Hop til indhold
Centrum

Blog Centrum

Indlæg: 374    Kommentarer: 856   
Se mere fra Blog Centrum

Noget galt.

64 visninger

Inde i tråden OK 18 sidder der pludselig en reklame midt i det jeg har skrevet og den kan ikke fjernes. Det betyder at jeg ikke selv kan se hvad jeg skrev sidst. Siden er også underlig for der er ingen faneblade når man er inde i en blog/debat.

Virkelig underligt...er der andre der oplever det samme?

Centrum3 Kommentarer


Recommended Comments

AJM

Besvaret (rettet)

Har ADblock på samtlige browser jeg bruger, derfor ingen reklamer ;-)

Har været påvirket af reklamer på Blog, men det var noget med en indstilling - så vidt jeg husker.

Har været inde på OK18 - ingen problem.

AJM

 

Redigeret af AJM

Del denne kommentar


Link til kommentar

Ikke umiddelbart nu i hvert fald, men jeg har så også adblock og ser ingen reklamer nogen steder. Jeg har flere, også til når jeg er på youtube og lignende... Der er nogle sider hvor der er alarm og hvor du ikke har adgang medmindre du slår det fra, men de er useriøse og har ikke noget jeg har behov for.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLog ind nu
×