Hop til indhold

Deldig lukker


Vi beklager at måtte meddele at deldig.dk lukker ned. Du kan læse mere om hvorfor her.

  • Der er fra i dag (20. marts) lukket for oprettelse af nye brugere.
  • Om en måned, hvilket vil sige den 20. april, lukker vi for muligheden for at skrive nye indlæg.
  • Deldig lukker derefter helt ned en måned senere, hvilket vil sige den 20. maj 2018.
Regga

Regga

Indlæg: 90    Kommentarer: 250   
Se mere fra Regga


4 Kommentarer


Recommended Comments

Jeg kender fyldepennen.dk, en del bruger den. Ulempen er at man kun selv kan se de kommentarer der måtte komme på ens indlæg.

God påske 

Del denne kommentar


Link til kommentar

Der er jo www.dindebat.dk som også er kendt under navnet Jubii Debat. 

Det er en blog hvor der diskuteres alt mellem himmel og jord. Alt lige fra modetøj til sex.....

Det er en blog hvor der godt må skrives sjofle historier, og brugerne er tit hårde mod hinanden. Jeg gør mig selv overvejelser om at bruge den, men man skal altså kunne tåle hård kritik.

Del denne kommentar


Link til kommentar
Tim Hansen

Besvaret (rettet)

Tror kun der er Blogersdelight tilbage... Det er jo mere en prof blog end her, du kan selvfølgelig også vælge dit helt eget domæne, men begge dele kræver noget arbejde, inden der kommer følgere i butikken. Jubii Debat er som navnet antyder, udelukkende en debatside, og passer ikke rigtig til den måde du har valgt at skrive på, men du kan selvfølgelig vælge at formulere dine indlæg som et spørgsmål og på den måde passe dem til på en debat side.

Hvis det blot er en digital dagbog der ønskes, så er Bloggersdelight da en meget god ide, men tror det er svært at bygge op til respons, på sådan almindelige hverdagsindlæg, der skal nok en rød tråd ind, men hvad ved jeg om det? Jeg er efterhånden tudsegammel i det henseende :)

Edit: Kom til at tænke på, at både eget domæne og Bloggersdelight er jo baseret på, at man bruger sig selv, og ikke sådan er anonym som her... Måden at få følgere på, er jo ved at dele skidtet på sociale medier og bruge netværket til at komme udover stepperne... Men muligheden for at være anonym, er der jo stadig, så er det bare svært at få kunder i butikken :)

Redigeret af Tim Hansen

Del denne kommentar


Link til kommentar

Jeg har lige opdaget, at Jubii Debat også indholder en blog, som blot er lidt skjult i layoutet og hvis ikke er så aktiv, men skifter folk herfra derover, så kan den jo blive hen af det vi kender herfra.

Del denne kommentar


Link til kommentar
×