Hop til indhold
Regga

Regga

Indlæg: 89    Kommentarer: 246   
Se mere fra Regga

skal jeg melde ham?

78 visninger

Jeg er flyttet.  Han opsøgte min adresse flere gange og lagde ting. Noget af mit tøj som var sneget sig i hans vask og 2 shirt af hans, To flytte kasser. Et par af hans gamle sko og nogen af de kærlighedsnoter jeg havde givet ham gennem tiden og noget andet små ragelse af hans.

Umiddelbart tror jeg ikke at jeg hører fra ham igen pt.

Jeg ved han har fundet en ny. Det er hende Sarah, som han sendte mig en besked om.  hvis i kan huske jeg skrev det i mit sidste indlæg. Jeg har sågar set ham med hende dog uden han så mig.  Jeg har nævnt det her for en kollega og han kender en fra Sarahs arbejdsplads. Så jeg ved nu hvor hun er i lære og at hun kun er 19, bor hos sine forældre og Noah er hendes første rigtige kæreste og de har haft sex og det var hendes første gang og har fået klippet sit hår kort fordi han har forslået det. Og hun er helt og aldeles forelsket. Min kollega er bekymret og har talt med Sarahs kollega som også er bekymret og holder øje. Min kollega siger anmeld ham, for det vil nok gå galt da jeg var den 5 og Sarah er naiv og alt for ung.

Jeg har dog tænkt på noget. Skal jeg anmelde ham?

Jeg har ringet til offerrådgivning og umiddelbart kan jeg prøve, men det er sent at anmelde og det bliver måske svært at gøre noget.  Jeg har heller ikke lyst. Jeg er sikker på at han bliver rasende.  Jeg ved hvad han synes om mig nu,  På den anden side er det jo vel kun et spørgsmål om tid før han krænker hende seksuelt. Måske endda uden hun forstår alvoren fordi hun ikke har haft sex med andre. Det er lige noget for ham og hans ego at hun ikke har været sammen med andre.. han hader tanken om andre mænd.  Så kan hans fantasier få frit spil. analsex og voldtægt.  jeg væmmes ved tanken..

Jeg er i syv sind. I sidste ende kan jeg nok hverken gøre fra eller til før det er for sent, for pigen er dybt forelsket og vil sikkert hellere end gerne følge ham i gennem det hele, fordi han kan få hende til det.  HVad synes i?

 

 

 3 Kommentarer


Recommended Comments

Tim Hansen

Besvaret (rettet)

For hvad? Havde jeg nær sagt... Nu roder jeg mig nok ud i noget der gør dig sur igen, men jeg finder det ret besynderligt du nærmest kender alle detaljer om deres shit? Hvis jeg var dig, ville jeg koncentrer mig om dig, og ikke så meget andet. Det du bemærker om hende, var jo det jeg kunne bemærke om dig, så kom videre og lad hendes forældre om at beskytte hende.

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg har ingen grund til at hidse mig op. Jeg kan godt se hvad du mener. Skal koncentrere mig om mig selv - hun er ikke mit ansvar. Jeg  har nu tænkt det igennem og snakket med politiet og kun nævnt mit eget.  De synes jeg skal anmelde ham. 

Alle der har hjulpet mig den sidste måned opfordrer mig til at melde ham. Nogle har endda nævnt at det er på end eller anden måde er min pligt og er meget uforstående over for hvorfor jeg har svært ved at få det gjort.

Jeg vil tænke yderligere over det, for i sidste ende er det som du siger egentlig mig selv jeg skal tænke på i den sag.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Hvis politiet anbefaler det, så er det vel fornuftig nok? Jeg tænkte bare, at det var noget tumult der var længe overstået, og det var svært at gøre noget fornuftig ved.

Del denne kommentar


Link til kommentar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLog ind nu
×