro at jeg ikke forstår at det er hårdt for dig og det kan godt være at min kommentar ikke lige er det du ønsker at høre, men så kan man vælge at skrive uden at der er mulighed for at man modtager kommentarer. 

Du skriver alene for at få luft, siger du, og det tror jeg de fleste gør, i det her regi, men erfaringsmæssigt så er det at skrive uden at nogen svare, lige som at smække med en dør uden lyd eller effekt. Det har bare ingen virkning....jeg ser nu også muligheden for at få indlæg, på det jeg skriver, som en måde at få andres syn på sagen eller som minimum andre vinkler på et dilemma eller en svær situation også selvom det reelt bare er for at få luft. 

Din situation er svær og ja gu fanden er det hele ad helvede til, men...jeg skriver af erfaring og udfra at jeg må tro på at du vil dit barns bedste. Jeg har været familieplejer i rigtig mange år og det er hvad jeg basere mine kommentarer på. 

Fremover får du ingen meldinger fra mig, men skulle der opstå et behov for at gøre brug af min viden også juridisk, så må du sende mig en besked. Jeg kender ikke hele loven, men ved dog lidt om dine rettigheder.

Centrum

Del denne kommentar


Link til kommentar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLog ind nu
×