Hop til indhold

Deldig lukker


Vi beklager at måtte meddele at deldig.dk lukker ned. Du kan læse mere om hvorfor her.

  • Der er fra i dag (20. marts) lukket for oprettelse af nye brugere.
  • Om en måned, hvilket vil sige den 20. april, lukker vi for muligheden for at skrive nye indlæg.
  • Deldig lukker derefter helt ned en måned senere, hvilket vil sige den 20. maj 2018.
Rohde

Blog Rohde

Indlæg: 51    Kommentarer: 77   
Se mere fra Blog Rohde

Det bliver nok ikke det samme

58 visninger

Det bliver nok aldrig det samme - at skulle skrive noter på telefonen i stedet for at skrive ord og følelser ned her.

 

Jeg har alt for sjældent benyttet mig af at lukke tankemylder ud på deldig.dk - men det har været en kæmpe personlig hjælp for mig, at siden har været her når jeg havde behovet. Nogle ting er svære at tale med sine nærmeste om. Andre ting er svære at tale med sine bekendte om. Men på deldig har der altid været en plads, til at fortælle præcis hvad du kunne tænke dig. 

 

Problemer, udfordringer, nye muligheder og nedture har der været nok af for mit vedkomne. Det triste er, at jeg ikke længere får mulighed for at dele det med min hemmelige verden.. Det fede er - at selvom deldig lukker ned, så er det der stadig. Udfordringer.. nye muligheder... forelskelser og familier der ikke taler sammen, grundet en misforståelse tilbage i 1972. Måske jeg bare skulle glæde mig over, at jeg i nogle år, har kunne følge med herinde, har kunne få luft fra hverdagen herinde og bare fortælle om alt jeg havde lyst til. 

 

På torsdag har jeg sidste eksamen, før jeg er uddannet igen. Jeg har fået job. Min eks kontakter mig stadig i sprittet tilstand. Nu er han blokeret. Jeg har stadig lyst til at kontakte ham... fortælle at jeg virkelig savner ham. I de sidste par måneder, har jeg følt mig som Palle alene i verden. Det er tabu belagt i min omgangskreds, at man igen og igen og igen har kontakt med en eks. Og det at jeg savner ham, gør ondt. Det gør ondt fordi han var kæmpe medvirken til at jeg røg i en depressionslignende tilstand, at jeg var på stærke smertestillende, fordi jeg var så stresset og bange. Det gør ondt fordi jeg ved hvor han ender, hvis han ikke tager sig sammen og bliver voksen. Det gør ondt fordi jeg savner ham.

 

Men i min familie ville det også være tabubelagt, at skrive tekster sådan et sted som her. At dele sin usikkerhed og udfordringer med fremmede mennesker. Jeg har dog altid været en Rasmus-modsat, og jeg har elsket alt det jeg ikke måtte for min familie. Tatoveringer. Sex med fremmede. Tage 10. klasse. Tage en HF i stedet for gymnasiet. Ryge. Ikke stile efter topkarakter i skolen. Taget en ‘taber’ uddannelse. Taget én til. For først derefter at blive accepteret som en god uddannelse. Skrevet tekster herinde...

deldig..... jeg kommer til at savne dig noger så forfærdeligt. Tak for nu.1 Kommentar


Recommended Comments

Du beskriver meget godt hvad jeg føler. Har desværre også mest brugt deldig når hovedet var ved at sprænges af tanker og det kan de jo ikke leve af. Har nu heller ikke lige fået med, at der var et økonomisk problem, før nu hvor det står på forsiden. 

Kan ikke lige gennemskue hvor de store udgifter er. Men nok mig der ved for lidt om det. Ved bare at til sammenligning kan man køre en minecraft server som alle børn og unge kan spille på døgnet rundt for sølle 300kr om måneden. 

Men farvel til deldig. 

Kan læse at vi er mange der vil savne stedet. 

Del denne kommentar


Link til kommentar
×