Hop til indhold
sofiesverden

Blog sofiesverden

Indlæg: 297    Kommentarer: 471   
Se mere fra Blog sofiesverden

Besøg fra det hinsides

35 visninger

Tro mig eller lad være. Jeg havde besøg af min afdøde mand her den anden morgen. 

Indtil videre har jeg kun oplevet én, der troede mig. Han er selv enkemand og har oplevet noget lignende. 

Jeg vågnede en morgen og kunne ligeså tydeligt mærke min mands lår mod bagsiden af mine lår. Jeg var godt klar over, at hvis jeg vendte mig om ville ham ikke være der. Jeg lå helt stille, for jeg vidste, at hvis jeg rørte for meget på mig, ville følelsen forsvinde. Jeg hviskede til ham, at jeg savner ham. Efter et par minutter forsvandt han (eller følelsen) igen. 

Det var dejligt, at han kom på besøg. 1 Kommentar


Recommended Comments

Det du skriver der er vist meget almindeligt. Da min far døde i 2010, havde min mor en lignende oplevelse, hvor at hun oplevede at han kom på besøg i hjemmet.

 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inLog ind nu
×