Hop til indhold

Deldig lukker


Vi beklager at måtte meddele at deldig.dk lukker ned. Du kan læse mere om hvorfor her.

  • Der er fra i dag (20. marts) lukket for oprettelse af nye brugere.
  • Om en måned, hvilket vil sige den 20. april, lukker vi for muligheden for at skrive nye indlæg.
  • Deldig lukker derefter helt ned en måned senere, hvilket vil sige den 20. maj 2018.

Det værste er ovre...

49 visninger

Til dem, som måske læste mit sidste indlæg. Og muligvis blev bekymret, uden at have noget at byde ind med. (Hvilket er ok)

Der er ro på igen. Som jeg også skrev kommer aldrig til, at gøre alvor af det. Selvom livet kan være urimeligt hårdt så elsker jeg mine børn for meget til at gøre dem ondt. 

Skulle have ro i mit hoved og det fik jeg, bare ved at skrive om problemerne. 

Som man også kan se i sidste indlæg. Var jeg så heldig også at få brugbar respons. 

Det har givet mig det sidste skub i den gode retning. Har her til aften slået op med kæresten. Han bliver dog boende indtil han får noget at bo i eller indtil min datter og jeg gør. Så må han finde en anden løsning. Ikke mit problem. Det vigtige er skuespillet er slut. Nu skal vi bare opføre os voksent og anstændigt overfor hinanden så længe vi er under samme tag. 

Nu skal jeg videre med mit liv. Få min datters liv til at fungere, kommune og skole har gang i en masse og tror og håber på en mere tryg hjemmesituation også vil gavne. 

Om der kommer nye venner, ny kæreste aner jeg ikke. Især kæreste er ikke første prioritet. Ved ikke om jeg kommer til at stole på nogen igen. Og skulle kærligheden finde mig. Så håber jeg, at jeg har fået rejst mig nok til at vælge rigtigt. Og ikke bare sige ja tak. For ikke at være alene. 

Ha en go weekend. 


×